![]() |
Re: Poze de prin Timisoara ... intalniri !!
pe naiba, vorbeste lumea aiurea.
ps : mai 3 ore ;) |
Las`...noi sa fim sanatosi....
|
timisorean obsedat de tuning :)))
13 Attachment(s)
salut ! mah incep si yo sa cunosc lume in domeniu asta din tm si sa vedem poate iese de'un tuning organizat numai intre noi ! :D
Pt inceput sa ma prezint adika masina :lol: |
Tare tare masina :D u stai prin Ciarda? :-?
|
nu ..sunt de aici din bucovina prin b'uri stau !:D
|
Tare`....ai pus pe ea oricum..n`ai ce zice...kitch nu`i si nici standard... ejti ok..
|
am comparat akol masina cu un alt passat modelu ala mai sport :rolleyes2 el are spoilere si nush ce suspensii fantoma si mai are si spoilere...masina mea e mai joasa am 7cm la sol in fata arata fain asa joasa dar :rolleyes2 parca e prea joasa:sad: nu? nu sunt adeptu spoilerelor numai de design...eu am pus pe masina asta tot cea ce este util pt a mari performantele pe asfalt motor-caroserie tot nimic nu este de forma tot e functional si mor cand ii vad pe unii ca fac din masini sorcove pline de leduri,spoilere prinse cu sarma etc a da scotch pe faruri :evil: ! ceva sfaturi masina e in constructie inca ....orice idee nu strica !!! urmeaza suicide doors la spate...cateva relee si rezulte flacari pe tobe si azot tot tacamu' :D la motor nui mai fac nimic...altceva orice !!!! astept ceva rasp :-P
|
Am uitat sa iti spun bun venit :D si sorry ca te-am confundat cu cineva din Ciarda :D
|
Treci pe nijte jenti mai mari...cat de mari poti :) si taie in spate din caroserie..s`o faci ceva de genu truck`...:) ar arata ...ceva mai special.....si in spate...pui un ditamai woofer`u..:) sa trezesti vecinii
ar fii doar o idee :) |
n-are nimik,ce ciarda nui zona faina:D ...aa partea cu taiatu bdin caroserie era un sfat pe passatu meu? ditamai wooferul adica de cat... rms/sin k am deja unu :D
|
maai mie imi plac masinile MARI..LATE..si LIPITE de asfalt cu un motor pe masura :lol: masina asta e numa buna...motor are destul de tare lata ii si are 5 metrii pe
1.9 latzime ...ai loc si de subwoofere si de inca vreo 5-6 nauntru si mai si zboara cand uiti picioru pe acceleratie aeru nauntru nui aglomerat :D si daca te enervezi peste toate asta mai pui si ceva saci de cartofi asta k sa nu zici k mai ai ceva loc neocupat nauntru :D :D este exact cum imi place mie ai loc pt de toate ! daca tai din ea...nam facut nimic...in PLUS nu uitati asta era o masina de FAMILIE aaa ERA ODATA :D unde pui toate astea intrun opel tigra sau VW Golf etc... n-am dreptate asa umpik....???:rolleyes2 :rolleyes2 |
legat de WATTZI am avut daua parbrize sparte odata de un bolovan si odata de o caramida in punga cu bilet oare ce scria pe biletel :rolleyes2 asa vecini faini am bine asta nu ma scuza pe mine care pana atunci nu ma potoleam cu volumu':twisted:
|
Yo as zice sa ii schimbi culoarea:D ar mere un Alb perlat cu niste jenti OZ negre mate :D parerea mea!
Don't worry be happy :D |
y0` zic ca`i buna asa cum ii ...daca chiar nu tii neaparat sa bagi in ea o avere...
|
2 Attachment(s)
ceva de genu'....am un coleg care face virtual tuning:-P promit k mai pun poze :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning