![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Cine e cu bmw e36 rosu de VN la mare ? daca tot suntem colegi un claxon si o injuratura ar fi fost de ajuns ieri cand a trecut pe langa mine ...:))) :)))))
|
e36 rosu?????
|
Sa fie Vlad?
|
vlad are e39......drv-ule sigur era e36???
|
baietzi nu vreau sa ma bag in seama cu japca ... am vazut si un rover cu parasolar cu inferno ... nush de unde draq apar astia
|
inferno-i peste tot =))
|
depinde ce rover..daca avea nr de buc...ma duc la respectivul care vinde parasolarele si o sa discut cu el
|
Cipy...ai ajuns cam tarziu la cp nu? :)))))))))))))))))))))))))))))
|
1 - 0 pt dafy:lol::lol::lol:
|
n`are nimic ma .... alta data la revedere si cu altii stau eu de vorba nu`i prob
|
Quote:
Daffy te tot suna...ai ma vino...ai ma vino...unde esti? ai pe aici...si cand zici k vii....yo plec...merge cu mine..si pe drum il intreb....,,frate da nu trebuia sa vina si cipy ??!! :D...si el...AAAaaaaaa:shock: DA =))))))))))))))))))))) |
lasa ca asa o sa uitam si noi de el ... si sa specific nesimtirea cu care mi`a inchis telefonul dar lasa ca nu`i problem.
|
de bucuresti era
Quote:
|
ce rover si ce culoare?
|
rover 25 75 ... ala mic ... albastru
Quote:
|
lucian crezi ca era ala la care ma gandesc si eu???? aveai parasolar pe el??? =))
|
=)))))))))) Cat de tareeeeeee.................
|
nu e ala goppo ... era bulina noua ... asa k te`ai gandit prost ;)
Quote:
|
oficial eu de maine raman fara masina din mai multe motive ... vreau sa va anuntz k sa stitzi ca nu stiu cat de mult o sa mai fiu prezent la intalniri ... o sa fac tot posibilul sa vin dar fara masina .... "Lucian" + "Andu"
|
poti sa fi si tu mai diplomat in modul de exprimare???? nu te-am jignit cu nimic ;)
|
ma scuzatzi domnul Goppo dar nu am facut`o cu intentzie ...
Quote:
|
Quote:
|
vezi ca baiatul respectiv a ajutat clubul cu niste mici chestii, adica a facut cu mine niste drumuri in care trebuia sa luam ceva pentru noi si pentru standu ( atunci cand am fost prezenti la 4td) si nu a avut nicio obligatie sa ma ajute si uite ca a lasat treaba lui pe planul 2 si m-a ajutat.
faza cu bulina e in felul urmator, omu a vrut sa intre, dar el nu se incadra la nimic ...nici nu prea modifica el la masina ca sa zici "da domne, modifica , dar mai rar". lucian stie ce si cum..... si la faza cu C.P.....vezi ca tu esti ala care a inchis telefonul in nas, nu eu, si crede-ma ca te asteptam.....dar....cand io te sunam sa iti zic k noi plecam, tu vorbeai la telefon...deci...s-a inventat telefon in asteptare;);) |
Scuze pt intarziere dar am avut ceva probleme cu netul Da era "pisica"- rosu si am mai vazut un bmw pisica gri cu numere de bulgaria cu bulina ...cu Andrei de la mangalia am vb si mi-a raspuns ca nu stie daca este la el in filiera sau nu....acum nu stiu ce sa zic...
dar as avea o propunere privind judetul constanta ....putem vorbi pe privat. :d |
Quote:
|
lol :)))))))))))))))))
|
daffy sterge si tu posturile care nu au legatura...
|
:lol::lol::lol:
cum activezi domn Robynet apelul in asteptare la telefon???? spune'ne si noua... (a nu se intelege ca-i tin partea lu' daffy....dar ma amuza discutia si vocabularul folosit):lol::lol: |
Quote:
si ai inchis...nu aveam motiv sa iti inchid...nu eu eram ala suparat.... |
Robynet...data viitoare sa nu mai intarzii :)))))))))))
|
daniel , maine vin in constanta si vreau sa discutam unele ascpecte legate de IMS ct
|
pisica cu nr de bulgaria a fost a mea are ca nr P 1100 PC am uitat sa-i dau jos parasolaru
knd o sa ma vad cu el o sa le dau jos masina a fost astazi in costinesti am vazut-o dar nu am apucat sa vb cu omu apropo omu nu are vreo legatura cu cluburile sau cu cursele PS dafy si robynet parca sunteti niste copii |
cam cum stam cu treaba jhonny ... merge merge???
Quote:
|
4 Attachment(s)
Si din seria "INFERNO E CEAL MAI TARE SI DAIA DUSMANU MOARE" va prezentam cele mai tunarile masani vreodatan veata...fara numar fara numar
LUCIAAAAAAAAAN BENGOSUUUUUUUUU :lol::lol::lol::lol::lol: |
:))))=)))))))))))tare rau asta
|
1 Attachment(s)
Sia ultimu da tat primu...cel ce este pe locu unu numa unu...ceal cea are ceal mai ciumeag bemveu de familie...si care sta in rahooova...
ROABINEATA |
o sa mai apara niste poze cu semnul ala :))))) goppo cred ca ma alearga rau ala ... tre sa iau pozele de la raci ...
Quote:
|
pt donatiile de "carne" am deschis urmatorul cont..... :lol:
|
lucian spune ne si noua pana la urma despre ce rover e vorba :D.
PS. daca e vb de roveru de care stim noi aruncatzii cuie in fatza. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning