![]() |
Re: Comentarii lucrari!
5 Attachment(s)
cateva lucrari:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentati...................
|
*Reme: seatu' e frumos dar la alfa romeo reflexia de jos nu ai facut-o bine si jantele mi se par dintr-un unghi diferit si la dacie jantele sunt neclare
*vlad_4tuning: te-ai grabit in unele parti la selectie, jantele sunt neclare si nepotrivite si aceeasi janta si in fata si in spate, pragul are o forma... ciudata iar unde ai deschis usa aia prin geam ar fi trebuit sa se vada turnu' ala, nu ? si inca ceva: in fata, deasupra la intercooler se vede ca ai tras cu smudge :lol: |
ai dreptate....m-am cam grabit....la selectii.....o sa-i fac mici retusuri.....
ps..la jante nepotrivite te referi ca nu le-am aranjat bine sau nu se potrivesc cu masina.....si ai mai zis ca is neclare....pai au aceeasi rezolutie cu poza masinii:oops::oops: |
2 Attachment(s)
vreau si eu niste pareri ...
|
8 Attachment(s)
ce-am facut cat timp am fost banat :bad:
|
*L33L00: la passat unde ai scos maneru' fata se vede naspa, la yaris se vede super naspa in fata unde ai tras cu smudge la greu, pleoapele se vad naspa si nu prea sunt simetrice, spoilerul fata nu are umbra si jantele cam strambe si la celelalte doua masini pune si originalele
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
a mai ramas unu ... mm inafara de uas aia de *** ...
|
*L33L00: cam multe prize de aer, unde ai refacut umbra acolo unde ai scos sigla bmw se vede naspa si usa aia deschisa nu e din unghiul potrivit, e stramba
|
Quote:
pai ce sa zic cam multe prize de aer cam aiurea si usa aia e facuta aiurea...mai bine o lasai normala |
2 Attachment(s)
am facut ceva in ton cu moda:D am inteles ca se poarta tot felul de kesti legate de campionatul mondial:D comentati pls
|
1 Attachment(s)
ma bag si yo la comentarii ;))
cu ocazia asta mai activez si yo pe sectorul asta de forum :D |
3 Attachment(s)
am facut si eu un subaru.....
stiu k poza a mai fost prelucrata si de altii mult mai bine,dar am vrut sa incerc si eu.... e prima mea lucrare fara copy/paste(in afara de jante)asa k ziceti cum vise pare brushul |
photoretouching nu e acelasi cu brush ... brushu e alacare faci masina de la schita la .... ce facem noi .... de cate ori a zic topart sau zoliat mi-a intrat si mie in cp .... in rest e super marfa
edit. am gasit ceva .. la a 3-a poza se vede ceva nasol pe langa oglinda .... |
*Panacota - puteai sa o cobori un pic ... spoileru e ciudat si stramb ... prea se duce in fata ... partea de deasupra a farului drept e alb-negru pe cand cealalta e normala ... ai vopsit si "stropitoarele" de geamuri ...
*blowwind - e bine lucrata ... nu am c sa comentez ... bv ... *pufy - pragu arata ciudat ... muchiile blurry si feta aia alba ... macar de era in culoarea masinii ... selectie stramba in jurul oglinzii la vopsire ... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- spoilerul fata e disproportionat...si stramb :) si nu trebuia sa pui steagul germaniei ca da o senzatie destul de ciudata la spoiler.. in materie de styling :D : spoilerul si jantele n`au ce cauta pe un 5 Series si masina e prea inalta ;)) |
2 Attachment(s)
........ma scuzati k am postat shi acolo......din obisnuinta am gresit topicul....sorry
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina de la challenge's....bagati comentarii
|
- spoileru' fata nu se pupa cu masina;
- prin geamuri trebuia sa se vada piesaju', da' ai omis aspectu' asta. |
mie imi plac farurile!
|
2 Attachment(s)
mai am si yo doua masini! dc aveti timp comentati si la mine va rog!!!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mai am o lucrare sper sa fie mai buna si sper ca am avansat cu fiecare lucrare
|
MaNu05*- se vede unde ai schimbat componentele la masina si spoilaru spate e cam ciudat
|
1 Attachment(s)
fraticaaa....ai luat tot de pe subaru asta...:evil:
|
mai trebuia eleronu pus si era tot setu :D
|
*MaNu05: nu ai imbinat bine elementele, masina pare cam ireala, roata fata nu are umbra...
|
2 Attachment(s)
comentati Crx-u asta mic si rau :twisted:
|
1 Attachment(s)
neoanele is bine facute?:?:
|
1 Attachment(s)
sper sa va placa noul "golan" h3.... :lol: :lol: :lol:
|
ar fi ceva ....a iesit destul de bine
|
Quote:
|
:))))))))))) da recunosk cah am luat deh peh subatu` ala
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sper ca de data asta sa primesc si eu cva comentarii ... apropo ... vw golf V
|
1 Attachment(s)
loooolz(doamne,ma scuzati ca vine comentariul asa de tarziu)inca unu cu ,,logan h3,,. daca e asa,uite aici ,,un dodge caliber h3,, semi lucrat de mine....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning