Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

SatanaVeX 11-06-07 14:32

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 942775)
:D pareri/com:D

Mijto Skoda:) da cum de nu iai tras un body dela lat :) nu inteleg cu faceti body ala lat, care imi zice si mie plsss cam il faceti ca ori cat incerc numi iese:(

MARI_NSL 11-06-07 15:34

2 Attachment(s)
am si io o skoditza .:d.. mai simpla . nu imi place sa fac multe modificari .la o masina , mai ales o masina , care nu este pentru tunat . comentarii va rog .:lol:

Cobra2007 11-06-07 15:44

Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 943324)
Mijto Skoda:) da cum de nu iai tras un body dela lat :) nu inteleg cu faceti body ala lat, care imi zice si mie plsss cam il faceti ca ori cat incerc numi iese:(

nu am vrut sa-i mai pun si body...am vrut sa para mai original;)

Manson 11-06-07 18:30

in ultimele 2 pagini decat 2 masini bune...leeloo-felicitari si hory-fff tare frate....arata super misto masina...in rest nimik stralucitor....

bo$$u 11-06-07 19:03

2 Attachment(s)
.......A3...... :twisted: :?:

NtzDra 11-06-07 19:19

2 Attachment(s)
Datzi cu parerea

sebi2 11-06-07 19:22

2 Attachment(s)
clio styling......................

Gabi 11-06-07 19:30

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 943850)
clio styling......................

Ca sa vezi ca nu tot ce spun e cu rautate, felicitari pentru Cliou' asta. Ia imagineaza-ti cum ar fi aratat cu un vinyl d'ala smecher, cum ai pus pe Tigra pentru battleu' cu mine. Sau spune-mi cum iti place tie mai mult: asa cum ai postat-o, sau cu vinyl ?

Revin cu ce-am zis asera, si anume, comentati la subiect, sau deloc !

sebi2 11-06-07 19:32

mdea miam dat seama si io acum ca vynilu mai ult o strica intradevar pe unele masini merge puse da pe unele nu ...oricum ms pt comentarii si pareri ..o sa incerc sa tin mai mult cont de parerile tale

edit: totusi in materie de styling io zic ca am unele gusturi ....nu ca pun litere chinezesti pe o masina europeana ...ca la asta vrei sa te referi ...oricum usor usor ma invat cu brush asta ..ca e facuta brush nu c/p

Gabi 11-06-07 19:33

Un vinyl poate da, intr-adevar, bine, da' mai conteaza si cum e pus. Daca e total ireal, poate fi cel mai tare vinyl posibil. Sau... daca pui litere chinezesti pe un BMW... e mai rau.

L33L00 11-06-07 19:38

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 943226)
L33L00 ce cauta sigla de la Car And Model, pe lucrarea ta...fara suparare dar eu cred ca ai luato de pe situl lor ti-ai pus numele si gata...eu sper sa ma insel.:???:

partea de jos a bgului e de pe o poza c&m(adica pietrisul ala )

si btw regula aia cu 1 lucrare/zi e valabila pt toti sau numa pt aia care fac kishet ? pt ca am cateva chopuri bune decand am fost banat :lol:

Gabi 11-06-07 19:42

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 943893)
[...] si btw regula aia cu 1 lucrare/zi e valabila pt toti sau numa pt aia care fac kishet ? pt ca am cateva chopuri bune decand am fost banat :lol:

Esti cumva mai special decat altii ?

Si ca sa nu fiu offtopic, dupa 2 luni, am facut si eu o goarna.

patriotu90 11-06-07 20:53

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 943904)
Esti cumva mai special decat altii ?

Si ca sa nu fiu offtopic, dupa 2 luni, am facut si eu o goarna.

mie personal nu-mi place prelungirea ornamentului din masca peste faruri ... iar in coltul drept al spoilerului fata (din perspectiva privitorului), pe "buza" aceea (daca i se poate spune asa) se vad niste urme de smudge ... in rest o lucrare foarte buna ...

Ace Axel 11-06-07 21:12

desi k design e un progres ... ink are cateva greseli ... asta legat de masina lui sebi
la gabi nu prea am c comenta... o lucrare f buna k intotdeauna ... proiectorul din stanga poate e prea iesit in afara totusi...

no limits design 11-06-07 21:19

2 Attachment(s)
no limits design va prezinta ......... advanced t concept (FULL BRUSH):rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 22:06.

- Copyright 2026 4Tuning