![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Quote:
adevaraciune de urs ai. sa ai noroc de el! |
trage Rau Ursu asta ......hmmmm......like a maniac
|
fortzaaa mom:lol:bai bobi de ce nui faci o schimbare de culoare sincer ,ca la cit de fortzaa este ursu asta ar trb sa arate mult mai agresiv:twisted:oricum, e frumos si al dreacu:lol:))))))))))))fortzaaaaa bobi
|
Laf`uleeee....nu`i mai baga dracovenii in cap..Masina`i frumoasa ,culoarea iti lasa impresia ca degaja oxigen cand sta pe loc...in mers...deja seamana a cer senin miscator...Asa pare un urs bland..Si pe tine LAF`ule,vreau sa te vad in actiune,sa aveti o zi buna amandoi.
|
Quote:
Problema e ca: -are bucse poliuretanice la punte, bascule, grup -grupul l-am schimbat -flansa de cauciuc dintre cutie si cardan este noua -volanta este noua cu masa fixa -ambreiajul si placa sunt bune -cutia este buna -suportzi de motor si cutie sunt la locul lor ASA CA CE DREQ MAI RAMANE????? Mai am sa-i pun saibele de deasupra bucselor de la punte pe care am omis sa le montez cand am schimbat puntea(posibil de la astea....mi-a soptit un prieten bun care s-a ocupat de motor) sau....sa-mi joace din amortizoare dar asta este putzin posibil! MAI ARE CINEVA O EXPLICATZIE????? |
Quote:
|
Quote:
Asta e parerea mea. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
ceva...Glumesc! |
sper sa nu fie ceva graV ...
|
vezi sa nu fie puntea ! sa nu se fii rupt doamne fereste !
|
Am verificat...nush sincer de la ce este problema....!!!! Ma depasheshte! Am desfacut-o azi din nou...i-am pus si saibele la bucsele la punte, i-am schimbat arcuri, amortizoare... si degeaba! Repet...Ma depasheshte!
|
poate ma aberez insa...
incearca alte roti .. si daca nici asa cumpara o alta punte... si mergi cu ea... daca nu mai face ... incepi si pune diferentialu da o tura... vezi cum face... pune bucsele... vezi cum face amortizoarele... vezi cum face... si tot asa.. alta solutie nu vad... |
ce parere aveti daca se torsioneaza caroseria/sasiul?!iar alta intrebare...rollcage-ul unde se prinde in partea din spate a masinii?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning