Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

ra2 11-06-07 21:25

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 944096)
no limits design va prezinta ......... advanced t concept (FULL BRUSH):rolleyes2

full brush e alceva....si la tne zici ca e pusa alta masina peste numai are deloc forma masini:???:

69WRX 11-06-07 21:32

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 943904)
Esti cumva mai special decat altii ?

Si ca sa nu fiu offtopic, dupa 2 luni, am facut si eu o goarna.

ce a zis patriotu90 + proiectoarele nu prea vin bine..la prima vedere nu se observa...in rest...f curat

patriotu90 11-06-07 21:35

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 944096)
no limits design va prezinta ......... advanced t concept (FULL BRUSH):rolleyes2

poi ... eu unul nu cred ca e totul brush ... exemple ar fi jantele, plasa, plafonul care din cate vad seama cu cel de pe 350Z ... ai probleme la muchii, reflexii, linia usii, selectii ... reflexia de jos nu arata prea bine ... nu as crede ca backgroundul e facut de tine ...

no limits design 11-06-07 21:46

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 944128)
poi ... eu unul nu cred ca e totul brush ... exemple ar fi jantele, plasa, plafonul care din cate vad seama cu cel de pe 350Z ... ai probleme la muchii, reflexii, linia usii, selectii ... reflexia de jos nu arata prea bine ... nu as crede ca backgroundul e facut de tine ...

poftim?? ........ mare smecherie dai cu gradient tool cu negru shi alb de joc in sus shi faci reflexii de la mashina pe el k sa para mai stralucitor mai ... sa arate mai bine .........nu e chiar totul brush ....... plafonul e de pe 350Z ....jantele shi plasele sunt luate de pe alte masini dar bodi kitul shi tot ce a ramasa sunt brush:D ..........
P.S. ......."full brush e alceva....si la tne zici ca e pusa alta masina peste numai are deloc forma masini"ra 2 ......... ai auzit vreodata de concept?? . ..eu am folosit hyundai-ul doar pentru a avea o perspectiva asupra ceea ce fac ........ deci pana la urma nu i-a placut nimanui nu??

bo$$u 11-06-07 21:49

imi place f mult de ai realizat , se cunoaste ai lucrat pe o perioada mare da bine , o lucrare foarte reusita , tine-o tot asha

sebi2 11-06-07 21:55

ai duso prea in extrem concept concept da totusi trebuie sa mearga nu sa fie de expozitie ....in rest frumos

Manson 11-06-07 21:59

nu stiu ce sa zic...mi se pare aiurea....faceti niste lucrari aiurea si brusc este una pusa de voia care are multe puncte forte de care toti ne indoim pentru ca stim ce masini ati scos in trecutul apropiat.....

no limits design 11-06-07 22:03

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 944171)
nu stiu ce sa zic...mi se pare aiurea....faceti niste lucrari aiurea si brusc este una pusa de voia care are multe puncte forte de care toti ne indoim pentru ca stim ce masini ati scos in trecutul apropiat.....

mai greseste lumea ..... eu de exemplu dak fac o mashina nashpa care nhu a placut aproape nimanui incerc sa ma revanshez fatza de ochishorii:lol: lor shi le fac ceva mai frumos ................itzi place sau nu??:rolleyes2

Ace Axel 11-06-07 22:23

imi pare rau sa tio spun ... dar k design ... e la pamant ... ai un bot de lamborghini enzo :lol: care e indreptat in pamant, e inalta, scurta si ai nijte combinatii de unghiuri foarte ciudate + diverse greseli de executie. dar tot respectu pt incercare ;) poate la urmatoarea.

PS: that's just my 2 cents.

frost_dani 11-06-07 22:53

daca nu aveti ceva de comentat asupra unei lucrari e mai bine sa taceti din gura. sa nu mai faceti off-topic.;)

kraven_4_all 12-06-07 02:06

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 943850)
clio styling......................

in opinia mea kred k este cea mai buna lucrare postata de tine....

MARI_NSL 12-06-07 13:42

2 Attachment(s)
Clio :d......am Facut Si Io Clio Repede , Inainte Sa Plec La Sc ;) Pareri :d

OmB* 12-06-07 16:39

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 945148)

Arata bine... nu mi-a sarit nicio greseala in ochi dar totusi te-ai jucat prea mult la Brightness/Contrast... asta cam acopera micile greseli... oricum imi place bv...

no limits design 12-06-07 18:09

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 945148)

imi place foarte mult cum tzi-a ieshit carbonul da ca si design:( ... prizele alea n-au nici o legatura una cu alta:cry: ;) :rolleyes2

keemo 12-06-07 18:38

2 Attachment(s)
nu ma prea pricep la vt dar am incercat si eo ceva... imi stiu greselile..luati-ma usor asa k sunt n00b...

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning