![]() |
Re: Club Ford Capri
Sau slammer, stancer si multe alte denumiri. Conteaza mult pe ce roti sta, cat de groase sunt cauciucurile samd. Era şi o vorba, low is a lifestyle. La fel şi cu coada pe sus. Īntre atātea capre standard tre sa avem şi una care se taraie pe asfalt.
|
Cred ca suntem pe o pista falsa.
Inteleg sa dai un sfat referitor la un briz-briz care poate fi schimbat / ajustat / modificat / aruncat, insa cand vorbim de lucruri care costa mii de euro (asta ca sa le faci ca aia la care le-ai vazut), deja lucrurile se schimba putin, iar noi ar trebui sa avem acest ordin de marime... de dragul discutiei, nu de altceva. |
A mea nu e coborata deloc....
|
Cumpar 2 stopuri de capri mk1 si doua faruri complete cu semnalizari.....
|
Fordul meu Capri e de vanzare. Mai multe detalii in "Anunturi auto Ford"
|
Quote:
|
in primul rand anul fabricatiei este gresit, e model englezesc din cate imi dau seama, iar costurile sunt ca la orice masina non-euro(calculator este online). Daca masina ar fi in stare perfecta, ar putea fi atestata ca vehicul istoric, dar cu anul gresit mai mult ca sigur nu este atestata.
|
2 Attachment(s)
Caut aceasta piesa de la directie,cruce cardanica,se potriveste si de la mk2 si 3,astept oferte,va multumesc.
|
Nu stiu daca o sa iti placa ce iti zic dar seamana perfect cu axul de la dacia 1310.perfect la ambele prinderi.
|
probabil, insa sigur difera ceva cote.
pacat ca nu seamana cu cele de Taunus/Granada, ca mai am una..una deja trebuie s-o ridice clientul azi, maine, dar ce a a patit a ta? De obicei se rup flansele de guma..:rolleyes2 |
Are joc mare la cruce,de Taunus am si eu destule,inca mai caut...
|
Quote:
|
Quote:
|
B, I,N,G si O !! :D
|
o intrebare: a comandat cineva de aici piese de pe http://www.oldpartstore.net/ e tzeapa sau nu? eu astept ceva chedere de la ei si nicimacar nu mai raspund la email! :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning