![]() |
nui nici o ofensa..:D.......sunt obisnuit....si...radeti voii radeti..ca si alti o ras..pana ..cand leo perit chefu de ras..:P
|
o intrebare se poate pune un motor de golf pe trabant? dar sa stiu sigur daca a mai facut cineva asa ceva
|
pacat de el zbu !!!
|
Re:
Quote:
un raspuns: DA se poate pune motor de vw pe trabant,au fost cateva facute asa din fabrica si pe ungaria e plin de trabi cu motor de vw....acuma ce modificari tre sa faci si asa nush sa iti zic stiu numa ca se poate si paremi-se ca motorul cu pricina e cel de 1100 sau 1300 de la vw din generatiil;e mai vechi gen vw golf 1..... |
in cluj nu se face o espozitie cu masini tunate, numai curse pe aeroport se fac? si alea facute noapte si organizate ca p***
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
mai citeste si tu ce so mai scris inainte pe forum, nu sarii ca galusca repede sa te fierbi. si in legatura cu ce o sa fie am sa te rog sa citesti aici > https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=7949 |
ma scuzati, dar cam asta este adevarul :P
|
mah Liviutz hai duminica acolo si o sa vezi, de data asta o sa fie altceva, nimeni nu garanteaza ca va fi exceptional, dar va fi, si va fi bine!
|
mah, vladutz, nu zic de ce va fi! am intrebat doar. ce a fost nu a fost prea reusit, nu?
|
intr-adevar, ce a fost nu a fost prea reusit, dar ce va fi va fi super!
|
de la ce ora vor fi duminca cursele? cat costa intrare, dar inscrierea? ce parere aveti....ce ii mai tare un focu de 1.7 diesel 75 de cai, sau un astra din 93 1.7 benzina, tot 75de cai?
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
focusul e 1.8 d :oops:
|
da ai avut dreptate...era astra de 1.6 bezina si focus de 1.8 d, eram obosit cand am intrebat........si in leg cu cursele nu ii foarte exact ce e pe lincul acela..
recunosc ca am cam gresit cand am facut prima afirmatie in leg cu cursa de data trecuta |
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning