Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

fan3xxl 03-12-10 14:07

Re: Masina Mea ..!

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3866541)
Ti-am zis, evazarile sunt necesare....
Daca ai si suspensie sport, nu stiu daca poti sa o dai mai jos... (daca nu e reglabila) dar poate o poti lasa....
Ar da super...
Asta ca sa nu vorbim de un air ride...cum ar arata...
Am gasit sistem Air Ride 440 EUR plus transportu`...daca esti interesat

Eu nu sunt puiu tau maestre, si eu am fost ON-TOPIC, dandu-i un sfat legat de masina lui.
Imi pare rau ca te simti vizat , dar poate e bine sa te gandesti de ce. Eu nu am zis nici un nume, si dintre toti te-ai gasit tu marele forumist sa te ataci.
Eu zic mai intai sa te uiti in curtea ta, si dup-aia la ce jante si-a luat unu si daca se potrivesc sau nu.
Pana una alta, asta e discutie de purtat la discutii diverse sau in particular daca tii neaaparat, desi eu nu am ce sa povestesc in legatura cu subiectul asta.

m`ai facut sa plang :(((

minimal.madness 03-12-10 18:40

Jantele le'am pus astazi la Nurvil,echilibrate,chiar si indreptat cea mai mica "denivelare" ..mici retusuri sa fiu sigur ca stau perfect pe sosea.
PARERE ? bestiale :)dau mult mai bine decat fostele jante.
Voi pune poze maine (n'am avut timp sa fac).

Nu e nevoie de evazari.Vin perfect.O singura problema..aripa stanga spate...e intrata mai inauntru pentru ca a atins'o tata cand a fost pe mainile lui (acum 3 ani) si imi atinge la denivelari.In rest,stau bine.Nu ating.

Si fane las'o frate mai moale ca acum o dam in alte alea...chiar iti place sa faci misto sau sa te dai cel mai cel ?
Da'o naiba de treaba .Sa moara jana ce invidios esti.Sau pur si simplu nu ai ce face acasa....no school,no job...chill ca aici toti suntem prieteni nu dusmani:) sau poate asa cred eu ? Daca nu e asa,anunta'ma te rog sa stiu sa ma feresc de tine ...sau nu :)

uniquevl 04-12-10 09:40

Vrem pozeee :shock:!

minimal.madness 04-12-10 10:48

Quote:

Originally Posted by uniquevl (Post 3868519)
Vrem pozeee :shock:!

Pe seara promit.

Dj. Kameleon 05-12-10 11:12

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3868708)
Pe seara promit.

ai promis....

florynvl (X29 ZMT) 05-12-10 15:23

1 Attachment(s)
teaser cum e la moda in ziua de azi.poza e luata de pe net,momentan nu am cum sa fac poze.o sa revin cu poze reale si mai multe detalii,dar toate la timpul lor.

CaDDy 05-12-10 15:26

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3872429)
teaser cum e la moda in ziua de azi.poza e luata de pe net,momentan nu am cum sa fac poze.o sa revin cu poze reale si mai multe detalii,dar toate la timpul lor.

ai furat emblema de pe masina vreunuia ?:)))

trafy-vr6 05-12-10 15:28

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3872429)

bravo ma, asta e, felicitari, sa ai parte de ea foine !!!!!!!!!!! ma bucur enorm

Kaluvr6 05-12-10 17:38

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3872433)

I`ausi banc:

De ce nu are Kalu emblema cu VR6 pe masina?
Pt ca i`o fura Caddy.

florynvl (X29 ZMT) 05-12-10 19:29

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3872433)

daca nu imi permit si eu BMW sa fiu si eu smecher,fur emblemele de pe masinile altora :)), apropo Bogdan TOP sa te uiti daca mai ai emblema pe masina :))

minimal.madness 05-12-10 20:07

7 Attachment(s)
Asa cum am promis,am facut si poze .In a 4a poza se vede ca a fost atinsa aripa si ca e mai intrata...am fost la copacelu si mi'a facut sorin o "modificare" temporara pana fac rost de niste cash ca sa mi'o faca .

trafy-vr6 05-12-10 20:41

arata bine.las`o asa

narcisvl 05-12-10 21:02

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3873381)
Asa cum am promis,am facut si poze .In a 4a poza se vede ca a fost atinsa aripa si ca e mai intrata...am fost la copacelu si mi'a facut sorin o "modificare" temporara pana fac rost de niste cash ca sa mi'o faca .

frumoase sa le stapanesti sanatos! si ai putea sa o lasi mai jos :)

minimal.madness 05-12-10 21:33

Quote:

Originally Posted by narcisvl (Post 3873566)
frumoase sa le stapanesti sanatos! si ai putea sa o lasi mai jos :)

Mersi...ca s'o las mai jos tre sa cumpar suspensie reglabila si eu momentan nu am bani pentru asa ceva.Plus ca suntem in ROmania (si asta ne ocupa tot timpu) si gropile,bordurile inalte,pasajele....STRAZILE in general nu ne prea ajuta sa facem masina cum vrem. Am suspensie sport ...imi ajunge.

Victor_WRC 05-12-10 21:35

da bine cu janele alea ;).....nu am decat 2 remarci de facut in poza a 4-a aripa pe spate stanga ce a patit ?:lol::lol:....si a 2 a remarca.......sa o duci la dentist ca e cam stirba :lol:;)

yg.alex 05-12-10 21:39

jantele sunt foarte ok, singura chestie care nu se "pupa" cu masina ta, e ca ai pasajele drepte, adica nu sunt decupate ca la restul masinilor.sa le stapanesti sanatos.

15" ? 16" ?

minimal.madness 05-12-10 21:42

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 3873679)
jantele sunt foarte ok, singura chestie care nu se "pupa" cu masina ta, e ca ai pasajele drepte, adica nu sunt decupate ca la restul masinilor.sa le stapanesti sanatos.

15" ? 16" ?

15"
Asta e nu am ce face :P
Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 3873666)
da bine cu janele alea ;).....nu am decat 2 remarci de facut in poza a 4-a aripa pe spate stanga ce a patit ?:lol::lol:....si a 2 a remarca.......sa o duci la dentist ca e cam stirba :lol:;)

Am zis in post,dar n'ai citit .
Astept prelungiri originale de Astra G de la un coleg forumist si apoi merg sa le pun impreuna cu pragurile de Calibra.

bilae21 05-12-10 21:49

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3873688)
15"
Asta e nu am ce face :P

Am zis in post,dar n'ai citit .
Astept prelungiri originale de Astra G de la un coleg forumist si apoi merg sa le pun impreuna cu pragurile de Calibra.

dau foarte bn jantele.felicitari!!!!

Andrey_VMD 05-12-10 22:00

care ziceati ma ca nu dau bine?:)) mise pare ca se cam porivesc masini , sunt frumoase ma sa le stapanesti sanatos ,,, bafta...

minimal.madness 05-12-10 22:21

Quote:

Originally Posted by Andrey_VMD (Post 3873730)
care ziceati ma ca nu dau bine?:)) mise pare ca se cam porivesc masini , sunt frumoase ma sa le stapanesti sanatos ,,, bafta...

Ms ms ms ms ... Fane e cel cu pricina..dar fiecare cu gusturile lui. :rolleyes2

Bogdan.vl 05-12-10 23:16

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3873802)
Ms ms ms ms ... Fane e cel cu pricina..dar fiecare cu gusturile lui. :rolleyes2

frumoase, dar dau bine pe alta masina :)

le, fiecare cu parerea lui :))

minimal.madness 06-12-10 00:31

Quote:

Originally Posted by Bogdan.vl (Post 3873944)
frumoase, dar dau bine pe alta masina :)

le, fiecare cu parerea lui :))

Corect :weirdface ,dar intr'un final,tot parerea proprietarului este cea care conteaza.PAC PAC :2gun:

Dr.Dre 06-12-10 00:34

mie sincer imi plac cum dau pe masina,lasata putin mai jos si arata super.bafta ;)

Dj. Kameleon 06-12-10 07:59

bravo tata,dau chiar bine jantele.are alt aspect acum:-)

minimal.madness 06-12-10 09:45

Quote:

Originally Posted by Dj. Kameleon (Post 3874284)
bravo tata,dau chiar bine jantele.are alt aspect acum:-)

Ms tati :P tu hai cu suspensia aia sport :X

lupalb 06-12-10 09:54

si cu stickerele alea date jos...

minimal.madness 06-12-10 09:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3874538)
si cu stickerele alea date jos...

+1 :tenisclap

PS: imi poate explica si mie cineva..cum se poate asa ceva?

trafy-vr6 06-12-10 10:01

plexi glass

fan3xxl 06-12-10 10:32

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3874543)

iti spun eu, CU BANI FOARTE MULTI!!

lupalb 06-12-10 10:36

Quote:

ori plexiglass cum a scris tfy, ori poate fi un sistem prin spatele discului ..desi cred ca ar fi mult mai complicat....
Pare mai rezonabil un material transparent , desi daca stau sa ma gandesc , nu prea vad cum ar putea sustine atata greutate si fortele care actioneaza nu sunt nici ele de neglijat.

trafy-vr6 06-12-10 10:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3874629)
ori plexiglass cum a scris tfy, ori poate fi un sistem prin spatele discului ..desi cred ca ar fi mult mai complicat....
Pare mai rezonabil un material transparent , desi daca stau sa ma gandesc , nu prea vad cum ar putea sustine atata greutate si fortele care actioneaza nu sunt nici ele de neglijat.

Simplu, plexiglass e pe interior ( daca te uiti atent se si vede ) iar un material dur sustine greutatea...Daca te uiti unde am incercuit eu se vede reflexia....sau...DIAMANT

fan3xxl 06-12-10 10:43

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3874640)
Simplu, plexiglass e pe interior ( daca te uiti atent se si vede ) iar un material dur sustine greutatea...Daca te uiti unde am incercuit eu se vede reflexia....sau...DIAMANT

mister elucidat...repede ai dat tu edit acolo diamant, noroc k ti`am zis.....rotile sunt 5000E bucata :>:>...uite aici o explicatie mai amanuntita... http://certifiedrandom.com/node/1143

minimal.madness 06-12-10 10:43

http://www.**************/stiri/ulti...ente-1669.html
am gasit :P
eu va salut ma duc la autogara plec la sb la fac.
si inca ceva..ce v'a adus mosu ? 8)

IONUT-GBP 06-12-10 12:17

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3872881)
I`ausi banc:

De ce nu are Kalu emblema cu VR6 pe masina?
Pt ca i`o fura Caddy.

defapt altcineva e hotul :)) :???:

minimal.madness 06-12-10 15:25

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 3874838)
defapt altcineva e hotul :)) :???:

doi sute caluti :rolleyes:

Dj. Kameleon 06-12-10 20:29

@minimal.madness - suspensii sport am deja :-)
@lupalb - stickerele o sa le dau jos dar la primavara ca as vrea sa-i dau o vopsea (nu va ganditi la cine stie ce culoare,tot albastru inchis) dar cred ca pe ala de pe capota (bad boy) o sa-l las,imi place cum da mai ales ca vreau sa-i fac si prelunire de capota bad boy.:evil:

Dj. Kameleon 06-12-10 20:30

Quote:

super tari jantele astea:X:X:X

vreau_bani 09-12-10 18:48

5 Attachment(s)
salut! sunt si eu tot din valcea si am avut un bmw 523i cu capace. dau in ea de 2 ani de parca n-ar fi a mea si ea imi face in ambitie si tot merge. in astia doi ani am facut 50 de mii de km fara sa schimb la ea nimic. a mancat decat benzina si ulei. i-au sarit toate capacele (de la drifturi) si cinciarul meu a murit.
acum mai am o fantoma de cinciar care refuza sa plece in raiul masinilor si tot ma plimba pe drumurile patriei

Dj. Kameleon 09-12-10 19:38

frumoasa masina;s-o stapanesti sanatos!:)

uniquevl 09-12-10 20:41

Da frumoasa masina :-> vrei so schimbi pe viitor de o chinui asa?

All times are GMT +2. The time now is 07:55.

- Copyright 2026 4Tuning