Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

Predator 26-02-11 13:14

re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina

O fi avand nevoie de aer. Dar aerodinamic nu e gandit.

CyberCSX 26-02-11 13:24

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4122726)
O fi avand nevoie de aer. Dar aerodinamic nu e gandit.

Mda......... Bun venit īn anii 80.
Am sa intru eu mai īn detaliu cu alta ocazie cīnd am sa si prezint putin motorul dar nu aici īn topicul asta ca prea deviem īn off topic.
Atunci ai sa vezi de ce e asa si nu alt fel ;)

JunKer_hP 26-02-11 13:30

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4122126)
Vreau sa va stiu PAREREA SINCERA daca se poate:

Daca stai in strainatate , ar merge lasata un pic mai jos in rest masina e mai mult decat ok;)

CyberCSX 26-02-11 13:31

E lasata cu 5 cm.

donz 26-02-11 13:53

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4122643)

@ donz

Jantele sīnt ALCOA de 15 x 15 zoli pe spate si 15 x 10 pe fata. Mai lat de 15 x 15 nu mai am de unde sa iau decīt daca le fac la comanda si atunci am probleme cu TÜV (ITP) īn ceea ce priveste omologarea iar pe ploaie........ aquaplanig, garantat si asta nu vreau.

Uite, um amic de club are tot 15x 15 ca mine pe spate jenti asemanatoare dar mate. El a latit masina.
Eu am scurtat puntea din spate sa nu trebuiasca sa latesc asa tare.
Cum arata a lui................. te las pe tine sa apreciezi :rolleyes2
Daca ai vedea-o din spate............. zici ca-i broasca fu***a īn c*r:

ai dreptate nu se vede foarte bine in poze dar acuma am observat ca sunt destul de late:D 15X15 woow sincer mie imi place aspectul de broasca cracacita, dar aici deja intervin gusturile

p.s. ce cauciucuri folosesti, cat de late 415 ???

nonameDesign 26-02-11 13:56

Quote:

Imi place masina dar eleronul e prea mare ..

e36_boy 26-02-11 14:07

Quote:

foarte interesanta masina :) sunt sigur ca intorc destui capul dupa ea in germania :)

CyberCSX 26-02-11 15:45

@ donz

Quote:

p.s. ce cauciucuri folosesti, cat de late 415 ???
Sīnt Mickey Thompson de 475 pe spate si BF Goodwrench de 395 pe fata.
Un set de cauciucuri noi din astea (2 mari spate + 2 mici fata) īmi topesc aproape 2000 EURO din buzunar.
Iarna e imposibil de circulat cu ea de aceea am pe ea numere de sezon cu care este īmnatriculata numai īn intervalul 01.04 pīna īn 01.10 fiecare an.

@ nonameDesign

Quote:

Imi place masina dar eleronul e prea mare ..
Da . Asta mi-au mai zis unii dar nu stiu cam ce sa-i pun ca originalul are efect zero si la anumita viteza īncepe sa danseze pe sosea rau de tot.

@ e36_boy

Quote:

[...]sunt sigur ca intorc destui capul dupa ea in germania
Da, ......zicīnd ca sīnt nebun ca mai circul īn ziua de azi cu asa ceva la preturile actuale de combustibil :D

Īn 2003 a vazut sosele romānesti (pt. ultima oara) si aici a fost grav de tot cu ..... īntorsul capului.
Cel mai enervata era politia din Timis si Caras ca ma tot opreau sub pretextul "control de acte" ca sa caste gura:

- Sīnt... TAMAJOR LUCU-MUCU, VA RUGAM PREZENTATI ACTELE LA CONTROL!
Īn timp ce belea fasolea la acte nemtesti din care nu īntelegea nici o iota, veneau īntrebarile:
- CĪT FUGE ? CĪTI CAI ARE ? POT SA VAD MOTORU?

Faza asta se īntīmpla si de 8 - 9 ori pe zi.
La un moment dat m-au calcat pe nervi.
Īn aproape 18 ani de cīnd o am, n-am deschis de atītea ori capota la motor cīt īn o luna de concediu la Resita. :D

bmw_motorsport 26-02-11 19:18

prietene cybercsx...cred ca ai gresit topicul....fa-ti unul unde sa-ti prezinti masina...sa ceri si sa accepti sfaturi...intru aici din cand in cand sa ma mai delectez cu ce le mai debiteaza mintea la unii...nu sa citesc 3 pagini despre racheta ta arhicunoscuta

Sonny™ 26-02-11 19:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4123768)
prietene cybercsx...cred ca ai gresit topicul....fa-ti unul unde sa-ti prezinti masina...sa ceri si sa accepti sfaturi...intru aici din cand in cand sa ma mai delectez cu ce le mai debiteaza mintea la unii...nu sa citesc 3 pagini despre racheta ta arhicunoscuta

cred ca ai dreptate, am vrut sa zic si eu asta, dar imi era sa nu imi sara lumea in cap;)

Marian_nebunu 26-02-11 19:22

zici ca e masina lui Shrek :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

GabelloU 26-02-11 19:25

''Masina'' la baza e Calibra?:shock:

Sonny™ 26-02-11 19:25

Quote:

Originally Posted by GabelloU (Post 4123791)
''Masina'' la baza e Calibra?:shock:

corect...;)

donz 26-02-11 20:15

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4123168)
@ donz

Sīnt Mickey Thompson de 475 pe spate si BF Goodwrench de 395 pe fata.
Un set de cauciucuri noi din astea (2 mari spate + 2 mici fata) īmi topesc aproape 2000 EURO din buzunar.
Iarna e imposibil de circulat cu ea de aceea am pe ea numere de sezon cu care este īmnatriculata numai īn intervalul 01.04 pīna īn 01.10 fiecare an.

@ nonameDesign

Da . Asta mi-au mai zis unii dar nu stiu cam ce sa-i pun ca originalul are efect zero si la anumita viteza īncepe sa danseze pe sosea rau de tot.

@ e36_boy

Da, ......zicīnd ca sīnt nebun ca mai circul īn ziua de azi cu asa ceva la preturile actuale de combustibil :D

Īn 2003 a vazut sosele romānesti (pt. ultima oara) si aici a fost grav de tot cu ..... īntorsul capului.
Cel mai enervata era politia din Timis si Caras ca ma tot opreau sub pretextul "control de acte" ca sa caste gura:

- Sīnt... TAMAJOR LUCU-MUCU, VA RUGAM PREZENTATI ACTELE LA CONTROL!
Īn timp ce belea fasolea la acte nemtesti din care nu īntelegea nici o iota, veneau īntrebarile:
- CĪT FUGE ? CĪTI CAI ARE ? POT SA VAD MOTORU?

Faza asta se īntīmpla si de 8 - 9 ori pe zi.
La un moment dat m-au calcat pe nervi.
Īn aproape 18 ani de cīnd o am, n-am deschis de atītea ori capota la motor cīt īn o luna de concediu la Resita. :D

daca e functional, lasa-l acolo nu-ti da singur de lucru. despre cauciucuri...:shock: nu mai e nimic de zis 475 nu stiu cate tiruri au asa ceva, cel mai lat pe tir l-am vazut de 415

p.s. fa un topic al masinii, sa ne clatim ochiii

CyberCSX 26-02-11 20:32

Quote:

Originally Posted by donz (Post 4123939)
daca e functional, lasa-l acolo nu-ti da singur de lucru. despre cauciucuri...:shock: nu mai e nimic de zis 475 nu stiu cate tiruri au asa ceva, cel mai lat pe tir l-am vazut de 415

Si pe cea neagra sīnt tot de 475 ;)
Quote:

p.s. fa un topic al masinii, sa ne clatim ochiii
Cīnd am poze mai actuale.

@ bmw_motorsport

Quote:

Acum cel putin vezi si tu cum se simt altii care trebuie sa suporte toate topicurile INFECTATE cu ursuleti si pisicute ;) :D

All times are GMT +2. The time now is 20:06.

- Copyright 2026 4Tuning