![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
Quote:
|
mie tocmai ce mi-a zis cineva ca al lui 320d e46 automat ii consuma 6.5 in bucuresti ziua, sa il cred, sa nu il cred? :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
@ alex.panciu @ - Se pare ca e adevarat consumul ala de 6 la suta. Uite aici un link cu masina ta. Cred ca e asta cu 184 de cai. Pe autoban ia 5,6 si in oras 10.
http://www.auto-data.net/de/?f=showCar&car_id=2230 E tapana masina, adica, cu tot ca are asa un motor mare, consumul este destul de mic. Pt ca benzinarele astea ( Vectra 1,6 75 de cai, Golf 1,8 90 de cai ), consuma 9 - 10 in oras. Si Vectra asta cu 184 de cai, are si 2 tone si ceva. Plus ca are un motor in V, injectie directa, etc. No coment. :) Injectia directa = consum mic ( ECO ). |
Quote:
|
@ 22 VIN @ - Fara motor are 1,6 tone, dar cu motor are 2 tone si ceva. Da clik pe linku ala, ca scrie acolo jos de tot.
|
aia e masa maxima admisa :))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai ales ca motorul ala e greu cat jumatate dintr-un Opel Astra G :))))
|
Quote:
|
Quote:
Interesante masini fac nemtii astia 400 de kg motorul. |
Quote:
Te-am pupat Alex . |
Quote:
La diesel spre deosebire de otto, injectia INDIRECTA a fost o "gaselnita" la vremea ei. @alex nu sunt asa curios dar sunt sigur ca nu aia e media de consum la 130, al meu 2.0/1.5tone nu consuma atat |
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning