![]() |
Re: Various !
2 Attachment(s)
>>>>>punto<<<<:boogy: :dance:
|
2 Attachment(s)
re baietzii am si eu ceva Totul este Brush
|
criminala:shock:
|
Quote:
|
thx am inceput u rx 8 acum o sal postez si pe ala si la el am lucrat la detalii f mult
|
2 Attachment(s)
una dintre primele masini pe kre leam fqt .... :D
|
re man srry k iti zic asta dar nu pot sa mauit pe voi chiar nu va deranjeaza sa vezi k nu are acceasi linie kitul cu masina :(
|
2 Attachment(s)
:arrow:
mertz ..mi sa stricat imaginea ..mi-a aparut niste patratele ...la geamuri am rezolvat ...dar la restul ce draq sa ii mai fac |
eu nu inteleg dc va plac atata jantele de genul ala...
|
..am incercat eu sa fac un stil diferit de maisna ...cred ca o sa i le schimb
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
dap man mult mai bine GG
|
Quote:
|
Quote:
Membrii DT nu au nimic de spus in legatura cu cei care intra sau ies (desi de cand sunt pe forum nu am auzit de asa cva ... dak s-a intamplat va rog sa ma scuzati) din acest grup??? |
2 Attachment(s)
re
masina are spate de aston martin in rest totul este brush in afara de jentzi |
Quote:
dar la mertz nu am vrut sa fac tuning cu modificari serioase .....dar ... scz de off topic .... |
Quote:
PS:sry d offtopic...;)...trebuia "intervenit" :) |
2 Attachment(s)
nui nush ce da no ... daca aveti ceva poze cu spoiler de bmw e36 le primesc cu bratzele deschise!!
|
1 Attachment(s)
Satana normal nu exista un spoiler special de e36 iei si u un spoiler si il adjustezi dar in fine poate te ajuta cineva
Eu am mai facut ceva la rx 8 |
alt BMW pisicutza:D
|
INTREBARE: cum sa pun poza modificata si imi apara ca si ce ne`modificata???
|
o incarci prin manage atachements...ca shi cealalta poza....dar sa fie jpg
|
3 Attachment(s)
alt BMW pisicutza
Last edited by SatanaVeX : 05-08-06 at 19:34. |
Mah Daca Vrei Sa Se Vada Ca Poza Originala Salveaza In Format jpg
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
hmmmm....aveti voi o placere nebuna sa puneti o lucrare in 10 topicuri...in fine
|
..asta a fost la un battle si atat
|
3 Attachment(s)
golf 3;) ,mai nice ca ala negru :D
|
astra - un inceput de tuning http://photos.hi5.com/0000/709/270/3LGCSB709270-02.jpg
|
3 Attachment(s)
Va plac ??? Sunt inc incepator timp d lucru de la cam 2 ore toate ... pe un pentium 1 :D !
|
3 Attachment(s)
Altele ...
|
Quote:
Si ca Obs: parerea mea e k ar trebui sa iei poze asemenatoare k claritate si marime |
Prima!!!
2 Attachment(s)
asta e prima masina a mea....:Dsunt nou p'aici si invatatel in tuning:D as dori sa comentati:-P
|
felicitari, atzi reusit sa stricati un seria 6 si un veyron .... cu flacarile voastre si jantele alea misto ... :)
|
2 Attachment(s)
Ce am sticat la veyron frate ??? Ce nu-ti place ... spune
|
Vezi si u ce modifici ...ai modificat o lucrare 3d superba a unui user 4t
|
Da am vaz ... si ce rau in asta ? iam tunato ... ca nu era ... :D
|
claudiu exe - frate daca decizi sa folosesti metoda cu layere pt schimbarea culorii...mai lasa din opacity ca sa se vada si reflexiile si umbrele initiale de pe masina...vinilul ala cu flacari da-l pe overlay pt ca arata ca pus in paint...cand ai sters culoarea de unde nu era necesara ai intrat si in caroserie cu stersaturile...si jentile sunt descentrate rau...defapt chiar se vede fosta janta in partea de jos...trebuie doar sa nu te grabesti..important nu e sa o faci repede...ci bine... ;) ...P.S. Nici eu nu sunt in "domeniu" de mult timp dar mai stiu cate ceva...daca vrei un pic de ajutor id-ul meu de mess este la fel ca nicku pe forum doar ca e cu 06 in coada nu cu 05 8)
|
Quote:
vezi ca dumneata TUNEZI pe camp ! cu ce-ai stricat veyronul ? e hidos ! dar normal ca tzi se pare anormal ce zic eu acum :) tu in mintea probabil te astepti sa scoti o masina mai buna decat veyron .. aia e masina de care nu prea ai voie sa te atingi .. mai ales tu , daca era un xxxxdadixxxxx sau un topart sau mai stiu eu ce.. ai stricat-o ;) cum ? prin profesionalism :) esti tare rau la ps ... ;) tu zici ca tunezi, vezi ca e o diferenta intre a tuna, si a strica o masina ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning