Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

willie 11-03-14 17:30

Re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by oldman xl (Post 5678234)
De care, cu 3 tije pe laterala stinga sau cu schimbatorul in coada?

Cu schimbător īn coadă,sau dacă nu numai belhause-ul.obligatoriu să fie v6.stimă

oldman xl 12-03-14 12:22

Ce-ti trebuie, de fapt, - numai carcasa ambreiaj de V6 sau cv propriu-zisa ?

willie 12-03-14 13:32

A
Quote:

Originally Posted by oldman xl (Post 5678701)
Ce-ti trebuie, de fapt, - numai carcasa ambreiaj de V6 sau cv propriu-zisa ?

Mie īmi trebuie carcasa la ambreeaj dacă ai aveao doar aia,ar fi ideal.stimă

one.of.the.many 12-03-14 15:06

4 Attachment(s)
se vinde mk3 83' 2.0 pinto, lovit putin in partea dreapta fata (se vede in poze) aripa schimbata, pret 700 euro

capricosti 12-03-14 22:50

In ce hal jalnic ai putut s-o aduci in mai putin de un an :evil::evil::evil:

Sper sa nu existe vreun fraier sa-ti dea bani pe epava asta .............

willie 13-03-14 13:26

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 5678989)
In ce hal jalnic ai putut s-o aduci in mai putin de un an :evil::evil::evil:

Sper sa nu existe vreun fraier sa-ti dea bani pe epava asta .............

Asta e SV----SOk?vroiam să o iau eu acum cāţiva ani..pānă să iau capriul de la neamt.rămāne deschisă cererea pt carcasă la ambreeaj v6

one.of.the.many 13-03-14 16:38

deci era mai bine cu bara fata de manta care cantarea cel putin 15kg, praguri sudate sa acopere rugina si chit vreo 4 galeti sa dea bine liniile masinii? eu nu am vrut sa o "pregatesc" de vanzare

capricosti 13-03-14 19:08

In pozele de anul trecut masina arata ok, adica parea destul de sanatoasa pt varsta ei. Acum arata mult mai rau, si am crezut ca e vina ta, ca ai exploatat-o tu in mod necorespunzator... Ma oftica gandul ca masina aia a rezistat cu brio 30 de ani, dar a ajuns pe mana cuiva care a distrus-o in cateva luni.
Inteleg acum ca de fapt masina era doar bine ''camuflata'' ca sa nu se observe adevarata ei stare...

Imi cer scuze ca te-am acuzat pe nedrept.

Bafta la vanzare !

costybanica 13-03-14 20:22

Salut, m-am gandit ca daca nu se poate sa iau masina la mine si daca nu prea mai fac purici prin Romania, sa o scot la piata, poate se gaseste cineva sa i-si cheltuie banii si sa i-si ocupe timpul liber cu ea.
Nu e postata nicaieri de vanzare ca nu am poze recente cu ea, sta de doi ani in garaj, iar pentru mai multe informatii...sunt disponibil.

jaguar211 14-03-14 00:07

Salut domnilor!
Știe cineva unde găsesc bări protecție fata si spate pentru Ford Capri MK2? De preferat cromate.
Multumesc

one.of.the.many 14-03-14 13:42

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 5679316)
In pozele de anul trecut masina arata ok, adica parea destul de sanatoasa pt varsta ei. Acum arata mult mai rau, si am crezut ca e vina ta, ca ai exploatat-o tu in mod necorespunzator... Ma oftica gandul ca masina aia a rezistat cu brio 30 de ani, dar a ajuns pe mana cuiva care a distrus-o in cateva luni.
Inteleg acum ca de fapt masina era doar bine ''camuflata'' ca sa nu se observe adevarata ei stare...

Imi cer scuze ca te-am acuzat pe nedrept.

Bafta la vanzare !

mersi... camuflata ii cuvantul potrivit, mai sunt cateva "modificari" termocupla de dacie, evacuarea prinsa de caroserie cu ceva bucata de tabla ingusta, cot flexibil luat din constructii cred.. fiecare isi face masina cum poate dar, cum eu am gasit piese la magazine sau pe net si altii ar putea

willie 14-03-14 23:20

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jaguar211 (Post 5679448)
Salut domnilor!
Știe cineva unde găsesc bări protecție fata si spate pentru Ford Capri MK2? De preferat cromate.
Multumesc

salut..gasesti pe undeva barile de mk2?miar placea si mie atasez si eu o poza cu capriul meu..stima..indat intra la lucru:)
sper sa va placa..astept pareri

capricosti 15-03-14 07:13

Ar fi mai faina cu niste cauciucuri mai late.
Vezi ca pe fata cauciucul din stanga are sensul de rotatie gresit ;) Corect ar fi sa-l montezi pe dreapta fata.

galileo 04-04-14 21:39

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 5663916)
ale tale sunt stopuri de Passat.
vorbeste cu Gabi Dascalu, el avea face-lift, a vandut-o cuiva din AR, eu am transportat-o dar nu mai am numarul omului(probabil Gabi il mai are), poate ii place lui s-o faca cu stopuri de pre face-lift, si faceti un schimb, tu iei de pe Leboncoin si ..intelegi ideea, cel putin este o sansa ;)

no way Hose. poate pe calea asta ma onoreaza si Dascalu cu nr. tel. al proprietarului din acte - pentru impozit. asha de bun simt, ca de un an nu dau de el.

Loreen1966 07-04-14 07:52

Unde găsesc garniturile din cauciuc la geamurile portierelor ?

All times are GMT +2. The time now is 23:00.

- Copyright 2026 4Tuning