![]() |
|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
O fi avand nevoie de aer. Dar aerodinamic nu e gandit.
|
Quote:
Am sa intru eu mai īn detaliu cu alta ocazie cīnd am sa si prezint putin motorul dar nu aici īn topicul asta ca prea deviem īn off topic. Atunci ai sa vezi de ce e asa si nu alt fel ;) |
Quote:
|
E lasata cu 5 cm.
|
Quote:
ai dreptate nu se vede foarte bine in poze dar acuma am observat ca sunt destul de late:D 15X15 woow sincer mie imi place aspectul de broasca cracacita, dar aici deja intervin gusturile p.s. ce cauciucuri folosesti, cat de late 415 ??? |
Quote:
|
Quote:
|
@ donz
Quote:
Un set de cauciucuri noi din astea (2 mari spate + 2 mici fata) īmi topesc aproape 2000 EURO din buzunar. Iarna e imposibil de circulat cu ea de aceea am pe ea numere de sezon cu care este īmnatriculata numai īn intervalul 01.04 pīna īn 01.10 fiecare an. @ nonameDesign Quote:
@ e36_boy Quote:
Īn 2003 a vazut sosele romānesti (pt. ultima oara) si aici a fost grav de tot cu ..... īntorsul capului. Cel mai enervata era politia din Timis si Caras ca ma tot opreau sub pretextul "control de acte" ca sa caste gura: - Sīnt... TAMAJOR LUCU-MUCU, VA RUGAM PREZENTATI ACTELE LA CONTROL! Īn timp ce belea fasolea la acte nemtesti din care nu īntelegea nici o iota, veneau īntrebarile: - CĪT FUGE ? CĪTI CAI ARE ? POT SA VAD MOTORU? Faza asta se īntīmpla si de 8 - 9 ori pe zi. La un moment dat m-au calcat pe nervi. Īn aproape 18 ani de cīnd o am, n-am deschis de atītea ori capota la motor cīt īn o luna de concediu la Resita. :D |
prietene cybercsx...cred ca ai gresit topicul....fa-ti unul unde sa-ti prezinti masina...sa ceri si sa accepti sfaturi...intru aici din cand in cand sa ma mai delectez cu ce le mai debiteaza mintea la unii...nu sa citesc 3 pagini despre racheta ta arhicunoscuta
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
zici ca e masina lui Shrek :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
''Masina'' la baza e Calibra?:shock:
|
Quote:
|
Quote:
daca e functional, lasa-l acolo nu-ti da singur de lucru. despre cauciucuri...:shock: nu mai e nimic de zis 475 nu stiu cate tiruri au asa ceva, cel mai lat pe tir l-am vazut de 415 p.s. fa un topic al masinii, sa ne clatim ochiii |
Quote:
Quote:
@ bmw_motorsport Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning