![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
he he he x5 :P:twisted:
|
2 Attachment(s)
si o lucrarica mica si rapida de la mn:D comentati plz. nu am facut decat un wide mic in spate si un budget update la bara fata:P
|
nu prea se vad transormari majore...... adica io inafara de jante care e cam stramba altceva nu observ?
|
probabil te referi la roata spate,nu. da, mersi, acum am observat:D ahhh, inca un detaliu: am zis ca e o lucrare rapida. prin rapida nu vroiam sa zic ca atinge masina 240km/h ci ca am facut'o rapid, intr'o jumatate de ora. mersi pt comentariu. sa iti comentez si eu lucrarea: vezi ca ai vopsit si sigla bmw si pragul care ar fi trebuit sa fie din aluminiu, nu? altceva ai mai facut?:D
|
3 Attachment(s)
pls comment
|
Quote:
|
aic_keemo : (1) brush ireal (2) carbonu tre facut mai negru
bossu : (1) culoare ireala leeloo: (1) plasa ireala |
la mine nu comenteaza nimenii :((( ma supar si imi iau jukariile si plec akasa:(
ZoliaT: rabdare sau te ajut eu sa pleci cu jucariile acasa :!: Poate lucrarea e intratat de slaba incat nici nu are ce comenta lumea. Ce sunt chestiile alea de sub masina ta ? |
Moama l33lo cemi place cum arata :D I LOVE IT :D
|
2 Attachment(s)
un x5 mai sportiv ...
|
2 Attachment(s)
e ora 10 si sper ca nu se supara nimeni daca pun masina pt maine :lol: ( 1 masina / zi - mi se pare stupida regula sorry dar cred ca ar trebui sa li se impuna numai celor care fac kishet - daca nu sunteti de acord cu min srry e doar opinia mea )
|
L33L00....din cauza ca ai lasat garda la sol prea mult ti s-a ros cauciucul la roata din fatza si cea din spate s-a indoit considerabil...:shock: ridica putin garda la sol si vezi ca o sa se repare problemele :D .
|
Quote:
sebi ... mie personal nu imi place cum a iesit si nu prea ii vad rostul, carbonul vezi k in partea stanga nu urmeaza acelasi contur k in dreapta, jantele intra in aripi si sunt luminate diferit fata de backgroundul in care se afla acu si sunt si strambe. bafta! leeloo vezi k ai intrat cu roata in aripa ;) |
mdea ms uite io asta chiar nu vazusem am gafato acolo nu am fost atent :( mam luat dupa alta linie in loc de linia capotei ...ms de observatie ...
|
Quote:
Quote:
http://www.club-miniban.com/kurosmx02.JPG http://www.desertrides.com/reference...rms/camber.gif |
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning