![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
ceva simplutz:rolleyes2
|
nush de ce dar am impresia ca octavia care cu cateva pagini mai in spate nu e facuta de tine...si parca prea dintrodata ai facut masina aia asa bine...
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un Suzuki Swift ....
|
2 Attachment(s)
pls comment :)
|
e misto,dar ar fi trebuit sa scazi mai mult opacity la liniile de la prize si io as fi renuntat la chestia din plexi glass de pe spoileru spate(chestiile alea merg mai mult pe concepte dupa parerea mea),umbra in spate e putin aiurea,in rest e ok masina,imi plac jantele si carbonu mult...peace
|
ce e frumos e frumos ... bv leeloo ;)
|
2 Attachment(s)
......:x :x :x :rolleyes2 :rolleyes2 :?: :?: .....
|
2 Attachment(s)
Un golf amarat :D
|
2 Attachment(s)
Suzuki Swift spate ...
|
Vex`ule.. da scoate mult fum `stiftu` asta, nu? de ce are 10 tevi? ce motor are sub capota? .. si stickerul cu irmscher ce cauta acolo? e vreun colaborare noua irmscher-suzuki? stiam ca irmscher lucreaza cu opel, cadillac, chevrolet si saab.. aah.. si de ce doar stickere cu 3 firme de caucicuri? parca masina are 4 roti + rezerva deci 5.. mai mergea si toyo si michelin..
|
3 Attachment(s)
[img]http://img40.*************/img/img40/8/6/14/f_new10m_0872575.jpg[/img] |
2 Attachment(s)
asha imediat dupa colegu meu pun si eu o mazda
|
Quote:
spoileru fata de porsche merge , farurile ( tot de porsche) le-ai desaturat si arata najpa , capota " neagra" ireala Quote:
de ce ai mai umblat la culoare ?acuma nu mai ai refl calumea pe aripioarele de la spoileru fata carbonu e prea mare carbonu/capota nu are refl la grila unde ai eliminat sigla mazda trebea sa refaci umbra de dedesuptul ei pragu parca mergea mai intunecat |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning