![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cine ma poate informa unde gasesc un tinichigiu bun care vrea sa lucreze la masina asta ca am vb cu 4 "meseriasi" si nu vrea niciunul sa lucreze:( stau pe loc cu proiectul:((
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o noua poza
|
astazi am avut primu potential cumparator la masina ,dar l-am dezamagit, ma urmarit un nene cu un X5 tot orasul , pana la urma a oprit langa mn si m-a intrebat daca o vand. ca e innebunit dupa ea:)) dar l-am dezamagit cu raspunsul meu
|
Bravo, îți apreciez răspunsu'. Apucă-te de ea, pentru că e păcat. Arată foarte bine.
Baftă în continuare, sper să găsești un meșter priceput care să ți-o poată face așa cum îți dorești. |
3 Attachment(s)
cateva poze asa...:X
|
:twisted::twisted: obraznica domsoara :lol:
|
avantajele unei capote vopsite....nu se murdaresc domnisoarele :lol:
like, pt domnisoara, masina.....nici nu am observat-o :lol: |
Nu a zgariat lacu ? :))))))
|
hmmm:))
car and girl!! nice nice. un pictorial...ar fi placut. dacia si cu tipa! interesant!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
iasa masina in evidenta,dar depinde cine priveste :shock:
|
Quote:
|
Faina masina... faine pozele.. dar parca... nu mai e ce a fost..
|
Quote:
nu mai e masinuta care a fost...dar deja baiatul a zis ca va incerca sa o aduca pe linia de plutire...asa ca ? nu avem decat sa ii uram spor la treaba.succes si sa ii iasa ceva placut! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut.! zi-mi si mie te rog modelul exact al oglinziilor.
|
pai cu ce ocazie sa iti ia numerele?
|
Quote:
|
Prea mult haz pentru nimic , power vorbeste oleaca cu baietii prin targ si te lamuresti ! ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
trb elucidat!! ii lua numerele ne duceam la bucuresti la propietar ii scoteam altele:)) eventual ii faceam 2 placute after market!! cum arata NUT cand era mica :)) si pufoasa |
Quote:
M-au oprit si pe mine dar deocamdata nu mi-au facut nici un fel de neplaceri , vom vedea pe viitor ! |
si mie mi-e frica de ziua cand ma vor opri :omfg:
si e de cacat ca dupaceea trebuie sa mergi la r.a.r. si acolo trebuie s-o duci cum trebuie deci ai de demontat si montat vreo saptamana ca sa iei talonul si apoi inca o saptamana s-o faci inapoi plus ca am inteles ca ai de platit si o amenda + noul itp :confused2 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am fost si eu la rar cu masina pentru omologare culoare si motor(asta implica identificare etc..stiti si voi),in starea cum e acum,nu mi-au zis nimic de faruri,stopuri,manere,folie si tot ce mai e ilegal pe ea,doar ca am pus bare si capace la roti,si nu mi-au zis nimic,banul vorbeste in ziua de azi
exact ca in poze arata,cu exceptia barelor de protectie |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: