![]() |
Re: Club Ford Capri
Quote:
|
Ce-ti trebuie, de fapt, - numai carcasa ambreiaj de V6 sau cv propriu-zisa ?
|
A
Quote:
|
4 Attachment(s)
se vinde mk3 83' 2.0 pinto, lovit putin in partea dreapta fata (se vede in poze) aripa schimbata, pret 700 euro
|
In ce hal jalnic ai putut s-o aduci in mai putin de un an :evil::evil::evil:
Sper sa nu existe vreun fraier sa-ti dea bani pe epava asta ............. |
Quote:
|
deci era mai bine cu bara fata de manta care cantarea cel putin 15kg, praguri sudate sa acopere rugina si chit vreo 4 galeti sa dea bine liniile masinii? eu nu am vrut sa o "pregatesc" de vanzare
|
In pozele de anul trecut masina arata ok, adica parea destul de sanatoasa pt varsta ei. Acum arata mult mai rau, si am crezut ca e vina ta, ca ai exploatat-o tu in mod necorespunzator... Ma oftica gandul ca masina aia a rezistat cu brio 30 de ani, dar a ajuns pe mana cuiva care a distrus-o in cateva luni.
Inteleg acum ca de fapt masina era doar bine ''camuflata'' ca sa nu se observe adevarata ei stare... Imi cer scuze ca te-am acuzat pe nedrept. Bafta la vanzare ! |
Salut, m-am gandit ca daca nu se poate sa iau masina la mine si daca nu prea mai fac purici prin Romania, sa o scot la piata, poate se gaseste cineva sa i-si cheltuie banii si sa i-si ocupe timpul liber cu ea.
Nu e postata nicaieri de vanzare ca nu am poze recente cu ea, sta de doi ani in garaj, iar pentru mai multe informatii...sunt disponibil. |
Salut domnilor!
Știe cineva unde găsesc bări protecție fata si spate pentru Ford Capri MK2? De preferat cromate. Multumesc |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
sper sa va placa..astept pareri |
Ar fi mai faina cu niste cauciucuri mai late.
Vezi ca pe fata cauciucul din stanga are sensul de rotatie gresit ;) Corect ar fi sa-l montezi pe dreapta fata. |
Quote:
|
Unde găsesc garniturile din cauciuc la geamurile portierelor ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning