![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
am si io o skoditza .:d.. mai simpla . nu imi place sa fac multe modificari .la o masina , mai ales o masina , care nu este pentru tunat . comentarii va rog .:lol:
|
Quote:
|
in ultimele 2 pagini decat 2 masini bune...leeloo-felicitari si hory-fff tare frate....arata super misto masina...in rest nimik stralucitor....
|
2 Attachment(s)
.......A3...... :twisted: :?:
|
2 Attachment(s)
Datzi cu parerea
|
2 Attachment(s)
clio styling......................
|
Quote:
Revin cu ce-am zis asera, si anume, comentati la subiect, sau deloc ! |
mdea miam dat seama si io acum ca vynilu mai ult o strica intradevar pe unele masini merge puse da pe unele nu ...oricum ms pt comentarii si pareri ..o sa incerc sa tin mai mult cont de parerile tale
edit: totusi in materie de styling io zic ca am unele gusturi ....nu ca pun litere chinezesti pe o masina europeana ...ca la asta vrei sa te referi ...oricum usor usor ma invat cu brush asta ..ca e facuta brush nu c/p |
Un vinyl poate da, intr-adevar, bine, da' mai conteaza si cum e pus. Daca e total ireal, poate fi cel mai tare vinyl posibil. Sau... daca pui litere chinezesti pe un BMW... e mai rau.
|
Quote:
si btw regula aia cu 1 lucrare/zi e valabila pt toti sau numa pt aia care fac kishet ? pt ca am cateva chopuri bune decand am fost banat :lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
Si ca sa nu fiu offtopic, dupa 2 luni, am facut si eu o goarna. |
Quote:
|
desi k design e un progres ... ink are cateva greseli ... asta legat de masina lui sebi
la gabi nu prea am c comenta... o lucrare f buna k intotdeauna ... proiectorul din stanga poate e prea iesit in afara totusi... |
2 Attachment(s)
no limits design va prezinta ......... advanced t concept (FULL BRUSH):rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning