![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
sal sunt nou pe aici .Ati mai aflat ceva despre noul NFS
|
sal. se vede ca esti nou. nu. daca se mai afla ceva se posta. cristy: esti 100% sigur ca e lista oficiala? din cate stiu numai cateva masini au fost confirmate oficial:D
|
Quote:
|
am luat-o de pe forum de la ea games.acuma io nu bag mana in foc ca au fost confirmate oficial dar ma gandesc ca aia de pe forum stiu ce vorbesc.numai bine
|
pai iti zic sigur ca o sa fie si plymouth ca apare in poze ;)
|
1st: salut hyper93 si bun venit pe 4Tuning
2nd: lista neoficiala.. poate apar masinile alea, poate nu.. dar EA a precizat ca vor fi mai multe masini decat in NFSC, deci posibilitatea ca jocul sa cuprinda masinile precizate este relativ maricica |
Ar fi super daca toate masinile din joc ar fi stock ca sa le poti tuna cum vrei .Nu cum sunt masinile bonus care sunt tunate aiurea sau chiar la intamplare
Sa speram ca cei de la EA vor scoate ceva care chiar marita jucat .Eu cel putin am incredere in ei ca nu ne vor dezamagi |
NFSPS e in lucru de vreo 2 ani... o zic inca o data: NFSC a fost scos pt a strange niste bani si opinii, tocmai ca sa scoata un joc bun anul asta
|
Ya man! uitati aici carlist.. o parte.. una mica.. dar avem Nissan GT-R Prototype :D
http://nfs-planet.de/index2.php?lang=eng#3971 |
Quote:
|
Credeti ca cei de la EA o sa introduca din nou camera din interiorul masini cum era in NFS5?:-) .Ca ce rost mai are sa-ti tunezi interiorul masini dak nu poti sa-l vezi
|
7 Attachment(s)
seven screenshots
|
Quote:
|
Quote:
|
ceva interesant...grip runners...nu asta scria si pe audi (parca) in acel scan al nujhcarei reviste? 2 posibilitati..ori este doar un vinyl ori numele unui crew:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning