![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Alte poze cu dacia cu koor de BMW sunt??imi pare draguta...
|
1 Attachment(s)
Am Opel =))
|
Quote:
P.S. Cred ca e prieten cu tipul care are X5 cu eleron de avion , au "ditamai jiipanele", ambii din constanta, ambii "croame" de tot cacatul pe la stopuri, crima nu alta :chainsaw: |
zicea cineva gusturile nu se discuta.....pai cum naiba sa nu le discuti cand vezi astfel de tiganisme....ca te doare sufletu
|
Ct 30 min...te ii Mai Trebuie!!!
Jenant!!! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
nu e chiaer kitsch unora poate li se pasre misto dar mie exagerat... sa fim serios giovana de 28" pe strazile noastre?!!?! imi ajungeau jentile mai sus de brau si am 1.82 inaltime... si e prea icnarcata si culori naspa nu stiu...
poza cauciucului este cea a celui din fata.. cel din spate era mai lat |
Sa fim seriosi.
Niciodata hummer-ul ala nu o sa fie kitch. Ca nu-ti place tie e partea a doua. Sincer sa fiu ... nici eu nu mi-as lua asa ceva daca asa avea de ales. |
Quote:
Hummerul asta e urat, fara gust si exagerat, cum sunt baietasi de cartie cu lanturi de vapor aurit si tricou de tractorist... |
Mie-mi place....n-are ce cauta poza aici. Singurul lucru care nu trebuia sa fie unde este, este stema din fata, dar ATAT! Faptul ca voi nu va permiteti Hummer si nici chroame pe 28" nu va da dreptul sa radeti. Stiti vorba aia cu vulpea si strugurii...
|
Mda Hummeru Ala Nu Prea Are Ce Cauta La Sectiunea Kitch....nu O Fi El Extraordinar Da....nici Kitch Nu E Acum Sa Fim Seriosi....asa Pun Si Io La Sectiunea Asta Hummeru Ala Cu Spinere Si Cromat....
|
4 Attachment(s)
Daca astea nu sunt kitch atuncea nimic, din cauza ca probpietarul este plin de bani nu inseamna ca are si gust...Lombo door pe un tractor...caiciuc ca pe bicicleta pe un Aro...este cam acceasi, daca vazi asta pe in aro 244 zici ca e idiot proprietarul, dar daca e magarie din america (ca totul se mananca de acolo, vazi Mc si restul...) este bun si "frumos".
Repet, bani nu sunt orice, trebue gust si sa gandesti cu capul, nu faci lowrider dintr-un camion, ati vazut ultimul model de hummer? penibil...primul era adevarata masina de teren, restul sunt facute pentru idioti care vreu sa aiba p**a mai mare, si daca nu ii ajunga standard mai pune jenti mari bling-bling pentru inca cateva centimetri. |
Astea 4 deja sunt altceva, mai ales al doilea (ala Barbie-style) si al treilea, care are suspensie pneumatica (o fi el low-rider, dar arata nasol cand "sta pe burta").
In afara de asta, un set de chroame de-alea costa cat 2-3 aro 244, deci...nu e acelasi rahat pe aceeasi felie de paine. E adevarat insa ca primul model de Hummer era singurul demn de lauda (cel putin la aspect, ca interiorul si performantele nu le cunosc). |
primele 3 mi se par naspa...
in schimb cel negru imi place...chiar nu vad de ce ar fi kitch |
Repet, bani nu sunt orice, trebue gust si sa gandesti cu capul, nu faci lowrider dintr-un camion, ati vazut ultimul model de hummer? penibil...primul era adevarata masina de teren, restul sunt facute pentru idioti care vreu sa aiba p**a mai mare, si daca nu ii ajunga standard mai pune jenti mari bling-bling pentru inca cateva centimetri.[/QUOTE]
aici sunt cu totul de acord si cu tine.....h3 e o masiuta de jucarie....n-ar trebui sa se cheme hummer.....btw cine crede ca h2 e o masina mare si capabila n-a vazut h3 care cu toate bubele lui....face fata si isi poarta cu onoare numele.... |
un hummer arata fff bine asa cum e el... asa trebuie sa-l lasi.. vrei jenti? ii stau perfect niste full-chrome de 22" si gata... mai mult nu... nu prea e o masina de incarcat e s-asa masiva...
|
Io zic ca e kitch cum l-ai scos de pe aratura si l-ai bagat in oras.
Croame pe Hummer?? Ii trebuiesc la fel cum ii trebuie unui Logan aripioara de rekin.Si arata la fel de bine. Daca e jeep tine-l afara din oras cu BFGoodrich pe el si nu iti bate joc aiurea de masina. P.S. Hummer de la H2 incoace nu este jeep oricum l-ai da.Daca vede noroi sau pietre vomita. |
BFGoodrich fiind in vizinea ta niste gume de macadam ? Sau te refereai la furtunele instalatiei de franare ?
|
Quote:
Un kit de hummer 1 ar sta bine, sa fie un pic scos ca e masina de teren, aici poate merge un pic de exagerare. Cum e la prima, fara de a fi inaltarea si fara lambo door, ar merge, chear in ochi mei ar fi frumos. Mie imi place H1 si Lamburghini LM002...din cauza da se vede ca sunt pentru armate...sunt crude si perfecte pentru ce sunt destinete...asa ar fi bine sa fie toate masinile, sa sti exact la ce sunt facute. |
Quote:
Daca fac si furtune la instalatia de franare m-ai uimit cu vastele tale cunostinte...Presupun ca asta era rostul postului tau. Oricum cand te-o lovi o zana in parcare cu H2-ul ei pentru ca nu avea loc o sa ajungi la concluzia mea. Dupa mine e la fel de kitch ca un Q7 la ora 3 in aglomeratia de pe Magheru care face o ora intre 2 semafoare cu o singura persoana in el care isi etaleaza ceasul pe geam ca un jmeker cu gip ce e el.Modificat sau nemodificat. Oricati bani ai avea, o doza de cretinism trebuie sa fie sa-ti iei o masina cat casa cu care sa mergi doar tu mai ales cand toti se plang de aglomeratie si de locuri putine de parcare. |
Am inteleees . Deci in primul rand e kitch optiunea de a cumpara masina aia ... Si nu inteleg de ce te-am uimit asa tare ... nu am avut ocazia pana acum sa dau dovada de prostie in fata ta . Ideea era ca ai sarit pe BF de parca ar fi gume exclusiv de macadam . Scorpio rings a bell ?
|
Quote:
Dar romanii inca nu au ajuns la nivelul de a se simti prost cand merg singuri la volanul gipului intr-o multime de masini de oras. Ce rost are sa-ti cari fundul cu o masina mica cand il poti cara cu una de 2,5T. Environment friendly.Si mai rad unii de Becali cu Maibachul lui.Hmmmm. Alea mi-au venit in minte. Intrebare: S-klasse cu roti de monster-truck nu e la fel cu H2 cu jante pe 22"??? |
Quote:
In schimb sunt masini adevarati de teren cum ar fi Defender, H1, H2(deca e facut asa), G, GL, Lamburghini LM002, Cherokee, Wrangler, patrol veche, pajero veche si Land Cruiser tot veche...astea sunt masini adevarati de teren, si daca vezi de asta in oras nu ti e pare rau ca sti ca de nevoie sunt acolo si pentru ca vaor sa de mai smecher si tare... Eu personal asi cumpara un G AMG...parerea mea ca este ceea mai tare masina de teren (evident cu jenti (12.5") si cauciucuri adegvate si suspensie reglabila) |
1 Attachment(s)
nu stiu dc a mai fost ...si imi cer scuze dc a mai fost da mi sa parut prea tare
|
1 Attachment(s)
ia uitati aici un amortizor de zgomot, he, he...adica de putere :D ...zici ca e strecuratoare de ceai lol lol lol lol lol lol lol
TAAAREEE!!! |
Quote:
deci am si io unu dl;asta in parcare...nu e unicat:D asa si cu land cruiseru nou......vreau sa zic ca se baga la noroaie si culmea iese de acolo asa stock cum e el....deci poate...noroaie ma refer la drumurile alea forestiere....nu la cine stie ce mlastini. |
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Decat sa am masina ca aste mai bine o las stock.;)
|
1 Attachment(s)
de asta ce ziceti?:lol: s-ar putea sa mai fi fost pe aici, k e prea tare. sa vedeti si ce impresii are prin oras, acu vreo 2 zile mai avea putin si se rasturna:lol:
l.e.: intre timp si-a dat jos un i de la raicing:D |
ce penibil... cumva faruri de solenza? :)
|
de fabia..
|
3 Attachment(s)
nu e un kitsch da nu stiam la ce sectiune s-o bag... eram prin malta si ma plimbam pe-o straduta cand... ce-mi vede ochiuu :)))) dacie break cu nr de malta si volan pe dreapta :))) stiam ca au fopst vandute in strainatate dar nu-mi inchipuiam ca le-au facut cu volan pe dreapta
mi-a si zis un maltez ca la firma la care lucrase au avut niste dacii papuc :)) |
mai rasputin nu fii chiar asa rau unele sunt acceptabile
|
Quote:
Ala cu "raicing" e taticu' lor :lol: :lol: :lol: este cel mai complex monument de kitsch vazut de mine pana acum...bine ca n-a scris "reising" :lol: - oh Jeezus squeeze us, s-au mutat 'englezii' la oras... |
tomita ia zi tu tata care sunt acceptabile,asta este parerea mea ca sunt kitch daca tie iti plac nu am nimic inpotriva.:-)
|
penultima dacie din TM cu Darius zic ca pe langa culoare care da f.bn e destul de reusita, exceptand farurile spiderman style:)
|
Mda, bine ca n-a pus si cate o tarantula de plastic pe fiecare far...pe langa plasele alea de pe far, mai e si plasa din spoiler, pe care nu putea s-o faca neagra, ca nu mai stralucea....
M-am mai uitat o data la Oltcitul ala...imi mai fac vreo 3 cruci....baiatu' asta a taiat pana si din bara de fabia, ca sa mearga cu farurile alea :lol: Urat mai este.... |
2 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: fara cuvinte:lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
si de la mine un M
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning