![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Dumy
Pozele pt virtual tuning se fac cu camera foto.ca sa putem sa-ti facem un vt ne trb poze clare,iar cu tel mobil nu ies asa.Nu prind elementele,se vede urat,ireal Ace Axel Nu vad rostu intrebarii tale.Fa-i tu daca te priecepi |
2 Attachment(s)
pls facetzi`mi si mie ceva....niste spoilere finutze,praguri de e 30 geamurio negre...si vedetzi voi amu...pls
|
tng il intreb k pot sa ii desenez eu ceva... da prroblema e k momentan nam cum sa pun desenu p forum dak il fac...
|
Axel daca reusesti ceva frate mi le dai pe messenger mar interesa asa ca idee sa vad ce iesew din el poate am sa fac rost de camera sa fac poze mai clare pana mea
|
pai asta e problema... k eu degeaba ti-l fac... k nam cu c sa ii fac poza :(
|
Adik ce poza sa faci daca il faci il trimitzi pe messenger itzi dau idiul meu
|
4 Attachment(s)
faceti si la masina mea ceva plssss. dar nu ceva iesit din comun, ceva realizabil :D
|
Baietzi la masinamea nu facetzi ma baietzi ceva ??
|
1 Attachment(s)
Prea neclara......:arrow:
|
Barum am inteles ca o faci si pe a mea multzumec oricum ceilaltzi nu au fost in stare sa o faca abiua astept sa vad ce iese da ceva spoilere saia pui si u eleron ceva asa stil Racing
|
1 Attachment(s)
Dumy.....:arrow: lam facut cum si cu ce am putut .....
|
Dragutza chiar imi place mai faci una cu una asa din fatza sau din lateral care vrei u cami place tare:!: le ai :!: Dau si eu o bere unde stai ca in bucale am drumuri mai dese:D
|
si pe a mea plssssssssssssssssssssssss bmw-ul argintiu de bacau. am pus poze pe pagina anterioara.
|
2 Attachment(s)
Nah BMW rulzzz ...
nu prea am avut timp asa sa stau de ea, e si cald :rolleyes2 |
ms mult de tot
|
1 Attachment(s)
m1cut7u .... ii cv :arrow: azi nu stiu dak o sa mai apuc da o sa mai fac cv dak mai am timp pana atunci acu` tre ca sa pleq8)
|
TnG incearc a te rog eu si pe a mea ceva ca sunt curios sa vad ce se poate face asa in still Racing pls incearca pe pozele alea asa cum sunt
|
Hai mai nu a mi postat nimeni aici ?? Credeam si eu ca mai facut cive ceva si la a mea
|
Quote:
|
Daca puteam sa fac rost TNG faceam pozele dar eu nu inteleg efectiv de ce nu merge sin pastea ???Chiar daca sunt un pic neclare eu zic ca se poate face pe ele .
|
Quote:
|
dar pozele mele sunt clare, mai faceti si la masina mea ceva plsssssssssssssssssss
|
1 Attachment(s)
Bmw_Rulllzzz dar pozele mele sunt clare, mai faceti si la masina mea ceva plsssssssssssssssssss
|
ms SatanaVeX ;)
|
Npc daca mai ai ceva poze si din alte poziti punele pe forum si eu te ajut cu ce pot sincer nu ma prea pricep in virtual tuning ca is la inceput ca imi place si sper ca pe parcurs o sa ma perfectionez dar eu iti fac ce stiu
|
4 Attachment(s)
cam asta e tot ce am pt moment. cu ce program faci ???
|
8 Attachment(s)
pun si yo poze cu masina mea .. facetzi si voi ce putetzi pls.... dar as vrea sa se vada numarul de inmatriculare in vreun fel.. k sa para mai reala... am pus poze si cu interiorul.. poate reusitzi sa facetzi ceva si acolo.... ms mult.. astept idei..
|
5 Attachment(s)
Hop si eu.
2 culori. Negru Mat + Albastrul de la domnul confuz de alaturi :confused: Pozitia culorilor va apartine total. Chiar si alte combinatii de culori sunt binevenite dar nu NEGRU + GALBEN SAU + ROSU si verdele sub orice nuanta sau forma este interzis. Grila fara fara cerculete, body - ul este ca si comandat, iar jentile sunt si ele in atasamente. Atasez si pozele de pe net pt ca asa va arata masina + poza cu masina in stare actuala ca sa nu existe dubii ca este a mea. Nu pot sa spun momentan decat ca cea mai tare va prinde viata iar cel ce o face isi va vedea opera adusa la viata. |
n-am inteles mai nimic din ce ai incercat sa spui :D:D:D
|
Ernest
Masina ta a mai trecut pe la garaju nostru ..si daca stau bine sa-mi aduc aminte ti-au lucrat-o baietii Jailbird Noi lucram pe poze clare si de rezolutie relav buna (de la 800x600 in sus...) Nu te incadrezi in cerinte ... si cred ca poza ta este luata de pe autovit ... daca nu e asa, sorry ;) |
Este de pe autovit de cand cautam. Intre timp am luat masina...
OK. Cobor si ii fac poze la 2976 X 2232 ok? Cererea este clara? |
sa nu exageram cu rezolutia ... eu zic ca un 1024x738 e destul
pozele sa fie clare si nemiscate :D .. app, sa faci din mai multe unghiuri |
2 Attachment(s)
Voila
Ma interesaeza foarte tare Contrastul Negru mat - :confused: (culoarea asta albastru cum s-o chema) Nu e nevoie acum de prea mult poze. As vrea idei de vopsire (nergu jos albastru sus etc...) As vrea 2 zone distincte... iar masina in final va arata ca pozele postate mai devreme cu body kit de la mattig. |
intr-adevar a mai fost.. dar am revenit.. fiindca atunci nu pusesem toate pozele astea.. nu erau scoase... ma gandesc la faptul k acum ar fi mai multe alternative.... va rog... facetzi ceva... ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ms ;) chiar urmeaza sa-i pun folie :D cu ce program faci ?????????????
|
Quote:
|
aham, again DANKE :D
|
I can say please ... :D :D
|
BMW Rullllzzz am facut si eu ceva...o sa o postez cam in 15-20 de min ca mai am putin :D..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning