![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Jucaria a venit:lol: dar tot la fel a plecat:rolleyes2 trebuie sa ii schimb parbrizul,iar la portiera a fost lovita trebuie kituita+vopsita sapt viit e gata:twisted: Din pacate n-am apucat sa ii fac poze
|
Trebuie sa ii schimbi parbrizul ? :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
aici gasesti mai multe detalii despre cum ajungi la noi si date de contact ;) www.parbrizeonline.ro cine are chef poate intra pe pagina si sa dea un like (in dreapta) :oops: |
Quote:
Quote:
|
Cand ai nevoie,gasesti oameni care se ocupa de modificari :caroserie[aleks],marius[geamuri],Dan[folii].Ia lagatura cu unul din ei si vei da si de ceilalti.Bafta la modificari si apeleaza la baieti ca sa nu o dai in kitsch.P.S.Astept sa vad numele celor 3 pe extrasul meu de cont,va multumesc anticipat.:lol:
|
Quote:
|
La anu' schimb si 'termopanul' de pe fata.:lol:
|
cei 3 enumerati sunt.. prietenii lui deci ai grija o sa te fure la buzunar:))=))
|
Quote:
|
Breeee r@dy,tu ai uitat ca bataia doare?Cand ti-o iei de la 4...doare si mai tare.:lol::lol:
|
4?PATRU?? dar ce singur ti-e frica?:))=)) eu fug mai repede decat se taraste melcul asa ca no chance baby:))=))
|
La fizicul meu..mi-e frica si de umbra mea.:lol:
|
iluzii...
|
Hai,fara sa ma leg de un anumit user,sunt Boasa la patrat.Nu ca el e mic si are o masina si mai mica.:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning