Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   AMG vs. M vs. RS (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/93009-amg-vs-vs-rs.html)

GTR 23-08-10 02:06

Re: AMG vs. M vs. RS

CTS oricum are un sasiu mai slab si vorba lui a3ds, este offtopic.

xxdadixx 23-08-10 10:15

Si se depreciaza cel mai repede plus ca in timp nu ramane "o clasica"

UNLORD 02-09-10 16:56

Chiniut, chinuit, dar ... e mai rapid si aproape la jumatate de pret:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/en8lhHTuYFo&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_ US&feature=player_detailpage&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/en8lhHTuYFo&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=en_ US&feature=player_detailpage&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>

_anaconda_ 02-09-10 21:31

E mai rapid ? De la 260 km/h in colo ? De cate ori faci tu 0-300 ? :lol:

Poate pe unii ii intereseaza mai mult 0-100/0-160/0-200/0-250 nu 260-300 unde M3-ul are avantaj ca nu are pierderi asa mari de putere ca 4wd (wow, ce surpriza) ca sa nu mai spun ca astea nu sunt dragstere deci a spune ca e mai rapid doar ca de la 250 in colo are avantaj e cel putin hilar. Compara-le pe circuit, cred ca e mai aproape de scopul masinilor. Daca vrei dragster nu iti iei niciuna din ele.

PS - numai ideea de a compara M3 cu R8 spune multe despre cat de normal este sa compari 2 masini care nu au nicio legatura una cu cealalta.

PS - R8 vs M3 (Track Performance 335 points 2 points, chiar ca e mai rapid :lol:).

Bogdan_mb 03-09-10 00:01

Orice ai spune, poate M3 bate RS5 , insa R8 este intr-o alta liga, totusi comparam un coupe cu steroizi cu un supercar cu motor central.

golf3diesel 03-09-10 14:00

R8u V8 R Tronic si-a luat bataita de la un Ferrari 360 Modena cu cutiuta manuala......

https://www.youtube.com/watch?v=xkm38E8VjXM

ELODIA GHINESCU 03-09-10 15:26

ferrari 360 modena are 400 cp , cutie manuala si tractiune pe o singura pune fara pierderi prin tractiunea integrala si nici kilograme in plus ca la o tractiune integrala.
r8 are 420 cp si o cutie clasica tiptronic.
ce asa minune este asta ?!

wtf e de mirare?

la fel si cu m3-ul
r8 are 1640 kg si tractiune integrala iar M3 tot cam atatea kg , dar fara tractiune integrala.
tinand cont de pierderile de putere prin transmisie...
daca startul ar fi fost de pe loc, r8 ar fi avut un beneficiu.

a3ds 03-09-10 21:28

Va rog eu mult, nu mai comparati Ferrari cu produse VAG, va rog mult. E penibil, injust, din alt film. Multumesc.

Gixer 03-09-10 22:49

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 3632529)
Va rog eu mult, nu mai comparati Ferrari cu produse VAG, va rog mult. E penibil, injust, din alt film. Multumesc.

Pai daca bine stiu eu Audi R8 ala e defapt Lambo, tehnologie de Lambo clar are in el, mai ales motorul....care e mai tare decat echivalentul Ferrari (ca putere), deci....:-P

adrian78bmw 03-09-10 22:55

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3632691)
Pai daca bine stiu eu Audi R8 ala e defapt Lambo, tehnologie de Lambo clar are in el, mai ales motorul....care e mai tare decat echivalentul Ferrari (ca putere), deci....:-P

SI totusi 360 Modena a aparut in 1999..sa revenim la M AMG RS..

a3ds 03-09-10 23:31

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 3632691)

Mai ales ala TDI...La o masina conteaza mai multe chestii gen feeling sunet frane sasiu...de aia e Ferrari si restu' masinilor.

Gixer 03-09-10 23:39

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 3632784)
Mai ales ala TDI...La o masina conteaza mai multe chestii gen feeling sunet frane sasiu...de aia e Ferrari si restu' masinilor.

Pe sistemul asta am auzit de BMW si alte masini, de Mercedes si alte masini, de Volvo si alte masini......totusi de Audi si alte masini nu :lol:

a3ds 03-09-10 23:41

Pai daca la mintea ta compari Ferrari cu BMW si Volvo, ce sa mai zic, esti delirant.

Gixer 03-09-10 23:46

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 3632803)
Pai daca la mintea ta compari Ferrari cu BMW si Volvo, ce sa mai zic, esti delirant.

Pai macar astea nu iau foc de la sine :-P .....deci clar sunt mai bune :oops:
Si ce e asa mare lucru de Ferrari, de parca ar fi Harley-D pt americani cu povesti de marketing despre feeling, sound si alte minciuni de libertate......am facut un Modena cu raciu meu de motor de 1000E.....deci mare branza de capu lor!
PS: Hehe, pe Mercedes nici tu nu l-ai putut injosi....

a3ds 03-09-10 23:49

Mercedes au un super car deci nu ar fi 100% corect sa-i bag in aceeasi oala.

_anaconda_ 04-09-10 02:07

Si R8 ce este ? Avand in vedere ca in mare parte e un Gallardo, Gallardo dezvoltat de Audi, masina care face fata perfect competitiei de la Ferrari eu zic ca nu e nicio problema sa compari produse VAG cu Ferrari mai ales ca VAG e capabila sa faca ceva net superior oricarui Ferrari, vezi Veyron. Asta e frumos in grupul asta, gasesti masini de la Seat Ibiza la Bugatti Veyron, dupa buget si preferinte. Majoritatea care au condus R8, mai ales V10 echipat cu tot ce se poate au ramas placut impresionati de feeling, frane, etc, nici nu ar fi avut cum altfel.

Ferrari este o companie de top, nu incape indoiala dar sunt si multe legende si vise umede bazate pe nimic, vezi in F1 unde nu mai exceleaza, masinile lor de strada fiind batute pe pista / la egalitate cu un Nissan de cateva ori mai ieftin, probleme tehnice inadmisibile (prea multe masini in flacari in prea putin timp) si asa mai departe. Nu sunt chiar perfectiunea intruchipata.

@ Gixer - Audi nu are tehnologie Lambo, e cam invers.

vacaroz 04-09-10 02:13

si eu care credeam ca, comentatorul ala de la tvr vorbeste mult si degeaba....

_anaconda_ 04-09-10 02:41

Imi pare rau ca nu pot vorbi asa de ontopic si util ca tine. Daca arunci o privire, observi ca din ultimele tale 100 de posturi, 75 sunt offtopic, inutile sau discutii pe tema altor persoane, 20 sunt monosilabice sau cateva cuvinte care nu exprima nimic iar restul de 5 incearca sa se faca utile dar din cauza lipsei totale a informatiei dau gres.

Vad ca ma urmaresti pe toate topicurile si fac offtopic pe tema mea, ai asa o manie ? Suferi de nebagare in seama ? Daca ai ceva sa imi spui si nu are legatura cu topicul incearca PM, e mai sanatos.

a3ds 04-09-10 03:57

The Lamborghini Gallardo (Italian pronunciation: [ɡaˈʎarðo][citation needed]) is a sports car built by Lamborghini. The Gallardo is Lamborghini's most-produced model to date, with over 10,000 built in its first seven years of production.[3] Each car costs about $180,000 to $210,000. The car is named after a famous breed of fighting bull. The Spanish word gallardo translates into "gallant".The

Audi R8 sports car, launched in early 2007, is based on the Gallardo platform, and uses a 4.2 litre V8 in place of the Gallardo's V10 to avoid competing directly with the Gallardo.(ceea ce nu s-a mai intamplat) In December 2008, Audi unveiled a V10 Audi R8, with a detuned version of the Gallardo's engine, placed between the R8 V8 and the Gallardo.

Cam atat cu supercarul R-8. Daca achizitionezi o companie care produce supercaruri nu este acelasi lucru cu a face supercaruri. La fel cum Volvo nu este chinezesc desi momentan l-au preluat niste orezari.

De Bugatti Veyron uitasem, my bad, ala chiar este un supercar luat de la 0 si un monstru de masina.

Oricum anaconda, esti foarte aspru la critica cu Ferrari, eu nu as avea curaj sa fiu atat de radical fata de o companie-legenda in lumea auto care, in ciuda masinilor proaste pe care le face(dupa cum zici tu), are un succes nebun printre pasionatii care si le permit. Si asta de zeci de ani si pentru zeci de ani de acum incolo. Nu uita ca ei fac mult sub 10 mii de masini pe an pe care sa le si vanda, super masini de fapt si reusesc sa iasa pe profit. Eu zic ca nu e putin lucru.

golf3diesel 04-09-10 10:49

Lamborghini e construit de Lamborghini,dar e detinut de Audi.Primul Lambo construit dupa tehnica Audi este Murcielago de 573 cp. Motoarele Lambo tot de Audi sunt manufacturate.R8 V10 are motorul de pe Gallardo care este doar limitat la turatie...ce o fi asa greu.
VW detine Audi,Lamborghini,Bentley,Seat,Skoda,Bugatti iar Porsche din cate stiu detine peste 50% din actiunile VAG..asa ca sa nu mai spuneti ca VAG nu are masini........

vacaroz 04-09-10 12:18

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3632966)
Imi pare rau ca nu pot vorbi asa de ontopic si util ca tine. Daca arunci o privire, observi ca din ultimele tale 100 de posturi, 75 sunt offtopic, inutile sau discutii pe tema altor persoane, 20 sunt monosilabice sau cateva cuvinte care nu exprima nimic iar restul de 5 incearca sa se faca utile dar din cauza lipsei totale a informatiei dau gres.

Vad ca ma urmaresti pe toate topicurile si fac offtopic pe tema mea, ai asa o manie ? Suferi de nebagare in seama ? Daca ai ceva sa imi spui si nu are legatura cu topicul incearca PM, e mai sanatos.

nu omule, dar vad ca esti omniprezent. mereu la datorie sa aperi haudi :)
deja semeni cu vadim....

_anaconda_ 04-09-10 13:39

@ a3ds - stiu ca R8 imparte platforma cu Gallardo dar platforma de Gallardo este dezvoltata de Audi, asta e chestia, inclusiv motorizarea. De la interior iti dai seama de lucrul asta.

Cat despre productia Ferrari, este similara cu aia Lamborghini si anume ~ 5000 masini / anual, dintre care mare parte modelul de baza (Gallardo - F430 / etc) si restul masinile mai scumpe (Murcielago, 599, etc). Pe profit nu stiu cat ies, in situatia asta de producator de supercar-uri este Porsche care chiar face profit, Ferrari apartine de FIAT si nu stiu daca ar face fata 100% pe cont propriu la fel cum nu cred ca ar face fata nici Lambo.

Mie imi place Ferrari, chiar foarte mult dar nu este perfectiunea intruchipata asa cum unii cred sau vor sa creada. Toti visam la unul dar e cam exagerat sa spui ca sunt Ferrari si altii cand sunt atatea masini competitive care sunt perfect comparabile.

vacaroz 04-09-10 13:57

vag mai produc masini scumpe unde pot imparti diferite componente cu lambo, ca de ex audi cu al sau r8 si vand si bine
ferrari e pe plus, desi daca nu ma insel motoare si diferite alte chestii impart cu maserati, dar maserati inca nu sunt pe profit

Gixer 04-09-10 14:38

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3632949)
Si R8 ce este ? Avand in vedere ca in mare parte e un Gallardo, Gallardo dezvoltat de Audi, masina care face fata perfect competitiei de la Ferrari eu zic ca nu e nicio problema sa compari produse VAG cu Ferrari mai ales ca VAG e capabila sa faca ceva net superior oricarui Ferrari, vezi Veyron. Asta e frumos in grupul asta, gasesti masini de la Seat Ibiza la Bugatti Veyron, dupa buget si preferinte. Majoritatea care au condus R8, mai ales V10 echipat cu tot ce se poate au ramas placut impresionati de feeling, frane, etc, nici nu ar fi avut cum altfel.

Ferrari este o companie de top, nu incape indoiala dar sunt si multe legende si vise umede bazate pe nimic, vezi in F1 unde nu mai exceleaza, masinile lor de strada fiind batute pe pista / la egalitate cu un Nissan de cateva ori mai ieftin, probleme tehnice inadmisibile (prea multe masini in flacari in prea putin timp) si asa mai departe. Nu sunt chiar perfectiunea intruchipata.

@ Gixer - Audi nu are tehnologie Lambo, e cam invers.

E fain la grupul VAG pt ca gasesti de toate, numai ca s-a exagerat la unele chestii, si nume nu as da in veci 70miiE pe un Phaeton care semana leit cu passatu de 22000....sau un R8 de 150mii ca sa poata spune si manelistu cu A4 TDI de 8000E ca are aceeasi marca de masina cu a mea, daca intelegi ce vreau sa zic. Pe sistemul asta prefer Vipera sau Corvette Z06 care sunt si la jumatate de pretz...zici ca tehnologia de pe lambo e audi defapt, atunci de ce s-a dezvoltat mai tare FSI-ul si TFSI si noul TSI dupa preluarea Lambo?
Cat despre Ferrari, pai s-a vazut clar si-in testul celor de la Top-Gear ca un ferrari de 300miiE nu-i mai presus decat Z06 de 70mii la performante si pe pista si de consum, si mai scump la intretinere clar! Ce se plateste in plus la italianca e clar pt visele eroice umede intretinute tot mai greu de marketingul brand-ului asta. De ex eu sa am 100milE buget pt masini, cred ca nu mi-as lua decat Enzo, si aia mai mult pt exclusivitate si deci ca investitie deja....

_anaconda_ 04-09-10 14:52

Aici gresesti. Zici ca nu vrei sa ai R8 ca are nu stiu cine A4 la 8000 euro, la fel cum ai Dodge Viper gasesti un cocletecu Dodge Caliber 2.0 CRD (TDI) la 8000 euro. Sau Chevrolet este acelasi brand care vinde si Kalos sau Aveo. Ar trebui sa nu se mai cumpere masinile astea fiindca numele companiei apare si pe masini ieftine.

Cat despre dezvoltarea FSI/TSI, tehnologia a aparut acum cativa ani si e normal sa se dezvolte din ce in ce mai mult dar nu are absolut nicio legatura cu Lambo fiindca ei nu au avut asa ceva cand i-a preluat Audi deci nu vad cum i-ar fi putut influenta, mai ales ca masinile lor din perioada aia nu aveau Turbo deci nu vad legatura intre ei si TSI/TFSI.

vacaroz 04-09-10 14:53

Gixer si exclusivitatea, design si calitatea materialelor sa zicem se platesc, si inca foarte scump.nu poti spune ca sunt snob, daca am milioane de euro in cont si-mi cumpar un rolce, un ferrari si un aston toate insumand peste un mil euro si care fiecare in parte si-o fura de la gt-r sau r8.

Gixer 04-09-10 15:03

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3633811)
Aici gresesti. Zici ca nu vrei sa ai R8 ca are nu stiu cine A4 la 8000 euro, la fel cum ai Dodge Viper gasesti un cocletecu Dodge Caliber 2.0 CRD (TDI) la 8000 euro. Sau Chevrolet este acelasi brand care vinde si Kalos sau Aveo. Ar trebui sa nu se mai cumpere masinile astea fiindca numele companiei apare si pe masini ieftine.

Cat despre dezvoltarea FSI/TSI, tehnologia a aparut acum cativa ani si e normal sa se dezvolte din ce in ce mai mult dar nu are absolut nicio legatura cu Lambo fiindca ei nu au avut asa ceva cand i-a preluat Audi deci nu vad cum i-ar fi putut influenta, mai ales ca masinile lor din perioada aia nu aveau Turbo deci nu vad legatura intre ei si TSI/TFSI.

Vipera si Corvetta sunt deja branduri.....pana sa fie si R8 "brand", mai este....

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3633816)
Gixer si exclusivitatea, design si calitatea materialelor sa zicem se platesc, si inca foarte scump.nu poti spune ca sunt snob, daca am milioane de euro in cont si-mi cumpar un rolce, un ferrari si un aston toate insumand peste un mil euro si care fiecare in parte si-o fura de la gt-r sau r8.

Mai grav si-o pot lua si de la o masina de sub 5000E, si anume de la un SEL560 cu kompressor dus la 800-900cai :-P

vacaroz 04-09-10 15:31

si-ti dai seama? la prestanta mea, cu masini de milioane de euro mi-o fur de la o basina de 5000 :)))
pentru fiecare segment de piata exista cumparator, altfel de veronica ce mai zici? deja un mil de euro e prea putin.... aia nu e snobism la cel mai inalt nivel daca stam sa [unem problema asa?
sa revenim la carutele noastre... ca altfel spun unii ca sunt plin de offtopicuri, si-mi fac reclamatie la protectia consumatorului
eu M-ul meu nu-l dau pe niciun amg sau rs nici mort :) (cand oi avea unu ):))

Gixer 04-09-10 20:38

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3633908)
si-ti dai seama? la prestanta mea, cu masini de milioane de euro mi-o fur de la o basina de 5000 :)))
pentru fiecare segment de piata exista cumparator, altfel de veronica ce mai zici? deja un mil de euro e prea putin.... aia nu e snobism la cel mai inalt nivel daca stam sa [unem problema asa?
sa revenim la carutele noastre... ca altfel spun unii ca sunt plin de offtopicuri, si-mi fac reclamatie la protectia consumatorului
eu M-ul meu nu-l dau pe niciun amg sau rs nici mort :) (cand oi avea unu ):))

Veyron-ul de 1mil E incorporeaza tehnologie si munca de 1.2milE .....sau cel putin asa se lauda VAG, si astfel ei pierd pt fiecare bucata vanduta 200miiE
Totusi o bila foarte neagra dau BMW-ului seria 8 cu automata. Contactele partii electrice la selectorul de programe la cutia automata sunt din aliaj Ag-Cu, pe cand un contactor de strung comunist are pastile din Ag 100% !!! ......pai cum mm sa te zgarcesti la o masina care costa 220mii DM in '95 de noua sa piu rahat de aliaj de 3$ bucata in loc de o pastila de max 10$ bucata da macar sa stii ca masina nu face figuri dupa 10-12 ani din cauza ca se oxideaza contactele!!! 850iA nu e masina de serie ca si E36 ca sa zici ca o faci ca sa se strice, ci e serie limitata(15mii bucati s-au facut numai) si si prin prisma pretului piperat vrei sa areti fiabilitatea marcii, nu sa o dai in pepeni cu electrica care oricum face figuri la orice masina germana si nunumai!

ELODIA GHINESCU 05-09-10 22:18

mi se face greata de cata desteptaciune curge pe laturi in acest subiect. Marea majoritate a indivizilor de aici sunt pur si simplu prastie, oameni veniti de la agricultura comentand lucruri despre care ei nu stiu o iota.

The aluminum cylinder heads and block of this new engine were built at the Cosworth Technology factory (also owned by Audi AG), after which they are shipped to Györ in Hongary to be finished, much like other engines from the Audi range, this mighty engine was actually based on the Audi 4.2 V8 engine, sharing the 90 degree V-angle and bore centers, however the Lamborghini unit has a four valves per cylinder configuration instead of the 'Audi trademark' five valves and naturally two more cylinders.

An interesting note was that the entire aluminum space frame or so-called body-in-white of the Gallardo, built at Neckarsulm like the Audi A8 aluminum structure, only weighs about 250 kg, completely finished, much less than a traditional steel space frame chassis would be thanks to Audi AG's extensive experience in this field.

...other nice touches found inside the new Lamborghini were a great quality stereo and air-conditioning (straight from an Audi A8 ), while a big screen DVD navigation system was available as an option, again much like the one found on the Audi A8.

practic, audi i-au scos pe lamborghini din faliment, audi au creat gallardo si daca tot au investit niste bani, de ce sa nu fi facut inca un gallardo cu badge de audi ?!

bluey 06-09-10 09:50

Sunteti off-topic.
BMW inca nu are un supercar in oferta si nu are loc in aceasta discutie.
La cum merg treburile probabil vor mai scoate niste suv-uri pana la primul supercar.

Si oricum exista optiunea r8 cu v10 biturbo de pe rs6.
Doar pentru ca se poate :D

a3ds 06-09-10 18:44

Pentru romani s-a facut R8 TDI, urmeaza Lambo TDI, sa speram ca nu o sa cumpere si Ferrari nepotii de la VAG :)

UNLORD 18-09-10 11:44

http://www.caranddriver.com/var/ezfl...cd_gallery.jpg

Un test comparativ ... in familie: M3 E92 vs M3 E46 vs M3 E36 (US) vs E30

AlexVilla 18-09-10 14:10

AMG > RS > M

In primu rand ca sa vorbiti de comparatie si de masini trebuie sa le fi condus si sa vezi ce poate fiecare companie de tuning . Macar sa fi mers pe bancheta din fata/spate intr-o masina amg/rs/m . Dintre toate AMG-ul e cel mai respectabil pentru sunet si styling dar RS are o chestie pentru motoare . Audi rs6 in prezent se dueleaza cu m5 si il omoara !! Si asa a fost totimpu . Cat despre amg .. fac masini cu multa putere dar nu prea o livreaza la roti .. nu este decat o companie de tuning cu prestigiu dupa parerea mea . Dintre toate as alege un RS clar .. plus ca un audi rs6 poate fi tunat pana la 950 - 1000 bhp fata de AMG sau M . Pana la urma toate sunt companii similare fiecare avand cate un avantaj .. RS technologia motoarelor , AMG sunetul si styling , M chiar nu stiu ce sa zic .. bmw-urile nu ma atrag deloc .. mi se par a fi masini pentru oameni care vor sa se afirme ca au BMW . Asta e parerea mea ..

adrian78bmw 18-09-10 14:50

Quote:

Originally Posted by AlexVilla (Post 3666465)
AMG > RS > M

In primu rand ca sa vorbiti de comparatie si de masini trebuie sa le fi condus si sa vezi ce poate fiecare companie de tuning . Macar sa fi mers pe bancheta din fata/spate intr-o masina amg/rs/m . Dintre toate AMG-ul e cel mai respectabil pentru sunet si styling dar RS are o chestie pentru motoare . Audi rs6 in prezent se dueleaza cu m5 si il omoara !! Si asa a fost totimpu . Cat despre amg .. fac masini cu multa putere dar nu prea o livreaza la roti .. nu este decat o companie de tuning cu prestigiu dupa parerea mea . Dintre toate as alege un RS clar .. plus ca un audi rs6 poate fi tunat pana la 950 - 1000 bhp fata de AMG sau M . Pana la urma toate sunt companii similare fiecare avand cate un avantaj .. RS technologia motoarelor , AMG sunetul si styling , M chiar nu stiu ce sa zic .. bmw-urile nu ma atrag deloc .. mi se par a fi masini pentru oameni care vor sa se afirme ca au BMW . Asta e parerea mea ..

tipic fanboy Audi..

Champion 18-09-10 15:35

Quote:

Originally Posted by AlexVilla (Post 3666465)
AMG > RS > M

Domnu Audi unde scrie ca M-urile sau AMG-urile nu pot fi duse la 1000 cp?daca nu ai vazut tu nu inseamna ca nu pot fi duse, nici eu nu am vazut RS de 1000 cp da nu am zis ca nu exista sau nu se poate face :))

AlexVilla 18-09-10 15:40

https://www.youtube.com/watch?v=ifNtrVvUGPk

asta bate un G power si un brabus !

asta e parerea mea .. ce vrei ? tu esti fan bmw eu sunt fan audi si daca nu exista audi sa inoveze tractiunea , motoare si tot .. bmw ramanea gen opel

Stage1 18-09-10 16:00

Quote:

Dintre toate AMG-ul e cel mai respectabil pentru sunet si styling dar RS are o chestie pentru motoare . Audi rs6 in prezent se dueleaza cu m5 si il omoara !! Si asa a fost totimpu . Cat despre amg .. fac masini cu multa putere dar nu prea o livreaza la roti .. nu este decat o companie de tuning cu prestigiu dupa parerea mea . Dintre toate as alege un RS clar
:lol:
Quote:

RS technologia motoarelor , AMG sunetul si styling , M chiar nu stiu ce sa zic .. bmw-urile nu ma atrag deloc .. mi se par a fi masini pentru oameni care vor sa se afirme ca au BMW . Asta e parerea mea ..
Scuze de expresie, dar ce rahat de tehnologie au rs-urile fata de M si e asa de bun? ca eu habar nu am, eu cred ca-i fix invers...
Quote:

asta e parerea mea .. ce vrei ? tu esti fan bmw eu sunt fan audi si daca nu exista audi sa inoveze tractiunea , motoare si tot .. bmw ramanea gen opel
Ai dreptul sa-ti exprimi parerea, nu au dreptul sa neglijezi adevarul si sa dezinformezi, audi nici macar odata n-a reusit niciodata sa ajunga overall in fata M-ului sau AMG-ului, niciodata, ba mai mult, overall se pare ca BMW a fost mai bun cam tot timpul, da, a fost si peste Mercedes, in rest, fiecare cu avantajele si dezavantajele lor. In lumea asta de masini sport, pentru mine si multi altii conteaza ce ,,feeling" ofera masina, ce sunet scoate masina, nu tobele ci motorul.

Corneliu26 18-09-10 16:15

Quote:

Originally Posted by AlexVilla (Post 3666614)
https://www.youtube.com/watch?v=ifNtrVvUGPk

asta bate un G power si un brabus !

God bless audi,fara el am fi ramas la biciclete.

Stage1 18-09-10 16:23

Quote:

God bless audi,fara el am fi ramas la biciclete.
AlexVilla probabil crede ca numai audi ar fi capabili in ziua de azi sa faca un sistem quattro reusit.
Quote:

asta e parerea mea .. ce vrei ? tu esti fan bmw eu sunt fan audi si daca nu exista audi sa inoveze tractiunea
Doar asa, sa fiu obiectiv, respect pentru primul quattro aparut pe piata, a fost si este inca foarte bine vazut, merita ! dar in ziua de azi, acel sistem a devenit ceva ,,necesar", nu mai este ceva, nu stiu cum sa-ti explic sa intelegi, nu mai este ceva ,,super duper tehnologie". In concluzie pentru ce sa respecti in momentul de fata audi ? pentru R8 ? altceva ?

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning