![]() |
Re: Accidente Baia Mare
http://www.emaramures.ro/stiri/46740...a-Sprie-VIDEO-
baiatu ala cu mitsu numa racheta era prin oras,sau il confund |
racheta ca racheta da nu e vinovat ,pacat de masinuta era frumusica
|
nu e treaba voastra ca a mers raketa daca nu a fost de vina asta e.
|
de cate ori l-am vazut prin oras niciodata nu circula cu viteza! daca lai vazut o singura data circuland mai tare asta nu inseamna ca tot timpul! oricum sa-mi zica mie unu de aicea care nu-i da niciodata mai tare decat prevede legea pe strazi!
|
Eu :chainsaw:
|
cipri pe tine nu te includ aicea, iti iubesti prea mult masina! ma mir ce ai facut din ea, il cunosc foarte bine pe vechiul proprietar, a facut multe cu ea! insfarsit a ajuns pe maini bune!!!......
cat despre accident, fazai ca tipul cu skoda a iesit ca si cum ai iesi din casa pe scari! adica fara sa se asigure, am ceva colegi de munca din baia sprie, iar unul dintre dansi erau la fata locului cand sa intamplat treaba asta urata!, adevarul ii ca era piscata putin aceleratie la mitzu, dar totusi vina ii apartine dobitocului care se arunca in drum fara sa se asigure!, si ce nu sa precizat in anuntul de pe emm.ro, mai era o tipa cu baiatu care si-a fracturat mainile si un picior, de frica ea a pus mainile pe bord tinand "contra" forta la impact i sau fracturat! |
Quote:
eu pe acolo fac naveta spre faculta si am ajuns acolo cam la 10 min dupa acident , nasol rau de tot , a fost blocata circulatia aprox 1 h , ,, se vedeau urme de franare pe asfalt circa 10 m cum a franat mitsu.. pacat dupa masina era tare.. |
de ce la accidente minore sau majore, prima data plange'ti dupa masina si apoi dupa persoanele implicate? intreb si eu asa ca fapt divers!
|
cand e vb de masini misto, si mai ales nu cunoastem personajele, e normal sa ne para rau de masini, nu de oameni :D
|
Quote:
|
pacat de fto ,se gasesc destui babalaci in trafic sa-ti faca masina varza
|
am zdrobito pe ale :(
|
zi repede cum si unde :((
|
Am trecut pe acolo, te-ai uitat la mine da am vazut ca esti nervos si nu m-am riscat sa vin la tine.. Pacat, da lasa ca nu e grav si se repara..
|
Quote:
|
am depasit o masina si aveam viteza mare si a iesit unu din parcare si lam lovit noroc ca am franat :|
|
pune o poza sa plangem alaturi de tine!
|
Macar nu esti vinovat... Nu?
Quote:
|
parerea mea este ca nu sunt vinovat
eram in depasire si el a iesit din parcare si nu sa asigurat , parerea mea este ca e vinovat |
Quote:
|
pai da a recunoscut ca e de vina , iam luat asigurarea , buletinu :)
|
paco, daca in caz ca nu recunoaste, si face figuri , nu ezita sa nu ma anunti,vin cu draga inima si ti-l tortuzer, il ard de viu ....
|
stai linistit ca se speriat cand m-am dat jos din masina si am inceput si am dat cu pumnii si cu picioarele ca ma apucat toti draci si am inceput si am lovit masinile cu picioarele si cu pumnii ca urmare m-am si taiat la mana
|
si ai uitat sa precizezi ca te-a vazut si cat muntele:))...normal ca este vina lui! lasa o sa fie bine oricum nu e chiar asa grava treaba, doar ca radiatoare si mai multe sau cam dus parerea mea dupa poza trimisa de tine!
|
1 Attachment(s)
nasol ce sa faci ,asta e , la oricare se intampla sa iasa si sa nu vada ca vine ala din sus.Nul pot acuza pe om dar mno la nervi nu stii ce faci :(
|
Quote:
|
farurile sunt intacte dar faza e ca sunt rupte urechile de la ele alea de plastic si alea nu se mai pot repera deci vor trebuii schimbate
|
Nasol :sad:
|
Quote:
|
pai acuma o sa merg la asigurari si sa vad ce rezolv
|
cereti bani! dai ceva ciubuc sa ti-o scoata la o dauna cat de cat! iti da bani si ti-o faci cum vrei tu;)...sau ar mai fi o posibilitate sa ceri sa ti-o faca la robot ai tot dreptul;)
|
am eu service-ul meu :) am vorbit deja , imi face masina si asteapta el dupa bani :)
|
ultimile update-uri:
http://www.emaramures.ro/Video-Maram...t-in-zona-Real http://www.emaramures.ro/Video-Maram...dent-la-Sighet http://www.emaramures.ro/Video-Maram...spre-Baia-Mare pacat ca se intimpla asa ceva ... |
viteza si inconstienta face victime!...pe dura sau intamplat foarte multe, nici nu e de mirare...panta carosabil bunicel pedala in "fund"...acum fie ce o fi!
|
bai jonny fitiar selica nu mai depasii in viteza ca ala nu stie ce face =)) nasol :|
Din cauza asta am stat eu pe dura si am intarziat , pe cand am fost langa locu accidentului nu mai era jetta , ca au duso. |
el a bagat depasirea aia periculoasa?
|
Quote:
|
Adevarul este ca cei de la ROBOT forjeaza masinile care le au in service pe Dura si drumul spre Aeroport. Stiu pentru ca lucrez la una dintre firmele de pe acel drum si am fereastra spre drum. Si stiu ca sunt din service pt. ca soferul e in salopeta si masinile au husa de plastic trasa pe scaun. Tre sa recunosc ca de la eveniment nu mai dau p'aici dar sa vedem cat ii tine treaba.
|
Nu le forjeaza pentru ca asa au ei chef . Masinile vin cu niste erori (de exemplu) si merg in proba dupa ce rezolva problemele . Nu poti incerca masina la relanti sau prin curte la robot ...
|
+1 razvy...este adevarat ce spui, si mie mi-a facut masina cineva de la renault un mecanic, si tot aceasi problema dupa ce a schimbat piesa tot imi aparea in bord ca are defect masina...a luat-o la o tura traznet si a disparut! cam asa se face...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning