![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
eu cred ca esti prea modest.... cat de zgariata ar fi, n`ai cum sa iei asa putzin pe ea. oricum eu cred ca nu se merita.
arata intr`un mare fel golfu`, sper intr`o zi sa arate si al meu asemanator, dar alta culoare:) bafta in continuare ! |
..bafta si la tine si asteptam sa ne prezinti masinuta cu viitoarele modificari ;)
|
2 Attachment(s)
...munca de azi
... o veste buna ,fac rost de niste faruri cu imprumut ...asa ca ,de saptamana viitoare incep lucrarea la lupe :twisted: |
a iesit bine :D vopsesti neagra grila custom pe unde ai mascat in poze? ai acces fara probleme la suruburile de sub grila de pe tragger?
|
...da ,va fi neagra...iar pentru cele 2 suruburi ,am decupat in dreptu lor
|
2 Attachment(s)
...ceva de weekend
|
zau ca nu-mi dau seama ce-s alea de' se aprind :( led-uri puse unul langa altul sau..:rolleyes2 oricum..vin foarte bine, chiar f buna idee ai avut :)
|
...da , leduri dreptunghiulare (vezi pe masa) ...lipite intre ele 6 cu 6 ,fara rezistenta
...mai am 3 usi de facut ...o sa fac poze mai in detaliu |
le-am vazut si pe cele dp masa,dar nu se vede f bine :( spor la treaba si astept pozele alea "mai in detaliu" :D
|
Super arata! Intotdeauna ma uimesti!
|
1 Attachment(s)
..mai am putin si termin si grila 8)
|
Quote:
...ce se mai aude cu numarul ala? |
Jock am fost eu la politie si e in felul urmator: Duci numarul vechi, unul din ele, ti-l taie in fata cu foarfeca si intr-o ora i-ti da unul dreptunghiular 340mm X 200mm tip B, pentru masini de teren.;)
Ii spui la ghiseu ca ai schimbat bara pe spate si ti-a venit una model America. Numar mic de moto nu o sa-ti dea ca nu are in program optiunea la auto tip C. Mie mi se pare mare la 34X20 dar vreau sa tai din el pana la limita si ajung undeva la 25 x 17. Maine pun o hartie de marimea asta in dreapta jos si daca-mi place maine si am numarul pe fata. Apropo costa 23 lei/buc. Bafta. |
foarte tare a iesit grila:).imi plac tare mult ideile tale
|
Multumesc Bobo ;)
Decodat ,nu imi place ala...e foarte mare ,iar chestia cu taiatu nu prea ma incanta ,o sa vorbesc maine cu un prieten care lucreaza la rutiera, sa il intreb ce se intampla daca modific /tai numarul |
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning