![]() |
|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Nu-ti trebuie tunel aerodinamic. Sunt si alte metode la fel de eficiente.
Oricum, pentru masini de serie, sleepere etc, eleroanele de tipul ala sunt overkill, mai ales la masini FWD. |
3 Attachment(s)
De astea ati uitat ^^!
Au... Ochii mei!!! :lol: |
Quote:
Bosozoku style |
Quote:
nu te obosi, nu ai cu cine...:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Quote:
sonny mulţumim că ne zgārii retina :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
p.s. asta e de noapte buna:lol: |
2 Attachment(s)
Vreau sa va stiu PAREREA SINCERA daca se poate:
|
Ziceti de bine, ca e masina baronului :D
|
Quote:
Vreau ADEVARUL! Multi īmi spun sa-i schimb eleronul ca nu arata prea bine, e demodat. Bodykitul are 14 ani, l-am luat de la o firma care īntr-e timp a dat faliment. Problema e ca apartine de setul bodykitului si sincer sa fiu, chiar daca l-as schimba, sa ma ia dracu daca stiu ce sa-i pun. |
Pune-i si alte roti.
Nu ca nu ar fi frumoase astea, dar parca bodykitul ala merita altceva, macar in spate. |
A avut altele de aluminiu dar le-am dat jos si le-am vīndut ca nu mi-au placut.
|
Mie evacuarile de pe capota, cele in lateral mi se par aiurea.
|
singurul lucru care e de schimbat sunt jantele, ceva mai mare si mai lat , dar tot de tabla, in rest NIMIC e, superba jos palaria
|
4 Attachment(s)
@ Predator
Ceea ce vezi tu pe capota, trebuie sa fie acolo. Alea sīnt prizele de aer. Fara alea........... ADIO MOTOR ! Gīndestete ca jucaria asta are aprox 475 CP si ce vezi acolo nu-i numai de dragul tuningului sa arate frumos Nimic pe masina asta nu-i pus degeaba. spoilerul din fata, la Firebirdul original e īnchis. la al meu cum se vede e deschis ca, cum am spus mai sus, masina asta are nevoie de AER. De foarte, foarte, foarte mult AER, si pe sus, si prin fata ;) Īn fata sīnt doua turbine (pt. fiecare 4 cil. o turbina. Motorul este 5,7 litri V 8 si nu..... masina de cusut V 6 de 2,8 ;) @ donz Jantele sīnt ALCOA de 15 x 15 zoli pe spate si 15 x 10 pe fata. Mai lat de 15 x 15 nu mai am de unde sa iau decīt daca le fac la comanda si atunci am probleme cu TÜV (ITP) īn ceea ce priveste omologarea iar pe ploaie........ aquaplanig, garantat si asta nu vreau. Uite, um amic de club are tot 15x 15 ca mine pe spate jenti asemanatoare dar mate. El a latit masina. Eu am scurtat puntea din spate sa nu trebuiasca sa latesc asa tare. Cum arata a lui................. te las pe tine sa apreciezi :rolleyes2 Daca ai vedea-o din spate............. zici ca-i broasca fu***a īn c*r: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning