![]() |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
pt solenza ai eusit sa faci rost
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
35 Attachment(s)
Quote:
in jur de 170 lei iese setul de geamuri. Quote:
inca nu am matrite. ________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ________________________ Intre timp : - geam far Audi 80 cc - geam far camion - geam far utilaj - set geamuri stopuri Renault Trafic - set geamuri clare Golf 2 - geam far Golf 3 - geam proiector E-Classe - curatat set faruri E-Classe - set geamuri proiectoare Camion Man - geam semnalizator Opel Frontera Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut
o intrebare te rog.. o sticla(plexiglas)pentru far vw bora...la ce pret? una singura...nu mai stiu exact dar pe dreapta parca...irelevant oricum |
buna imi zice-ti un pret pentru geam far golf 3 ?
per bucata si set daca se poate... Stima |
1 Attachment(s)
Salut! Un set de geamuri pentru farurile la un Renault Laguna 1 Phase 2 cat ma costa? Ai matrita sau trebuie sa iti trimit eu farurile?
|
Aveti pm cu totii !
_________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute. _________________________________ Quote:
nu pot executa un geam complect pentru acest model in schimb se pot face prelucrare pe ele. 100 lei geamul de far. Quote:
este 85 lei bucata sau 150 setul de geamuri clare pentru Golf3. Quote:
pentru acest model nu execut geamuri ci doar polish pe cele existente. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut cat m-ar costa sa imi faci o sticla clara pentru un far de golf 3 dreapta pt ca a mea s-a spart...e din material plastic sau sticla?
|
44 Attachment(s)
Quote:
85 lei bucata sau 150 perechea (10 lei transportul prin posta sau 40 lei curierat rapid ) iar materialul folosit este plexiglas. ______________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ______________________ Intre timp : - geam bord Skoda - geam clar Golf3 - geam proiector Renault Laguna - executat carcase Scoala cu instalatie electrica si Examen - executat set geam clar Golf3 si set geamuri clare Golf3 Hella 4 ochiuri - executat geam girofar portocaliu si prelucrat pentru primirea acestuia - geam proiector Man - executat carcase Examen - curatat set geamuri E-Classe - executat geamuri clare stopuri Renault Traffic si executat insertia rosie Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Salut! pentru ford focus mk2 sedan poti face stopuri clare ???
daca da poti estima un cost? RESPECT despre asta e vb: |
Pentru Golf 4. Sticla far. Pret si timp de livrare te rog!
|
mai e valabil anuntul?
pentru cielo far/geam clar timp sic at costa? |
pentru stopuri golf 3 poti face? pentru stopurile originale vin din 2 bucati...si un pret te rog
|
Quote:
se poate executa la 250 lei setul de stopuri prelucrate. P.s. mersi de aprecieri ! Quote:
nu execut pentru Golf4 deocamdata. Quote:
nu am matrite deocamdata. Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
poti face matrite? daca iti trimit geamurile mele si faci matrite si imi faci clare
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning