![]() |
|
Re: Diverse discutii
ok.....poate reusesti sa le dai jos..(daca vrei bineinteles)...si astfel eviti replicile....asta ramane la aprecierea ta......
|
Quote:
in momentu cand ai aflat cine isi bate joc de becurile tale atunci te iei de el nu te apuci sa vb pe forum fara sa dai un nume te agiti aiurea si pe langa asta comentariul tau a fost general repet incearca sa fii la subiect TE ROG CA SA NU ZICI CA SUNT MAGAR |
APROPO 99% DIN COMUNITATEA 4 TUNING face bascalie 1% pleca ca se consuma ca bateria
tu alegi unde te incadrezi |
ma nu ma suparam dak facea unu sau 2 .. sau toata lumea bascalie .. sau imi zicea personal .. da` mai eram si cu 2 prieteni in masina .. si cu tovarasha .. si se gasesc cativa sa strige dupa mine ca la usa cortului .. TZARANEEE .. hai sa fim seriosi ? Tu ce-ai fi facut in locu` meu ? ca nici io nu-s nebun sa nu pun botu la glume sau sa ma iau aiurea de cineva .. sa ma atac aiurea .. ca nu era treaba lor de ce am eu rahaturile alea pe masina ... le-am luat sa vad cum vin .. am vz ca-s urate dar mi-era prea sila sa scot iar grila sa le dau jos .. sau sa scot toate capacele sa le deconectez de la pozitzii .. ma rog .. nu vreau sa ma cert cu nimeni k mi-am facut destui prieteni aici ... si sunt multi baieti de nota 10 .. dar si exceptii .. si gata k m-am pliktisit sa tot dau posturi kilometrice .. Deci sunt niste nesimtziti si e foarte urat ce-au facut cei kre au strigat .. Sa se simta ei .. restu` n-am nimik cu nimeni .. o sa incerc sa aflu cine si discut personal .. n-are rost sa o lungim aici ..
|
4TuningDAYS 2008 15-16 Martie 2008 ROMEXPO - Bucuresti |
Sa Mergem !
|
Normalllll...........
|
Poate iese ceva frumos pana acolo.... sa fim si noi mai responsabili... mai retinuti... si mai uniti!
|
Dragute noile stopuri pe Led-uri....:D
|
Licurici nu te cunosc si esti penibil !Te agiti ptr. nush ce...(eu sincer nu te-am vazut niciodata asa ca nush ce tot vb tu de comunitate si asa mai departe !)
Si referitor la masinile de pana in 95 si eu intru in categoria asta, habar nu ai ce inseaman sa-ti cumperi o masina pe bani tai sa faci de toate cu ea sa te chinui sa o intretii (intreaba-l pe don-u cati bani a bagat, eu cati bani am bagat baietii stiu,toy-u, sacalu si multi altii) .Uite ca noi cu cazanele astea ne taraim inca si io zic ca ne taraim destul de bine pe langa masini de 2008 pline de plastic si turcisme !;) |
Nu scapa saracele turcisme de nici o replica :)
|
Quote:
|
Io unu ma mandresc cu un Urs de 85 Frate care da la cur la masinii de `08...ma face sa ma simt bine...ma reprezinta frate...cum a zis si SEE`hai sa ne luam masinii de `08 si sa f@$%^ aceasi piz$% ca altii....
|
|
crezi ca ajunge undeva petitia asta.Tu stii cati bani primeste siteu' ala cand intrii tu si semnezi petitia?!? ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning