![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. ......."full brush e alceva....si la tne zici ca e pusa alta masina peste numai are deloc forma masini"ra 2 ......... ai auzit vreodata de concept?? . ..eu am folosit hyundai-ul doar pentru a avea o perspectiva asupra ceea ce fac ........ deci pana la urma nu i-a placut nimanui nu?? |
imi place f mult de ai realizat , se cunoaste ai lucrat pe o perioada mare da bine , o lucrare foarte reusita , tine-o tot asha
|
ai duso prea in extrem concept concept da totusi trebuie sa mearga nu sa fie de expozitie ....in rest frumos
|
nu stiu ce sa zic...mi se pare aiurea....faceti niste lucrari aiurea si brusc este una pusa de voia care are multe puncte forte de care toti ne indoim pentru ca stim ce masini ati scos in trecutul apropiat.....
|
Quote:
|
imi pare rau sa tio spun ... dar k design ... e la pamant ... ai un bot de lamborghini enzo :lol: care e indreptat in pamant, e inalta, scurta si ai nijte combinatii de unghiuri foarte ciudate + diverse greseli de executie. dar tot respectu pt incercare ;) poate la urmatoarea.
PS: that's just my 2 cents. |
daca nu aveti ceva de comentat asupra unei lucrari e mai bine sa taceti din gura. sa nu mai faceti off-topic.;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Clio :d......am Facut Si Io Clio Repede , Inainte Sa Plec La Sc ;) Pareri :d
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu ma prea pricep la vt dar am incercat si eo ceva... imi stiu greselile..luati-ma usor asa k sunt n00b...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning