Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Vibe 06-02-08 17:26

Re: Diverse discutii

O sa ne umplem de dastea :))):P

riv_gms 06-02-08 17:39

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 1339721)
O sa ne umplem de dastea :))):P

si de inconstienti

tng 06-02-08 20:43

Nesomn

Tu cica ai filmat la 4tuningDays anul trecut, atat pe drum cat si la "burn out event" ..... plus alte filmari prin oras .... Unde e frate inregistrarea aia ca a trecut 1an de atunci ?!

momo 06-02-08 20:50

la el in calculator :P

Bmw_E30dak 06-02-08 20:52

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1340204)
Nesomn

Tu cica ai filmat la 4tuningDays anul trecut, atat pe drum cat si la "burn out event" ..... plus alte filmari prin oras .... Unde e frate inregistrarea aia ca a trecut 1an de atunci ?!

k sa stii si u ..caseta nu e la mine..caseta e la DONU...chiar acum am vb q el...asa k nu mai da vina pe mine...ciocu mic..

Vibe 07-02-08 00:06

camera video cu care ati filmat pe caseta o aveti? ... daca da ... sa vina cineva cu ea pe la mine intr-o zi si o trag in timp real pe dvd...

Bmw_E30dak 07-02-08 10:25

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 1340659)
camera video cu care ati filmat pe caseta o aveti? ... daca da ... sa vina cineva cu ea pe la mine intr-o zi si o trag in timp real pe dvd...

mane camera e a mea..dar caseta e la DONU..iar el nu stie pe unde e caseta..dar cum fac rost de ea...stiu unde te gasesc....

Vibe 07-02-08 14:48

okei... si daca mai aveti astfel de filmari... nu ezitati sa ma contactati.

tng 07-02-08 17:54

bine ma ... dar de 1 an totusi ....

daca nu aveti timp sau din alte motive, ne putem ajuta la o adica daca e nevoie ... ca daia suntem o comunitate :|

tng 07-02-08 18:02

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1341977)
Datorita unor discutii ce au aparut zilele trecute ... nu se vor mai tolera posturile care deviaza mult de la subiect pe anumite Topicuri, posturi care nu contin un mesaj concret ( deci fara "hihihi , hahaha , :D:D:D:D , ce misto, bravo ..." si alte mesaje de genul asta, sa nu mai vorbim de jigniri.

Indiferent de user, se vor alica Avertizari sau Sanctiuni acolo unde este cazul chiar si Ban.

Pentru inconveniente /reclamatii /moderatori intrati aici

este o masura sticta de care trebuie sa tin cont atat eu cat si shantzu.
sper sa nu va suparati prea tare daca veti fi sanctionati corespunzator daca "calcati gresit" , dar sa pastram o ordine pe sectiunea asta ca prea a luat-o razna.

va salut,

jakal 07-02-08 18:13

da......grija mare ca eu am luat-o....pt ........

GiGiCarbiT 07-02-08 18:25

bai TNG "Indiferent de user, se vor alica Avertizari sau Sanctiuni acolo unde este cazul chiar si Ban" iti atrag atentia ca ai facut o greseala: SE VOR APLICA nu alica...

hihihihihihihi hahahahahahaha

tng 07-02-08 18:30

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1342086)
da......grija mare ca eu am luat-o....pt ........

am discutat problema pe mess ... e ok acum ;)

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 1342108)
bai TNG "Indiferent de user, se vor alica Avertizari sau Sanctiuni acolo unde este cazul chiar si Ban" iti atrag atentia ca ai facut o greseala: SE VOR APLICA nu alica...

hihihihihihihi hahahahahahaha

scuze ... m-am grabit

GiGiCarbiT 07-02-08 18:31

TE SCUZ...numai sa nu se mai intample!!

jakal 07-02-08 18:32

dap....am lamurit-o.....totul e ok.....

All times are GMT +2. The time now is 06:03.

- Copyright 2026 4Tuning