Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

MON-u 29-07-07 21:19

Re: accidente in bacau

Fiecare isi are nasul...dar unele lucruri se pot vb numai in particular....

sageata 29-07-07 22:35

legile sunt facute sa fie incalcate, altfel, unde ar fi aventura?

WoW 16-08-07 00:45

5 Attachment(s)
"Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dimineata. O masina marca Ford Focus circula dinspre Liceul cu Program Sportiv spre Piata Centrala pe strada 9 mai.
Din informatiile de la fata locului, accidentul s-a produs la ora 3-30 dimineata, iar cei care au fost treziti din somn au spus ca avea viteza foarte mare. Masina a iesit de pe carosabil, a lovit bordura, a fost proiectata in gradina, din gradina a ajuns la intrarea unei scari de bloc si apoi a fost proiectata in strada.
Am inteles ca cei din masina erau grav raniti si au fost luati de o ambulanta.

Update via ContraSENS - citez: "Acul vitezometrului a ramas blocat la 170 km/h dar exista martori care sustin ca avea in jur de 200 km/h. Soferul e in coma de gradul IV si e fiul unui cunoscut medic bacauan."

Se pare ca trebuie urgentata punerea camerelor video pe strazile orasului, deoarece accidentele sunt foarte dese."

Alex e in coma si are craniul spart, oase in creier, creierul zdrobit, mana taiata.. taica-su era de garda si nu l-a recunoscut
ceilalti 2 pasageri au scapat cu rani minore...

TheFasterMan 16-08-07 00:48

pfff....ce urat....:|:|

DASCALUGABRIEL 16-08-07 00:49

ai utat sa precizezi coma de gradu 4 .(slabe sanse de recuperare)

WoW 16-08-07 00:50

scria mai sus si ce fel de coma...oricum leguma..

DASCALUGABRIEL 16-08-07 00:55

asta e rezultatul a 5 secunde de inconstientza.din nefericire ....

sageata 16-08-07 02:17

camerele nu sunt o bariera, nu pot opri un accident. inconstienta insa este o mare problema. teribilismul spune: da-o naibii de camera ca tata e.... am avut o discutie cu cineva care zicea ca o sa-i ia baiatului lui cea mai sigura masina cu "n" airbag-uri si abs si toate literele alfabetului. pt ce? pt. forja? pt. un copil de 18, 20 ani, care abia a pus si el mana pe volan si e mare pilot? nu stiu cine erau cei din ford dar ce a fost in capul soferului numai dumnezeu stie. ar trebui sa reflectam mult la asemenea situatii. bine ca nu a fost mai rau. ma refer la un impact cu o alta masina. sa speram ca o sa supravietuiasca cu totii. dumnezeu sa-i ajute!

DASCALUGABRIEL 16-08-07 02:28

nu vreau sa fiu cobe ,dar soferul nu prea mai scapa,cu eschile osoase(fragmente de os ) insubstantza cerebrala si 10 %pierderede substantza nervoasa ,edem cerebral si hemoragie intracraniana sansele mai mai mult decit rezervate in ceea ce priveste prognosticul.pacat de tineretzea lui si de vietile celor pe care ii lasa in urma.:sad:

sageata 16-08-07 02:42

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 1049190)
nu vreau sa fiu cobe ,dar soferul nu prea mai scapa,cu eschile osoase(fragmente de os ) insubstantza cerebrala si 10 %pierderede substantza nervoasa ,edem cerebral si hemoragie intracraniana sansele mai mai mult decit rezervate in ceea ce priveste prognosticul.pacat de tineretzea lui si de vietile celor pe care ii lasa in urma.:sad:

aviz amatorilor! daca suna bine ce a scris, incercati! dar ne lasati pe noi, cei cuminti!

SFW 16-08-07 03:24

Ce imi plac fazele alea cu acul s-a oprit la nu stiu cat la ora ... :rolleyes2
Din cate am inteles de la cineva care a ajuns la scurt timp acolo acul de la vitezometru era la 0, nu era blocat niciunde.
Oricum, viteza clar avea, pacat pt ei, pt familia soferului (ceilalti doi nu s-au ales cu rani grave am inteles ci doar cu o invataminte).

Si va rog nu va comportati ca si cum voi nu ati mers niciodata cu viteza in oras, mai ales noaptea ... doar ca poate voi ati ales o viteza si o portiune de drum care va permitea cat de cat ...

Din pacate el avea o viteza mult prea mare ... trebuie totusi sa fii constient de ce se poate intampla ... si daca conducea preventiv cat de cat poate nu s-ar fi ajuns aici.

Pacat, as ura insanatosire grabnica, dar sunt de aceeasi parere cu Gabriel ...

Francezu 16-08-07 03:29

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 1049190)

Va rog eu frumos...nu mai postatzi tot felul de diagnostice pe site si nu va mai dati cu parerea daca nu`l cunoasteti, pe el si familia lui !

Alex imi este prieten, deja trece prin momente f grele si el si toti apropiatii , ASTA ESTE, o lectie foarte dura pe care o invata pe propria`i piele.

E CLAR ! A gresit in primul rand fata de cei care il iubesc, familia, prietenii apropiati .. fata de cei 2 pasageri care isi aveau viata in mainile lui(si care sunt bine printre altele si acum se roaga pt viata lui Alex)...si nu in ultimul rand fata de el...DAR sa nu uitam ca este UN OM si ca greselile sunt omenesti !! Pretzul e prea mare insa !

Atat va rog, trageti concluziile in mintea voastra ca sigur puteti si sper sa va intre ceva in cap din acest trist/tragic eveniment!

Rugati`va ca Dumnezeu sa`l ajute si sa`i dea zile si sanatate sa se refaca si sa revina la o viata normala !

Multumesc pt intelegere..

SFW 16-08-07 03:36

Quote:

Originally Posted by Francezu (Post 1049252)
Va rog eu frumos...nu mai postatzi tot felul de diagnostice pe site si nu va mai dati cu parerea daca nu`l cunoasteti, pe el si familia lui !

Alex imi este prieten, deja trece prin momente f grele si el si toti apropiatii , ASTA ESTE, o lectie foarte dura pe care o invata pe propria`i piele.

E CLAR ! A gresit in primul rand fata de cei care il iubesc, familia, prietenii apropiati .. fata de cei 2 pasageri care isi aveau viata in mainile lui(si care sunt bine printre altele si acum se roaga pt viata lui Alex)...si nu in ultimul rand fata de el...DAR sa nu uitam ca este UN OM si ca greselile sunt omenesti !! Pretzul e prea mare insa !

Atat va rog, trageti concluziile in mintea voastra ca sigur puteti si sper sa va intre ceva in cap din acest trist/tragic eveniment!

Rugati`va ca Dumnezeu sa`l ajute si sa`i dea zile si sanatate sa se refaca si sa revina la o viata normala !

Multumesc pt intelegere..

Nu cred ca a vrut sa spuna nimic rau prin ce a zis gabriel, in nici un caz ca a meritat. Nimeni nu merita asta, indiferent de greseli....

Toti cred ca si-ar dori sa se faca bine, nu cred ca e ar gandi cineva altceva...

DASCALUGABRIEL 16-08-07 04:27

Quote:

Originally Posted by Francezu (Post 1049252)
Va rog eu frumos...nu mai postatzi tot felul de diagnostice pe site si nu va mai dati cu parerea daca nu`l cunoasteti, pe el si familia lui !.

primo:nu imi dau cu parerea,pur si simplu asta era diagnoscul la intrarea in serviciu urgentze si din intimplare sint in domeniu si tot din intimplare ma cunosc cu cei de la descarcerare ,ambulantza si serviciu de urgentze unde ma facut stagiatura timp de 3 ani(da ,sint asistent medical generalist cu acte in regula si ii conosc pe amindoi parintii ,nu dau nume,am lucrat in special cu doamna N.......PE SECTIA DE CARDIOLOGIE).
si nu am avut intetia sa judec pe nimeni,am tras o concluzie logica si de bun simtz.
dak ai perceput ce am scris ca si cum as fi judecat actul in sine ...asta e alta poveste.....

Bmw_Rulllzzz 16-08-07 04:27

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1049245)
Ce imi plac fazele alea cu acul s-a oprit la nu stiu cat la ora ... :rolleyes2
Din cate am inteles de la cineva care a ajuns la scurt timp acolo acul de la vitezometru era la 0, nu era blocat niciunde.
Oricum, viteza clar avea, pacat pt ei, pt familia soferului (ceilalti doi nu s-au ales cu rani grave am inteles ci doar cu o invataminte).

Si va rog nu va comportati ca si cum voi nu ati mers niciodata cu viteza in oras, mai ales noaptea ... doar ca poate voi ati ales o viteza si o portiune de drum care va permitea cat de cat ...

Din pacate el avea o viteza mult prea mare ... trebuie totusi sa fii constient de ce se poate intampla ... si daca conducea preventiv cat de cat poate nu s-ar fi ajuns aici.

Pacat, as ura insanatosire grabnica, dar sunt de aceeasi parere cu Gabriel ...

ai perfecta dreptate, multi dintre noi mai ales noaptea o calca ceva mai tare prin oras. asa a facut si el doar ca probabil nu a fost indeajuns de prudent iar norocul nu a fost de partea lui. nu-l cunosc dar ii doresc insanatosire grabnica si sa fie o invatatura de minte si pt noi restul ca pt el sigur este.

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning