![]() |
Re: AMALGAM
|
n-am traii in tzara asta daca nu ar ascunde.EU sper sa ascunda verificari pe bune,nu manariile facute acum.Macar nu m-as tot intoxica de la toate ***urile de motorinare "euro4" varza,care fumega ca tractoarele.
|
|
rip :( :( :( :(
|
Quote:
|
VAi de capu meu! O murit! Cum plm?
Mai intai Richard Burns cu tumoare pe creier acum Colin Mcrae!:sad: Saracu, chiar e o pierdere! Cum or spus aia din TOp Gear:,, O stea care straluceste de doua ori mai mult are o viata de doua ori mai scurta!,, Mah mie chiar imi placea sa-l vad la Eurosport! Si jocurile cu numele lui... ABSOLUT GENIALE!!! RIP!!! |
pt Andr3y : Tu cu cat iti inchiriezi spatiul tau de la semnatura ? :D
|
Lucster, creca te cunosc.
|
NOOOOSSSS :D
https://www.youtube.com/watch?v=9f4UfSyWiyU |
care lucrati si nu aveti pensie privata veniti la baiatu` ca va face el ce doriti !
|
uite ma ca mi-o luat-o inainte :))
veniti si la me cativa....am in spate o firma care are 300 de ani de experienta in domeniu, deci nu trebuie sa va faceti griji de calitatea serviciilor pe care le solicitati ;) MULTUMESC ANTICIPAT! |
Quote:
ramane de vazut unde da clientu cu batzu si peste tot va fi tratat la fel ! |
Quote:
|
|
am nevoie de un motor 1.4 benzina de dacie sau aro pt aro 10.1 decapotabil al meu. ma poate ajuta careva?
|
te pot ajuta cu un 1.3 turbat
|
Quote:
|
nu, al meu e 1.4
|
Quote:
dk aflii cva stii unde ma gasesti ;) ms de pe acum! |
cum sa-l vand, numa ce l-am facut, astept sa apuc sa-l chinui
daca aflu ceva te anunt |
Intrebare pt. Criss...Aveti voi inscris in Racing Syndicate pe unu din Deva cu nickname-u ilie? ca intamplator am dat peste orasul Deva, pe 4tuning, si era ilie asta acol si isi etala la signature sigla voastra! Si nu era membru la nici un grup! Convinge-te singur..uita-te la Deva/Provocari/pagina 2. dak e inscris..e greseala mea si imi cer scuze!
dak nu e din RS nu ar avea voie asa ceva, nu?;) |
Quote:
|
Ei au fost in RS si au ramas cu aceeiasi semnatura, deci nu e nici o problema daca cineva doreste sa aibe ca semnatura sigla RS (ex. Andrei care poarta semnaturi in functie de interes ;) )
Usergroup-ul indica cine e membru RS |
Quote:
Si Andr3y ii viclean copilu, ca sa nu-i zic altfel:D ! Apropo ati vazut ca o murit Micutzu, presedintele MidnightRacers, cel mai mare club de tuning, raceri din Romania! o luat un stalp cu 180km/h intr-o cursa ilegala! R.I.P.!!! |
apropo, ati vazut c-o murit Micutzu, presedintele Midnight Racers, cel mai mare club de tuning, racing din Romania! o luat un stalp cu 180km/h intr-o ilegala! R.I.P.!!!
|
@morghen
dupa zimand ii ceva sat Andrei Saguna si acolo la iesire pe stanga de foarte mult timp sta in fata casei un Porsche ca al tau doar ca se vede ca nu a mai fost folosit..nu are nici numere. poate e de vanzare macar pt piese. |
tzi se pare ca e ca al meu ;) e de vanzare...acum catziva ani cerea 1400 de euro pe el shi nu mi se potriveshte nici o piesa. ms oricum.
|
cam pustiu pe aici. O inceput asa serios scolile? :D
|
io zic ca se pregateste ceva :rolleyes2 :rolleyes2
|
|
Quote:
|
|
Cum pot afla codu de la cdplayer la un Ford Focus?
|
Mergi la reprezentanta si ti-l gasesc ei.
|
Chiar ca e cam pustiu! Nu am cu cine ma lua in gura:D !!!
|
BAh Andr3y ce om!!! Bah nene nu ma mai recunosti! trec io p langa el de vreo 10 ori la targu multimedia si tot nu ma recunoaste!
|
1 Attachment(s)
Blondele la volan...
|
asta e porcu lui morghen? :)
|
morghen are prietena bruneta.....morghen astai amanta bah ????
|
7 Attachment(s)
:) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:16. |
- Copyright 2026 4Tuning