![]() |
Re: Comenzi piese auto import - online
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut as vrea si eu un kit distributie + placute frana + filtru polen dak se poate pentru un pejo 307 1.6 16 v benzina 80 kw am 2002. dak potim sa imi spui preturile te rog si perioada cand pot fi livrate
|
Quote:
filtru polen - 52 lei MANN pentru placute spune-mi daca ai ESP sau nu pe masina |
Salut, spune-mi si mie daca imi poti aduce prelungirea pentru bara fata Nissan 100nx gti , tip caroserie b13? si la ce pret.Multumesc
|
Quote:
|
kit distributie vw golf 1.9tdi, an 2000, cod motor LDH, 66kw
un pret te rog |
Quote:
|
am nevoie de un furtun de benzina de la un mercedes c180 w202 an 1994. am codul piesei. e un furtun care la un capat are o dimensiune in diametru si la un capat alta dimensiune. pleacata de la rezervor si intra in pompa debenzina. cod piesa: A2024764626
|
Quote:
|
Parbriz Renault 21 1987? Daca da, la ce pret.
|
Quote:
|
Pentru Daewoo Leganza CDX 1998 cmc 133 CP an fabr 1999
1.disc frana fata 2.placute frana fata 3.cablu frana de mana 4.amortizor fata 5.amortizor spate 6.rulment amortizor 7.flansa amortizor 8.bucsa bara stabilizatoare fata si spate 9.curea alternator |
Quote:
Cum facem cu comanda???? bieleta vine cu certificat de garantie??? respect!!!! |
Quote:
|
un modul confort vw passat cod 1CO 959 799 A?
|
BMW e46 328i an 98 ma intereseaza bascula st. fata + bucsi bascula.
|
Salut
Zi-mi niste preturi pentru: Placute Frana Bara Fata Aripa Stanga Pentru Skoda Fabia 6Y Sedan 2007 Multumesc! |
Salut,as dorii si eu niste garnituri pentru etrier la un fiat stilo 1.2 16v an 2002 59kw serie ZFA19200000234728.Garniturile d ela etrierul stanga spate.Multumesc Frumos
|
Toba intermediara Honda Civic ej9 1.4 1997??
|
Ma intereseaza si pe mine niste preturi la :
-Amortizoare fata; -Bucse bara stabilizatoare; -Bascula fata dreapta; -Capete de bara fata; Toate astea perntru un Fiat Stilo 1.6,16v.Merci anticipat! |
Salut,
Spune-mi un pret pt oglinda stanga, electrica si cu incalzire pt un Opel Astra G |
Buna ziua
M-ar interesa sa cumpar 2 amortizoare fata + flanse+ rulmenti pentru: Opel vectra A 1992 motor C18NZ 66kw serie sasiu : W0L000087N5028312 Multumesc |
salutare
dami un pret pentru un rulment fata Opel Corsa, motor z13dt,51kw,W0L0XCF0846113895 multumesc |
Niste preturi pentru:
Tavita portbagaj (pt model hatchback) la Seat Ibiza 6k din `97. Macara geam electric dreapta fata pentru acelasi model. Multumesc. |
Buna poti sa imi trimiti pm cu niste preturi + tva si ce producatori pt:
-1 senzor ABS dreapta fata -1 senzor ABS stanga spate Audi A4 1996, motor 1.6 benzina, 101 cai, serie WAUZZZ8DZTA053686 ! Ms. |
Tavita portbagaj(aia cu boxele)ptr un peugeot 306 hatchback din 1996?
|
aripa dreapta fata cielo
|
Buna ziua,
Ptr un renault 5 Gtt, 1986, 85 Kw, motor C1J.C, 0511847. kit ambreiaj ? Multumesc |
Salutare , sunt interesat de piese pentru o skida octavia 1.8t cod motor aum , combi 4x4:
-kit distributie complet -bucse bascule fata -bielete antiruliu fata -bielete antiruliu spate -flanse amortizoare fata multumesc anticipat |
Salutare , sunt interesat de piese pentru o skida octavia 1.8t cod motor aum , combi 4x4:
-kit distributie complet -bucse bascule fata -bielete antiruliu fata -bielete antiruliu spate -flanse amortizoare fata cod TMBKL21U318457594 cod motor ARX multumesc anticipat |
Kit ambreiaj pt megane 2 2005 1.5 dci 60 kw
|
CApota ,far dreapta , bara fata pentru opel tigra 1995
|
ma poti ajuta si pe mine te rog..cu niste preturi si implic sa cumpar..?
-nuca+husa schimbator skoda octavia 99 sufa interior sofer (portiera) -buton oglinzi electrice +butoane geam,uri electrice culoarea verde multumesc anticipat |
un kit de distrubutie pentru un golf 3 din 96 motor 1.8 benzina cat m-ar costa.
Merci |
Salut,
Am si eu nevoie de urmatoarele preturi pentru un Seat Leon 1m: 1. Bara fata Cupra sau Top Sport(daca e top sport sa aiba si gauri pentru spalatoare far) 2. Bara spate Cupra sau Top Sport 3. Spalator far dreapta(tot angrenajul+capacel) Multumesc anticipat, Florin |
Un pret pentru un kit distributie si pompa de apa pentru Vw Golf 4 1.6 16v 105cai cod motor AZD.
Multumesc |
dami si mie un pret la 4 pistoane de vw golf 2, cod motor JR, 1600 TD, an fabricatie 1987 la reparatia 1 cu tot cu segmenti si bolt.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning