![]() |
Re: Club Renault 5
deci scrie TD.. dar nu e turbo dizel.
poti sa pui inapoi motorul de GTT daca a fost vreodata gt turbo. motorul este 1,4 turbo, poti sa mai pui 1,7 injectie sau 1,8 16V sau chiar 1,7 turbo injectie de volvo 480. bafta |
Salutare si sa o porti sanatos,masina asta a fost a unui copilot(Adrian Dincu) de rally,este din cta masina,a fost vanduta de copilot la buc,iar cumparata de copilot si vanduta.....Este diesel de la mama ei,este 1,7diesel clasic,kitu de gtt impreuna cu o reconditionare a caroseriei este facuta de copilot ,franele pe fata sunt de r19 16v,masina a fost ingrijita o stiu bine.Vinde motoru complet(cutie ,planetare,esapament...etc) cu 5-600e si cumpara unu complet cam la aceeasi bani 1400cc turbo benzina(la fel complet ,iti vine la fix).In rest bafta.....
|
M Y U iti multumesc foarte mult de aceste informatii, dar daca ai putea sa imi dai si mie nr de telefon sau o adresa de e-mail a fostului proprietar, as vre sa il intreb anumite detalii despre masina
|
Imi pare rau,acum nu am.....sunt in Spania momentan,cand ajung in Ro daca nu ai gasit vreo modalitate de contact cu fostul propietar ,incerc sa gasesc eu nr de tel...
|
iti multumesc foarte mult,astept pana ajungi in Romania
|
m-a rugat cineva sa ma interesez de niste jante in 4 "cuie" pt un R5, un pret si eventual o poza daca se poate si cine are. multumesc
|
|
Am si eu 4 de tabla normale / presupun ca tu cauti aliaj ?
|
am eu 2 jante de magneziu galbene. 4 prezoane. vezi la mine in semnatura.
|
Pt. Dafy Duck. R5 Tau E Beton ,eu Am Lucrat La Partea De Motor (acum Vreo 3 Ani) Cu Unul Din Proprietari . Myu Tia Spus Cam Tot Despre Masina.... Nu Prea Ai Ce Sai Faci....intretzinere Si Cam Atat ......sau Un 1.4 Turbo...
|
si in bara fata punei pe post de proiectoare ,faruri de golf 2,ca asa a avut,ca alea atunci cand erau aprinse ziceai ca aterizeaza un avion pe pista.....super tare...
|
Quote:
|
Quote:
pt r5 2 usi |
DA ! Second,comanda din UK cu 50% plata in avans !
Window Motor €39.60 Window Regulator €15.08 |
1 Attachment(s)
pun si eu o poza.... astept pareri :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS:Vopseste-o toata alba...... |
Quote:
|
galerie evacuare 1.7 turbo? stii ceva...?ms
|
Inmatriculez Masini In Bulgaria
1 Attachment(s)
600 - 650 Eur In Functie De Masina Si Motor, Eu Platesc Toate Actele:
Asigurare, I.t.p, Numere, Impozit, Procura Etc. Tu Platesti Drumul. Tel : 0751365416 |
Quote:
2.De acord cu MYU....vopseste-o alba pe toata ...;) |
Alba toata :)
|
sal vreau sa ma puc sa transform un r5 tl din 89 in gtt..cine ma poate ajuta si pe mine cu un bodykit de gtt bord complet etc sau pe cineva care lucreaza mai bine in fibra eu sunt din buc.. id meu este crst_nick
|
sunt niste baieti in cta care fac kit gtt d=in fibra,f buni baietii....;)
|
Si e un baiat in TM care aduce kitul ORIGINAL din UK,mai ieftin ;)
|
Salutare, Stie Cineva Unde Gasesc Un Termostat Radiator Si O Termocupla Pt. Un Renault 5 Din '87
|
da... vezi ca e un baiat din timisoara care aduce de toate... daca nu... ia-ti de dacie.. cred ca merg :P eu mi-am luat de la baiatul din TM
|
sal..stie cineva daca rulmentii de roata fata de super5 sunt ca aia de nova?
|
by the way,sunt inspector tehnic..va astept la ITP in berceni
|
daca nu ma insel nu mere.....dar nu stiu 100%. ( la 5 turbo pe spate merg de nova ,dar pe fata nu stiu ...)
|
ms,turbo crys
|
mai gogule,de ce nu iei originali?du-te la unix ca gasesti ce vrea sufletelu tau si nu sunt scumpe.
|
Logan e raspunsul !
Oricum ar fi tot la 100 ron de rulment ajungi sa cheltui si daca ai ghinion si e modelul ala mare dai pana in 150 ! Termostat si termocupla "LowTemp" firesc aduce baiatul din TM,ala BeNeZe ! ;) |
scz de offtopic...:rolleyes2:rolleyes2 https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/51112-intalnirea-renault-5-a/page-7.html
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Are cineva jante de genu' asta? cred ca sunt de golf... vreau sa shtiu daca se potrivesc la pe r5... daca nu... ce distanta are r5-ul la prezoane?
|
Se potrivesc,4x100 doar la ghidaj o sa ai probleme,Renault are cel mai mare ghidaj in diametru,deci or strunjite ori distantiere !
|
SALUT.....! PT BAIETII CARE cauta motoarele doar cu acte de provenientza ...cineva mia spus ca daca motorul nu e furat dar nu are acte, se face la notar o declaratie pe propria raspundere ca nu este furat....si se rezolva problema pt RAR ... nu stiu daca este adevarat ,dar treaba asta mia ziso un prieten bun deal meu....si el se cam invarte cu dastea..... NEXT GOGU. ... DACA ESTI LA ITP,STII CEVA DE PROBLEMA ASTA SIGUR?
|
nu se potrivesc sigur la ghidaj jantele alea.... am vrut eu sa pun dar nu merge....
gogu? faci itp si pt moto? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning