Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

agapi 21-03-07 06:29

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Masina nu e alba e bleu-franta, poze am sa pun cat de curand. Chip-tuning mi-a facut Un baiat pe nume Iohan ce sta in galata si are un vw golf

bakal 21-03-07 11:32

Quote:

Originally Posted by agapi (Post 809420)
Masina nu e alba e bleu-franta, poze am sa pun cat de curand. Chip-tuning mi-a facut Un baiat pe nume Iohan ce sta in galata si are un vw golf

asa, si cati cai ai scos, asa... informativ, si la ce bani??? daca vrei sa spui, bineinteles

ESPinoza 21-03-07 11:52

acu mi`am scos si eu mashina :) se face vreo intalnire in seara asta sau maine seara? :)

CRyS` 21-03-07 12:56

Poi baga si tu un telefon la noi! :P

agapi 21-03-07 13:03

in jur de 10 cai banuiesc, dar nu pot sti 100% pt. nu l-am testat pe dino, ce este important ca se simte iar in regim normal de mers consumul scade, cat despre pret...confidential...oricum f. mult sub cat banuiai tu mai devreme...

CRyS` 21-03-07 13:52

Undeva la 100 -150 E maxim pot zice ca te`a costat!Dar oricum sub 100 E nu ti`a luat!

Si stai calm ...pe Johan il stie toata lumea!El e specializat mai mult pe diesel .. ma mir ca ti`a facut tine! Oricum ... Felicitarile mele!

agapi 21-03-07 14:06

Nu am de ce sa ma ascund, dar sub 100E, dar atunci cad iese bani ne specializam daca trebe nu?
aaa, si era sa uit...depinde [U]cum si cat[U]il cunoaste multa lume....ca asa il cunosc si eu pe nu stiu cine...dar stii l-am vazut odata cand vb. cu niste baieti...

CRyS` 21-03-07 14:16

Nu ma intelege gresit ... si eu am vb cu el de resoftarea Opelui si chip! Stai calm ... cred ca esti nou in bransa,intre noi ... ! Dar sa stii ca cei de pe aici au multe pile si cunostinte,si cunosc cat de cat masinile,motoarele .. nu suntem niste analfabetzi :P

bakal 22-03-07 19:01

lume lume, ca asa e bine sa incepi un post, poate il citeste cineva, care mai e pulsul lucrurilor pe aici prin comunitate??? cine mai vine, cine mai pleaca, membri noi, sau carora le ducem dorul??!!!
nu mai are nimeni timp de intalniri, de o iesire la aer si apoi la o apa plata sau o ceva cald :P ???pai mai...... ce naiba.......

slip 22-03-07 19:58

cine e iohan asta?? ...sau cum ziceati k il cheama? :D :lol:
p mea.. cafele...sucuri..se tot beau.. dar se astepta seara de vineri ;)
bafta

CoCaine 23-03-07 15:10

Sunt ceva microbisti pe aici?De fapt nu trebuie sa fii neaparat microbist pentru ce vreau sa propun: Poate mergem si noi impreuna la un meci al echipei Poli Iasi cand joaca acasa,binenteles!Ce ziceti,v-ati baga? :D Eu nu sunt microbist,nu le am nici cu jucatul fotbalului,dar imi plac semintele :lol: Cred ca e o modalitate buna pentru a pastra cat de cat legatura..
Va saluT!

corraptor_evo 23-03-07 18:28

CoCaine, legatura cu cei din comunitatea inhalatorilor de fum de cauciucuri arse se pastreaza "cit de cit" cel putin vineri seara. Seminte poti sa maninci si-acasa, comod, in papuci, la TV urmarind "Ce vraji a mai facut Becali", "Haiducii lui Niculita", "Planeta lui Olaroiu", sau la Palat, dar in punguta. Sint convins ca se poate pastra legatura si pe fundalul sonor al traficului rutier, chiar mai bine decit pe partitura si libretul stupid al suporterilor unei echipe de tot plinsul.
Hai, ni vidiem disear'!:paper:

bakal 23-03-07 18:32

deci vii si tu edy??? gata masina??

cocaine, mai intai hai la palat sa ne cunoastem asa cum stim noi mai bine. langa masini, discutand despre ele sau despre........ ei, na chestii barbatesti.

cristi_407 23-03-07 19:06

Cand e intalnirea?La ce ora?

bakal 23-03-07 19:17

da ai mai fost. la 9. stii unde. PC

All times are GMT +2. The time now is 05:53.

- Copyright 2026 4Tuning