![]() |
Re: Roman
Pt saptamana viitoare e programata o deplasare la ROman...asa ca strangeti randurile sa va gasim acolo pe toti:D
Ne vedem! |
Quote:
|
in weekend se zice,acum aline zine tu vineri sau sambata?
|
Sambata as dori eu ...ma maiconsult cu cei care vor sa vina de aici si anunt sigur ce si cum!
|
Sambata 31 Iulie 2010 la orele 18:00 se va pleca catre Roman !
Cine doreste sa faca o plimbare, impreuna cu cei din comunitate (cati om fi de plecat ) si sa sustinem putin comunitatea din Roman va astept la ora indicata mai sus. Ora de intalnire in Roman este 19:00 ! Detalii si relatii la tel: 0748.128.720! Va rog sa imi spuneti locul unde ne putem intalniii cu totii!:rolleyes2 |
Quote:
Din Roman se anunta urmatorii din "comunitate": 1. Eu (si ma bazez pe wrc si cirinel macar) |
1. Morph
2. CiRiNeL 3. P.S. Sper sa nu fie probleme si sa ajung ca imi vin ai mei acasa si sa nu imi schimbe planurile |
Quote:
|
Voi fi si eu prin zona.
|
Sambata, Kaufland ora 19
1. Morph 2. CiRiNeL 3. waste31 4. VladM 5. wrc |
Quote:
...asa ramane. Eu maniana la 19.00 is la Kaufland in parcare :)) daca vine cineva sa ma ia si pe mine (cirimobil, wastemobil, vladmobil sau wrcmobil) :))...glumesc...ajung eu cumva... |
Quote:
|
Poti sa ma suni pe mine daca vrei si vin sa te iau. L-am sunat si pe Herodot si a spus ca vine.
|
Sunt vreo 3-4 masini din Piatra Neamt ...poate Cristi de la BC si ceva de la Pascani!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning