![]() |
Re: Club Ford Capri
Va salut,
Din pacate vad ca pe forumul asta apar tot mai multi binitari/samsari/jegosi..care pun la vanzare tot felul de lucruri luate cu 5 lei si vandute in 100:)) Acest thread a fost creeat in ideea de a ne ajuta pe noi cei care apreciem aceasta masina,iubim si suntem uniti de aceeasi pasiune si nu facem obiect de bisnita. Rugamintea mea este ca acei oameni sa posteze la rubrica talcioc si nu aici.Din ce in ce mai des apar useri care ne arata ce mare descoperire au facut ei in 10 milioane si dupa o luna le vedem puse aici la 100 milioane..Rog acele persoane sa se excluda ele singure pina nu le dam un mare ban. |
Quote:
|
Quote:
|
OK, e bine atunci :)
cat au costat, si cat a fost transportul? banuiesc ca vor si altii sa stie, e bine sa avem niste oferte de preturi. |
Pret :12 GBP + 6 GBP TRANSPORT TOTAL 18 GBP SELLER rctclassicspares
Am mai cumparat o membrana pentru carburator din Germania pentru SOLEX 32 EEIT DUBLU CORP Pret:8 E + 7 E TRANSPORT SELLER carbs_and_parts și mai aștept o garnitură de cauciuc de 3 metri din HONG KONG pentru tocul portierei de la șofer ( cea originala e svaiter ) pret 26 USD transport free SELLER ironc10. |
3 Attachment(s)
Mai adaug și rezultatul proiectului meu de salvare a acestei masini pe care am cumpărat-o in 1991 cu 340.000 lei ( cred că vă imaginați cam cīt era īn USD ) pentru a nu pierde la denominare .Menționez că avea culoarea negru cu oglinzi și spoilere roșii.In 2007-2008 am investit īn ea peste 5000 E și asta īn ciuda criticilor de tot felullegatde rentabilitate
|
Quote:
|
:lol::lol::twisted:
F tare mesajul :-P. Nu cunosc problemele, nu doresc sa ma bag dar mi-a placut enuntul tau indiferent daca rezolva ceva sau nu. Succes! Quote:
Ai avea nevoie de o bara fata originala de MK II si de o grila frumoasa de MK II :) Grila am eu, i-am vandut una si lui Costi din Arad acum 4 ani parca si mai am 1 sau 2 bucati daca te intereseaza ;) |
Quote:
un motor 2.8 și unul 2.9, intregi sau piese, inclusiv calculatoarele de bord, la 300 lei bucata. evacuari tip serpisori ptr. V6 2.0 , 2.3, 2.6 (cine are:D), 2.8 sunt noi, au rulat doar la proba in schimb sunt montate pe masina de cativa ani. nu a dat rugina. pret 850 lei CU transport(pretul de catalog, fara transport, pe burtonpower - 292 lire) oglinzi engelmann, set, (plus doua carcase de rezerva si o sticla), nereconditionate la 300 lei. preturile le consider chilipir avand in vedere cat am cautat produsele si ca le ofer sub pretul de achizitie (mult sub) nu ma luati de bisnitar, dar pe moment am proiectul suspendat sau am luat alte decizii si poate este cineva care are nevoie de piese. in 2004, eram pioneri si piese canci pt. capre pt. alte chestii 0748 502 957 |
poti pune poze cu oglinzile?
multumesc |
Quote:
|
de 2.6 am si eu set garnituri pt chiulase, gal adm si cred ca simeringuri supape, set sigilat - 100lei
|
Grila originală am dat-o jos deoarece motorul se supraīncălzește pīnă fierbe apa și din acest motiv am montat o grilă mai ,,aerisită Recunosc faptul că nu mai este 100% originală dar trebuie să reziste īn aglomerația zilelor noastre.
|
am reusit sa imi cumpar stopurile spate ...
SUNT MULTUMIT :-P stiti daca le-as putea reconditiona pe undeva? acum pe link-uri nu se mai vad pozele la dimensiunea normala , dar, se vede destul de clar ca necesita reconditionare. http://www.ebay.de/itm/FORD-CAPRI-Ru...item3f2dc1d3b2 http://www.ebay.de/itm/FORD-CAPRI-Ru...item417a9ad6be aaaa , mai am de adaugat ceva, vad ca player77 nu mi-a raspuns ... probabil nu a crezut ca am dat suma respectiva pe masina ... tin sa ii spun ca nu toti au norocul pe care l-a avut el cu capri-ul lui (sa il cumpere ieftin, eu am dat cu destul de mult peste 1000 euro) ... si ca si dovada ca nu l-am cumparat sa fac bisnitareala de 2 lei se vede clar ca fac si investitii pentru masina . DESIGUR ACUM PRETUL A CRESCUT DACA MAI VREI SA CUMPERI CAPRI-UL ;) (probabil atat cat am dat eu pe 2 stopuri ai fi fost tu dispus sa imi dai pe toata masina :)) ) |
1 Attachment(s)
cam asa trebuia sa iasa mk1, s-a renuntat in ultima clipa. eu intentionez sa o fac.
ma refer la geamurile spate tip mustang si aripa spate unde vin grilele |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning