![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
|
Quote:
|
Salut!
Nume:Vlad Porecla:Pasare:lol: Varsta:18 Ocupatie:Elev Permis:cat B din 07.10.11:twisted: Maine imi iau jucarie: Renault Clio Hatchback 2004 1.5 DCI Dotari:ABS, Airbag,Inchidere centralizata, Servodirectie,Geamuri electrice,Alarma,Oglinzi electrice,Radio/CD,jante aliaj vara+jante tabla iarna,folie luneta+ laterale Sper sa ne intelegm,maine adaug poze cu jucaria:lol: |
bine ai venit pasarica:X:)) planuri ceva sa scoti bestia ascunsa in torpedou la renault?;))
|
Bun Venit Pasare !! Sageata avem ce vana" cu tine :lol:
|
Quote:
Quote:
|
am citit pe un thread mai vechi aici la bacau ca se punea pe masa planul unui club care e numele clubului?:)) mai exista?:)) ma bate alex:)):lol::lol: bacauwood ceva?:))?
|
Bun venit Pasare, spor la modificari cu masina :)
Cat despre club, daca-mi explica si mie cineva rostul unuia.... ce sa faca el? ce sa aduca in plus? |
Intru si eu si zic fratie e bacau
Asta-i orasu cu multe piz** bune rau Ai multi cai putere? atunci aratane ce poti Locatia e centru alearga pe 4 roti E sufletul orasului putine fite de can can E capitala pi2delor de la volan |
eu glumeam am vazut ca toti dormiti si stati ascunsi si-l asteptati pe domnul sageata am zis sa mai fac o tema de scandal:)) tamtam... rostul...hhmmm...nope nici un gand bun daca ar exista un club:lol::lol:mai mult bataie de cap
|
Quote:
|
Eu am zis ca-i poezie de-a lu' Labis.:lol:.:lol:
|
:)) .
|
nu era de-a lu ile cara