Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

feryboy 08-02-08 12:09

Re: Diverse discutii

l-am vazut si eu pe mucu o data pe la sala...si el e mai inalt daca am vazut bine :)
si imagineaza-ti un cap care se vede peste parbriz intr-o decapotabila mai mica...bine glumesc acum ... am vazut baieti si in 206...nu se vedeau de parbriz...dar eu stiu ca am condus o Mica C+C si daca treceam pe langa o vitrina simteam un sentiment de GAY cum ma cuprinde :))...am condus si un 350Z cabrio...si daca treceam pe langa o vitrina simteam un sentiment de saracie cum ma cuprinde :)
as alege minisportiva aia de saxo clar

momo 08-02-08 12:17

mdeah... eu mi-am spus parerea. in ce priveste capu peste parbriz, sistemul de inaltarea sau coborare a scaunelor de la 307, este preluat de la 306... si deci, un om de maxim 1,90 sta fara probleme fara sa-i bata vantu-n ochi...

Skma 08-02-08 13:08

Eu personal detest masinile cabrio!:lol:

tre 08-02-08 16:02

cam sunt de "posers" cabrioletele. in fine, roadsterele (dar nu pot fi considerate cabriolete) sunt altceva, ac shelby cobra sau s2000. :)

mucu 09-02-08 03:30

ms mult, eu tind spre ceva spor, ptr k nu cred k as rezista lang o masina frumoasa da cu putini cai sub capota, eu am mania cailor putere in sange, e mostenita d la mama si nu ramanetzi uimitzi kn spun k e vb d "mama", chiar dak are o varsta .. :D si akm cand e in toane bune, dak aude pe unu la semafor k tureaza motoru aiurea si e paralel cu el ii da blana si normal k toti raman masca knd vad cine e la volan. :yikes: In concluzie raman la sxo vts.

mucu 09-02-08 03:31

ms mult ptr ajutor.... bafta tuturor!!!

bogdan_wrc 09-02-08 09:21

poate nu, dar 99%. show me 1 care nu e.
Pana si SL il vad bine in mana unei domnisoare...

Masinile serisoe, se fac "acoperite", Subaru Impreza, M3 Coupe, Evo, nu am avzut variante cabrio....
o fi RS4 cabrio, dar tocmai sa sustina ce am zis. un barbat normal si-ar lua varianta in4 usi, doar un "Single and Searching", sau unu in criza varstei de 40-50 de ani sau o femeie si-ar lua Rs4 cabrio. IAr primele 2 variante nu se pot numi..."barbati".
Singurul avantaj al masinii aleia e ca ii auzi motorul mai furmos vara. ATAT.

Fabian 09-02-08 11:31

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1345417)
poate nu, dar 99%. show me 1 care nu e.
Pana si SL il vad bine in mana unei domnisoare...

Masinile serisoe, se fac "acoperite", Subaru Impreza, M3 Coupe, Evo, nu am avzut variante cabrio....
o fi RS4 cabrio, dar tocmai sa sustina ce am zis. un barbat normal si-ar lua varianta in4 usi, doar un "Single and Searching", sau unu in criza varstei de 40-50 de ani sau o femeie si-ar lua Rs4 cabrio. IAr primele 2 variante nu se pot numi..."barbati".
Singurul avantaj al masinii aleia e ca ii auzi motorul mai furmos vara. ATAT.

Masinile cabrio nu au pus monopolul pe targetul feminin
de exemplu,Lotus Elise care sa fim seriosi,tind sa cred ca isi are targetul f bine tintit,am putea mai degraba sa-l numim "monopost",daca vrem sa fortam un pic descrierea.
ca prinde bine la fete,ca e o masina aratoasa,asta nu inseamna ca la conceperea ei,s-a vrut cu tot dinadinsul sa se demostreze lucrul acesta
stim ce poate face pe circuit Elise-ul :)

Oelash 09-02-08 19:12

care cunoasteti pe cineva care inchiriaza/vinde un spatiu de club/disco sa ma anuntati si p mine

dragos2900 09-02-08 19:23

Era de vanzare "discoteca" de la Bucov la vreo 10000euro...;)

Vladz 09-02-08 19:24

mai bine zis sauna de la bucov :lol:

Skma 09-02-08 19:44

Quote:

asinile cabrio nu au pus monopolul pe targetul feminin
de exemplu,Lotus Elise care sa fim seriosi,tind sa cred ca isi are targetul f bine tintit,am putea mai degraba sa-l numim "monopost",daca vrem sa fortam un pic descrierea.
ca prinde bine la fete,ca e o masina aratoasa,asta nu inseamna ca la conceperea ei,s-a vrut cu tot dinadinsul sa se demostreze lucrul acesta
stim ce poate face pe circuit Elise-ul
Pai oricum un Lotus Elise nu va fi agreat niciodata de o femeie ptr. ca nu are aer conditionat, nu are geamuri electrice si daca nu ma insel nu are nici macar servo directie!;)

Vibe 10-02-08 00:07

cam asa e:).... si nu are nici spatiu de depozitare:D

Fabian 10-02-08 01:02

s-a dorit un exemplu,iar eu l-am dat....

tre 10-02-08 03:42

Quote:

Originally Posted by Fabian (Post 1345610)
Masinile cabrio nu au pus monopolul pe targetul feminin
stim ce poate face pe circuit Elise-ul :)

altul care scrie ca sa se afle-n treaba. ia citeste matale mai sus ce zisei moi, elise!=cabriolet. :)

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning