![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
m`ai facut sa plang :((( |
Jantele le'am pus astazi la Nurvil,echilibrate,chiar si indreptat cea mai mica "denivelare" ..mici retusuri sa fiu sigur ca stau perfect pe sosea.
PARERE ? bestiale :)dau mult mai bine decat fostele jante. Voi pune poze maine (n'am avut timp sa fac). Nu e nevoie de evazari.Vin perfect.O singura problema..aripa stanga spate...e intrata mai inauntru pentru ca a atins'o tata cand a fost pe mainile lui (acum 3 ani) si imi atinge la denivelari.In rest,stau bine.Nu ating. Si fane las'o frate mai moale ca acum o dam in alte alea...chiar iti place sa faci misto sau sa te dai cel mai cel ? Da'o naiba de treaba .Sa moara jana ce invidios esti.Sau pur si simplu nu ai ce face acasa....no school,no job...chill ca aici toti suntem prieteni nu dusmani:) sau poate asa cred eu ? Daca nu e asa,anunta'ma te rog sa stiu sa ma feresc de tine ...sau nu :) |
Vrem pozeee :shock:!
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
teaser cum e la moda in ziua de azi.poza e luata de pe net,momentan nu am cum sa fac poze.o sa revin cu poze reale si mai multe detalii,dar toate la timpul lor.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ce nu are Kalu emblema cu VR6 pe masina? Pt ca i`o fura Caddy. |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Asa cum am promis,am facut si poze .In a 4a poza se vede ca a fost atinsa aripa si ca e mai intrata...am fost la copacelu si mi'a facut sorin o "modificare" temporara pana fac rost de niste cash ca sa mi'o faca .
|
arata bine.las`o asa
|
Quote:
|
Quote:
|
da bine cu janele alea ;).....nu am decat 2 remarci de facut in poza a 4-a aripa pe spate stanga ce a patit ?:lol::lol:....si a 2 a remarca.......sa o duci la dentist ca e cam stirba :lol:;)
|
jantele sunt foarte ok, singura chestie care nu se "pupa" cu masina ta, e ca ai pasajele drepte, adica nu sunt decupate ca la restul masinilor.sa le stapanesti sanatos.
15" ? 16" ? |
Quote:
Asta e nu am ce face :P Quote:
Astept prelungiri originale de Astra G de la un coleg forumist si apoi merg sa le pun impreuna cu pragurile de Calibra. |
Quote:
|
care ziceati ma ca nu dau bine?:)) mise pare ca se cam porivesc masini , sunt frumoase ma sa le stapanesti sanatos ,,, bafta...
|
Quote:
|
Quote:
le, fiecare cu parerea lui :)) |
Quote:
|
mie sincer imi plac cum dau pe masina,lasata putin mai jos si arata super.bafta ;)
|
bravo tata,dau chiar bine jantele.are alt aspect acum:-)
|
Quote:
|
si cu stickerele alea date jos...
|
1 Attachment(s)
Quote:
PS: imi poate explica si mie cineva..cum se poate asa ceva? |
plexi glass
|
Quote:
|
Quote:
Pare mai rezonabil un material transparent , desi daca stau sa ma gandesc , nu prea vad cum ar putea sustine atata greutate si fortele care actioneaza nu sunt nici ele de neglijat. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
http://www.**************/stiri/ulti...ente-1669.html
am gasit :P eu va salut ma duc la autogara plec la sb la fac. si inca ceva..ce v'a adus mosu ? 8) |
2 Attachment(s)
Quote:
defapt altcineva e hotul :)) :???: |
Quote:
|
@minimal.madness - suspensii sport am deja :-)
@lupalb - stickerele o sa le dau jos dar la primavara ca as vrea sa-i dau o vopsea (nu va ganditi la cine stie ce culoare,tot albastru inchis) dar cred ca pe ala de pe capota (bad boy) o sa-l las,imi place cum da mai ales ca vreau sa-i fac si prelunire de capota bad boy.:evil: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
salut! sunt si eu tot din valcea si am avut un bmw 523i cu capace. dau in ea de 2 ani de parca n-ar fi a mea si ea imi face in ambitie si tot merge. in astia doi ani am facut 50 de mii de km fara sa schimb la ea nimic. a mancat decat benzina si ulei. i-au sarit toate capacele (de la drifturi) si cinciarul meu a murit.
acum mai am o fantoma de cinciar care refuza sa plece in raiul masinilor si tot ma plimba pe drumurile patriei |
frumoasa masina;s-o stapanesti sanatos!:)
|
Da frumoasa masina :-> vrei so schimbi pe viitor de o chinui asa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning