![]() |
Re: Discutii despre orice!
15 Attachment(s)
salutare,vreau sa fac a 3 intalnire club calibra&friends si as vrea sa veniti si voi cei din comunitatea 4 tuning,inca nu am stabilit nimik concret,pasionatii de masini sunt asteptati,pun niste poze de la ultima intalnire si apoi vb.
|
Sa ne anunti si pe noi cand o sa fie:D
|
the black evo is back? parca erau ceva probleme
|
Black Evo nu este cumva condus de o fata? mai exact o taekwandista !????:?::?::?:
|
De ce nu cititi postul cu atentie? Sunt poze de la ultima intalnire.
|
Quote:
Evo`ul Negru e condus de incantatorul Mircea, un domn sensibil, cu bun simt si semne clare de crestere frumoasa in familie. In plus are si cei 7 ani de acasa si scoala de pilotaj terminata cu brio. Glumesc, dar e un tip. Tae Kwon Do`ista e o don`soara care conduce un Lancer X, diesel :). Faci o confuzie :) |
am stiut eu ceva :P
|
ce ziceti de kitch-ul asta?eu zic ,ca ii cam scump desi scrie ca ii aspirator de pitipoance:))))))),masina ar fi ok,dar kit-ul ala de lambo o face urata parerea mea...http://nissan.anunturi-auto.4tuning....00-313092.html
|
ASTAI KITCH PE TOATE FORUMURILE AUTOMOBILISTICE pe orice forum ce tine de un club auto si de autoturisme in general la top kitch apare si acest nisan kit de lambo jante de m6 etc ! UGLY
|
Quote:
|
Bat la pariu ca a bagat mult mai multi bani sa o faca asa decat baga sa o faca cu bun gust si premianta !
|
si-a dorit omul lamborghini la viata lui :)))
|
S'au dat ceva premii masinii aleia , nu stiu de cine , probabil un incepator al condusului si 2fast'aist :)
Ma bate gandul la o replica lambo murcielago , 26.000 dolari , exista o firma care le face foarte foarte bine |
e urata, uitati'va si la faruri...
Anyway, ideea de replica in sine e jenanta... |
Quote:
|
parerea mea...mai bine conduci ceva mai ieftin si de bun gust decat o replica,asta daca nu ai bani de original,eu nu m-as simti bine in ea sa stiu ca ii o copie
|
fratilor e plin de dobitoci noapte in orash cica "RACERI" , nush cine plm le-a dat permis si masina pe mana.........un racer din asta cu un BMW combi negru....acu de vreo 10 min era sa intre in mine si inca vreao 3 masini parcate....depasire pe dreapta pe drum cu o sg banda pe sens si masini parcate pe dreapta.
buba stiti care e...ca daca un bou din asta face ceva accident....toti suntem bagati in aceasi oala :( |
Quote:
|
Quote:
|
Ai dreptate Huber ,in fiecare seara ii vad prin oras , aseara unu dintre ei (nu dau nume si masina) facea , ma rog , incerca sa faca cerculete linga petrom'ul din hatvan .Eu doar le doresc sa ramana fara permis , pina nu omoara pe cineva .
|
Quote:
|
toti sunteti raceri la un moment dat si faceti greseli mai mari decat voi asa ca mai bine ati tacea .
|
Quote:
|
nush care dintre noi o lovit masina de mai multe ori ;) asa ca mai bine nu ai zice nimik
|
Quote:
Adica, tu esti un fel de avansat ... acuzi pe toata lumea, si te simti superior ? Si`n fond, cum ai ajuns tu sa`mi zici mie ce e bine sau nu sa fac ? Esti un fel de guru, sau doar ti s`au umflat boabele de orez pe intestin si nu mai poti elibera presiunea ? Ia mai lasa`ma cu chestiile astea ieftine. Ia`ti bicicleta si viteza. |
here we go again folk's ...
|
:lol::lol::lol: o sa se linisteasca, amandoi au orgoliu si se lasa greu :-P
|
Eu n`am treaba lui. Daca ati remarcat, nu prea mai ma dau pe forum. Da` mereu apare cate`un agarici care`si da cu parerea si se simte sefu` tuturor #-o.
|
Nu trebuie sa va certati , faptul ca TREX a avut parte de mai multe incidente inseamna ca a avut ''beginner's bad luck'' , dar nu cred ca din cauza vitezei , ci doar neatentia ,dar nebunii astia ce alearga prin oras circula cu viteza mare . Cativa i'am vazut in parcare la MM , si sunt acolo in fiecare seara , vreo 3 bmw'uri , 2 mai noi , unul mai vechi , si inca cateva , se stiu ei .
|
Fiecare isi conduce cum vrea masina, nu cred ca trebuie sa ne facem noi griji pt. ei, iar daca vor fi incidente, cei in cauza sunt responsabili de faptele lor, asa ca nu vad care e problema ca X trage prin oras sau Y darama indicatoarele din giratorii...
|
ma....dar daca intra in tine si te baga in spital sau iti face praf masina pt care ai tras din greu sa poti sa o cumperi...cum e???!!
fiecare gandeste cum vrea, nu judec pe niumeni....dar trezitiva .. |
Nu inteleg o chestie ? Asta e un fel de forum de rugaciune ?
Daca tot discutati problema asta aici , ce o sa rezolvati ? Nu o sa se opreasca. In loc sa incercati sa luati problema`n piept si sa o rezolvati, voi calculati presupusele pagube materiale. Mi se pare prostesc, sincer :) Treziti`va! |
Quote:
|
O dati in fantasme :)) Cine loveste masina de mai multe ori e sofer mai slab?Buna,buna asta :D
|
Quote:
Bai, baietica cu mult curaj, ma cac pe puterea masinilor si asa mai departe. N`am vise umede cu niciuna din masinile pe care le`a condus X sau Y. Te`am vazut prin oras :) Data viitoare opreste`ma`n trafic si discutam acolo, nu pe forumuri. NU ma impresioneaza ca ai 30 de ani, ca vad ca nu te tare duce mintea, decat la afirmatii inutile. |
:) hai sa incheiem subiectu :)
nu se ajunge nicaieri, sariti de la subiect |
In sfarsit Huber. Tocmai vroiam sa zic acelasi lucru ...
|
Salut. Cunoasteti pe cineva care se ocupa cu remapari?
|
Quote:
Incearca la reprezentantii TCM TURBO din BM sau la Calin( CLCTUNING - pt contact da'mi un pm) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning