![]() |
Re: Constanta - Accidente
Quote:
neacordare de prioritate ? |
nu stiu ... dar sigur ii ia carnetu lu ala cu vaporu ... si daca nu are asigurare ... mai muncesc cateva genratii in port ....MOKA
|
O intrebare baieti , azi noapte in mamaia aproape de rex a fost un accident am vazut o bara lasata pe jos sparta si alte mici piese dintr`o masina , parea sa fi fost impactu mare cu un stalp , treceam la 5 jumate dimineata azi pe acolo si am vazut , ceva poze sau info ?
|
Aikman casco acopera si coliziuni maritime cu o barja? :???: Cel putin in al meu nu zice nimik daca nu acord prioritate unei barje.
|
pe mihai viteazu la intersectie cu tudor vladimirescu,langa statia gpl la 50 m de fostul accident cu skoda si citroen de acum cateva zile ,un focus rupt de tot in fund la impactul cu stalpul si un opel astra cu botul sifonat.balamuc mare pe strada aia
|
Quote:
pai ce ma ai si tu vapor si ai facut casco la el ? :lol: si daca te referi la masina ... cred ca ai o problema daca nu acorzi prioritate la barja .... daca mergi si vezi una , sigur trebuie sa te opresti , inseamna ca s-a terminat cheul :lol: |
astra era si in seara asta acolo cu borsu dat
|
Quote:
din cate am inteles unu cu un SL putin baut omu ... dar nu stiu mai multe |
aseara un polo a lovit un pieton in zona bulevard .. s-a lasat cu capete sprte din partea betzivului ;)
|
ce cauta golful ala ( DRX la numar ) in rondul de la miga?
|
1 Attachment(s)
iti raspunde eu la intrebare .. veneam si eu ca omu de la gara am trecut frumos pe verde la semafor la miga spre mircea mai era 1 sec de verde deci nici galben si ce sa vezi ? s-a trezit un istet cu o octavia 2 sa forteze el pe banda 1 dinspre sala spre port si ma luat direct .. din ala am sarit intrun polo si din polo unde m-ai vazut .. un cucui niste zgarieturi .. vreo 5 ore pe la politie si acum dai si stai pana iti face masina ...
|
Quote:
Tre schimbat bordul ... |
stiu ... adica plm am fost cu ea am tractato si e in service acum .. mi-au zis ca pe 13 14 noiembrie e gata ..
|
presimt ca o vinzi dupa ce iese din service :P .stie cineva de accidentul soldat cu raniti in care a fost implicat si un taxi albea ?
|
ma nu stiu daca o vand ca masina imi place .. acum depinde cum mi-o fac aia de la autogrup ca acolo am dus-o
|
Quote:
p.s : pe cine a cazut vina? :D |
pe el .. era normal .. era clar ca a trecut pe rosu .. asa a zis si femeia cu polo in care am sarit dupa ce ma tranit asta
|
2 Attachment(s)
azi accident pe bl Lapusneanu intersectia cu str Bucuresti .. si inca unu pe Bl Aurel Vlaicu in fata la radet .. cred cu mortaciune
|
si pozele de unde sunt ? :)))
|
Quote:
|
Quote:
lasa ca am patit`o eu mai demult ..am trecut pe galben (spre rosu) si o desteapta a trecut pe "aproape verde" ...a inchis ochii si i`a dat tot inainte ...si tot eu am ramas fara permis .. miercuri seara ..pe la 10 la iesirea din padurea din babadag spre constanta .. un accident cam nasol .. nu stiu care a fost faza ..dar era o bucata supernova facuta praf in mijlocul strazii ..un cielo (parca) aruncat in camp ..cu botul varza ..si o bucata mercedes clasa c .. nou nout ..cu numere rosii ..proptit intr-un gard , avea botul praf .. La cum aratau masinile .. slabe sanse sa nu se fi lasat cu cel putin o mortaciune .. Trist .. |
toate ca toate da anu asta a fost ca niciodata .. ciudat an ..
|
Quote:
|
Quote:
pai ..ma intorc de la munca .. |
ca tot a pomenit lks de "aproape verde" azi am vazut un "aproape accident"
pe aurel vlaicu in zona cet mergea pe banda 1 un tir,pe 2 o dacie si pe liniile de tramvai a venit in viteza un taxi ,a taiat fata (cu scarturi ) masini si tirului si a intrat pe o strada laterala (de pe care ieseam eu)...eu + pasagerii = :shock: :shock: :shock: .nu cred ca intre tir si taxi au fost mai mult de 20 cm ... daca eram in taxiu in locul clientului cred ca-i scapam un cot in gura |
iti garantez eu ca acel client s-a bucurat ca soferul a mai castigat ceva timp in cursa lui.oamenii sunt prosti de tot in ziua de azi si cred ca taxi-ul e mijlocul lor de teleportare dar cel mai ieftin.nr de accidente va creste proportional cu nr de masini
|
acum o ora cam asa veneam de la munca si pe la doraly prin fata am vazut politie multa si ca masurau aia pe acolo sti cineva ceva detalii despre accident?
|
http://www.evenimentul.ro/articol/gr...pe-de-581.html pentru prieteni este vorba de Paulica sa speram ca va fi bine
|
Quote:
despre ce e vb ?!?!? |
A avut accident la barlad destul de grav a stat in coma si abia isi revine si risca sa nu mai poate merge. Am pus aici pentru ca este vorba de accident. Inca nu se stiu cauzele. Si am pus accidentul cu toate ca este din alt judet pentru ca este prieteni cu destui de pe aici.
|
asta am ciiti k a avut accident .. dar nu stiu despre cine este vorba asta era ideea .. adica un numar de masina ..o poza ceva ...
|
CT 06-HZW scria in articol
|
apvule nu-mi vine sa cred acum am realizat ca eu il cunosc imi daduse ad pe HI5... cine mai era cu el???ii cunosteam?
|
Mai era Buxxy (dacia albastra faruri rotunde PCP) e baiatul mai inalt sigur il stii. Sunt amandoi acum in Mangalia sa li se refaca oasele... Daca vorbiti cu ei nu ziceti nimic de masina sau de al treilea care era in masina...
|
Am auzit ca a murit un baiat(16 ani) pe motor sambata sau vineri noapte ...il chema Edy parca..stie careva detalii ?
|
intra pe www.telegrafonline.ro si cauta pe acolo .. e un articol...
venea tare dinspre agigea spre gara cta si pe 1 mai in drept la Dorally a lovit un pieton pe zebra ... viteza mare ... pieton mort pe loc .. el mort la spital din cate am inteles |
Nu scrie nicaieri de viteza mare iar pietonul traversa prin loc nepermis.Din cauza lui a murit si baiatul de pe scuter.(un aprilia)
http://www.telegrafonline.ro/1195423...un_pieton.html |
Avea in jur de 120 km/h.
Cititi aici -> http://www.motociclism.ro/forum/inde...owtopic=153517 <- pentru mai multe detalii. |
vina ar apartine fiecaruia ,viteza peste limita legala si trecere prin loc nepermis .oricum s-au dus pe lumea cealalta ,discutiile despre vinovati nu isi mai au rostul.romanii nu vor invata mai nimic din asta asa cum nu au invatat nici in urma altor intamplari grave
|
Da este vorba despre Edy .....din cate am aflat eu sa intamplat cum a zis ery ....am fost la inmormantare si sincer ....nu prea pot sa spun exact ce sa intamplat ...ptr k se vehiculeaza mai multe viteze , unii ziceau 120 . , altii 140 , oricum peste viteza legala ......pacat ...la 17 ani ....Dumnezeu sa-l ierte .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning