![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
@Tis-ul: Merci ,dar am vorbit cu un vecin. Imi da el un stop dreapta nou nout.
@DariusAlexandru: Stiu.Dar.. ce sa si faci .. |
4 Attachment(s)
@ionut.alex63-Frumos..Imi place!...Da si tu un buzz pe mess!
@Drift.Ivm-Daca vrei cu tinichigeria de ajut eu ...si vopsitorie /mecanica..etc.. DariusAlexandru-Foarte frumos e36..imi place culoarea..! Noutati! Am dat azi jos Capota(e plina de chit si nu are rost sa ma chinui,, Bara spate(este indoita destul de tare si nu am ce sa ii fac..o sa achizitionez alta) "capota" spate-E indoita..tot asa..alta Azi am sa incerc sa indrept spatele..apoi sa o curat de rugina..Nu cred ca reusesc azi sa si o curat..dar de indreptat o indrept eu cat de cat |
3 Attachment(s)
^_^ Hai ma Raducule ca iese ceva si din cotetu ala de silverado
Pana diseara pisicuta mea o sa fie indreptata :)) sper |
2 Attachment(s)
@KrYpToN: În ce hal e îndoită.Spor la treabă.
@R.Equinox: Mersi frumos.Aştept să-l văd pe al tău gata. Am fost azi cu un prieten după numere provizorii,ca mâine să pot merge până la Deva la un prieten la garaj să mă ajute cu schimburile ce trebuie făcute la maşină. |
5 Attachment(s)
Am un potential cumparat pentru Corrado:D
Noua Achizitie8) -Marca:Toyota -Model:SUPRA -An:1993 -Motor: 2JZ-GT(original+ ca e destul de greu de gasit:-)) 2997cc -Putere:220 HP -0-100: in jur de 3 minute:lol: -Tip motor: I6 -Transmisie:6 Trepte manual Am dat pe ea 5000e...ceea ce nu este mult ptr o SUPRA:x Probleme: -Spoilerul fata total distrus -Motorul si el e vai de capu' lui -Spoilerul spate...e afumat -Se aude de zici ca e tank...:rolleyes2 -Uneori are tendinta de a muri motorul...:evil: Planuri de viitor: -Motor nou..(posibil 2JZ-GTE Twin Turbo) -Suspensii RACE -Culoare noua(actuala e oribila) Va place??? |
4 Attachment(s)
@KrYpToN-Iese iese..trebuie...Hai ca inca putin si e gata si jafu tau
@DariusAlexandru-Ti-am mai zis..imi place mult e36 tau..chiar sunt curios spre ce jante te orientezi! @KidForDrift-Frumoasa achizitie..daca vrei ajutor..sti unde ma gasesti:)) Noutati! Silverado prinde forma incet incet..in seara asta cred ca o sa ii dau "la misto" un grund..vad eu.. Am indreptat spatele si aripa fata stanga.. Am lucrat si putin la gol.. Am observat ca a inceput sa "incolteasca" o floare de rugina..asa ca am dat tot jos si am eliminat-o si am vopsit negru...acum nemtoaica are un cur negru:))...urmeaza sa montez totul la loc |
Equinox, hai ca prinde forma Silverado-ul . Pentru Gol, nu te intereseaza un vr6, 3.2 4x4, 250hp ? ((are placuta cu textura sau e placuta jocului?))
Kid, masina are potential, dar culoarea e de morti .... Cine a vopsit-o asa, ori era chior, ori a vrut sa isi bata joc de ea ... Darius, imi place masina, dar vreau sa vad ce ii faci in continuare . E34 meu a intrat in service, pentru ca sa se schimbe consumabilele . Dupa ce termin Ford-ul, intra la operatii si el . Ford-ul a iesit din service, l-a luat fratimiu azi . Marti incep lucrarile la el, pentru a primi o vopsea noua . E36 sta in garaj . Am vorbit cu prieten care pleaca in Germania si l-am intrebat daca poate sa imi caute si mie un s54 pentru pisic . |
Peugeotul este scos la vanzare! Astept oferte pe el...Il schimb cu un golf 4 sau un E34:) Ma gasiti la [email protected]
|
Quote:
Sau poate îi trag un stance ca la carte. :D Nu ştiu încă. Silverado: tinichigerie,vopsea şi după cărat de cartofi ? :lol: Quote:
|
Bun.. pentru urs am gasit niste bandouri , si inca sunt in cautare de interior , iar pentru megane am cumparat filtru de aer si niste ulei sa le schimb maine. poze cand o sa ma chinui eu sau equinox :))
|
4 Attachment(s)
BMW-ul meu a fost vopsit si a primit si numere rosii :X
|
1 Attachment(s)
Asa...deci azi am fost dupa motor la Radu(SR20DET) nou la pretul de 1200e!
Dupa ce am ajuns acasa mai cu o poveste cu alta am ajuns la concluzia ca am nevoe de o masina de zi cu zi pt ca Audi-ul consuma de rupe.Asa ca am mers la reprezentanta Fiat si am intrebat de un Punto EVO Preţ:10.118 EUR Kilometraj:0 km An de fabricaţie:2012 Tip de combustibil:Benzină Cutie de viteze:manuală Culoare:Gri metalizat Tapiterie:Panza Capacitate cilindrica:1397cmc(65cp) Garantie:4 ani sau 150000 km Jante:Aluminiu 16'' Nu prea am planuri de viitor cu el poate niste jante si o vopsea mai incolo! De maine incep sa montez motorul pe nissan ajutat de varu si de Equinox |
3 Attachment(s)
@PiTyK-A iesit bine..dar e prea mare unghiu la roti!
@jurec10-Frumoasa achizitie! Maine urmeaza sa ii dau un grund..deocamdata am scapat de rugina..in parte din spate.. Maine ma duc sa caut Capota Capota spate Si caut si un capac pentru "porbagaj" Desigur...ori i-au nou ori ma duc la remat:)) |
3 Attachment(s)
Baieti am fost plecat pana in germania in vacanta si nu am mai dat pe aici, intre timp E36-ele meu a fost terminat si cu o alta culoare, e34 sta frumusel in garaj si eu m-am intors din germania cu masina visurilor mele pe care o voi prezenta mai incolo putin:D
E36-le a inghitit cam 1500 de euro doar piesele pentru reparatie in asta fiind incluse si piesele pentru motor, manopera nu am platit deoarece am facut eu:) 2 poze cu e36-le sper sa va placa culoarea:D EDIT: am reusit sa fac o poza si la masina visurilor :D masina are nevoie de alti suporti fata la bara, probabil far, bara spate nu sta dreapta oglinda dreapta ii rupta... model 740d exact ce-mi doream mai putin culoarea, pret 2800 euro :D o sa revin cu mai multe detalii pe parcurs |
3 Attachment(s)
@Ruffy RUF-Felicitari pentru masina!
Azi dimineata am terminat cu spatele..i-am tras si niste poze:))... Pe la orele 17:00-18:00 Motorul va fi dat jos pentru a fi inlocuit cu unu mai puternic si mai nou..deocamdata sunt in cautare...m-am gandit la un GMC.. |
3 Attachment(s)
Povestea masini mele!!
Veneam de la un prieten din dristor si vad intr-o parcare un nissan,pe care mi-a facut cu ochiul... m-am dus langa el am vazut ca nu prea e in stare buna si am zis dece sa nu il cumpar ca poate numai gasesc oportunitatea asta.Am sunat pe propietar a zis ca coboara in 10 min si am negociat la bani.El vroia pe masina in jur de 1800 euro, dar faptul ca masina arata in starea asta si a mai stat pe ganduri a mai scazut pe la vro 1500 si am batut palma si m-am ales cu un nissan!! -Pret:1500 euro -Marca:Nissan -Model:180 sx -An:1993 -Motor: 1.8 turbo 16 valve 1850 CMC -Putere:186 HP -Tip motor: I6 -Transmisie:6 Trepte manual Planuri de viitor Reconditionata,culoare noua,un tuning exterior,suspensie noua,planetare noi,discuri cred ca cele ventilate,jante noi,poate si un motor rb26 cine stie daca ne ajunge bani:D si oglinzi noi |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut Rid3r*RaCe are sa va dea 2 VESTI !!!
Una buna si una rea !! Cea buna este ca mi`am cumparat un OPEL CORSA de la un tovaras de`al lui ionut.alex63 cu 1700 E !!!Si va ramane masina de zi cu zi !!! Vestea rea este ca azi-noapte mi`a luat foc garajul cu ambele masinii inauntru Masinile valorau in total in jur de 15.000 E Cielo si Lanceru sau facut praf cu tot cu garaj care si el valora in jur de 3500 E ,pana cand o sa imi ridic garajul nou o sa stau la ionut.alex63 !!! Achizitia: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Dupa experienta vasta ( 2 saptamani) pe care am avut'o conducand un Peugeot 206 am gasit in fata unui bloc din 1900 toamna un Renault Laguna 1 mancat de rugina pe extremitati si care nu avea bara spate... Bine...ma duc sa vorbesc cu administratoru' blocului si aflu ca este al unui pusti de 18 ani primit "zestre" de la tascu care acum impinge panselute... Ma duc la apartamentul baiatului respectiv si imi deschide un "papagal" care mirosea a parfum bulgaresc si a tarie
-Ce dracu vrei ma? Asta e ora la care sa deranjezi lumea? ( Era 7 P.M.) -Am aflat ca ai un Reno laguna care merge la fel de repede ca mine... -A? Si ce iti pasa? -As vrea sa il cumpar...e pacat de masina si vad ca si de proprietar... -Ce vrei sa zici cu asta? Hai zi cat dai pe masina... -500 de Euro... -De ce asa putin? -Pai nu vezi cum arata? Zi merci ca nu iti dau un pachet de tigari pe ea...Plus ca mai tre sa imi cumpar o masina...care sa mearga... -Hai bine...uittte actele si da banii... -Hai merci. -Hai pleaca...ca nu vreau sa o dau in prietenie cu tine.... Ciudat omu'...:rolleyes2 Renault Laguna 1 Anul fabricatiei 5/2002 Kilometraj 112.000 km Putere 110 CP Cutie de viteze manuala(5+1) Capacitate 1900 cm3 Climatizare manuala Culoarea gri metalizat Usi 4/5 Motorizare Diesel Norma euro euro 3 Consum 5,00l Probleme: -Rugina cat incape... -Bara spate lipsa -Motorul face ca tractorul Planuri: -Alta culoare + sa scap de rugina -Praguri noi -Un body kit poate...daca nu gasesc ceva care sa imi placa o las clean Rog sa scuzati pozele ( acel verde)....e de la joc...dar nu am ce sa ii fac fiind cea mai buna versiune de SLRR pe care am avut'o:) |
7 Attachment(s)
Azi dimineaţă la 7:00 am fost în Deva,acum la 14:30 am ajuns.
Pisica acum are motorul curat,uleiul schimbat,cureaua de distrib. schimbată,am pus suspensia,i-am pus o evacuare cap coadă inox dacă tot am mai avut ceva bani şi sunt ft. mulţumit de cum se comportă acum la drum. Prietenul care m-a ajutat a venit până în Hunedoara cu mine să-şi vândă maşina,şi aşa înainte de vânzare am pus să văd cum arată cu AC Schnitzer-uri Type 1,pe 18,11J. Pozele cu suspensia şi janta minune. :lol: |
acum am ajuns si eu acasa de la cautat de dezmembrari masini sau piese auto si intr-un final am dat peste dezmembrari nissan si i-am spus la om ca am nevoie de capac la pompa de benzina pt ca masina am uitat sa pronunt nu avea capac, iar norocul meu a fost ca mi-a si montato.. ce om bun! Iar acuma caut oglinzi tre sa caut sa dau comanda pentru masina ca masina nu are oglinzi!!! Si imi este frica sa nu ma prinda sticleti!!
capac pompa de benzina- 40 de lei |
2 Attachment(s)
DariusAlexandru,e ce trebuie fitmentu !
Cam asa arata Civic-ul meu acum: -vandut jante oz . -vand toba apexi n1 , cumparat toba finala oem . -cumparat jante bbs rm 16x9 + cauciucuri 195|45|16 . -montat suspensie reglabila h&r ultra low + facut unghi de fuga ( desigur, cu putin camber negativ, fata spate (nu stiu exact valorile) ) . cam asa arata masina acum: |
@quick_silver2: Arată super cu noile jante.Să le învârţi sănătos.
Ştiu că arată bine fitmentu',da' nu am suficienţi bani pt. ele şi oricum nu le dă,că el vrea să vândă maşina cu totu'. Oricum am găsit nişte jante frumoase pe 17,o să revin cu poze mâine. :D |
Frumos Civic'ul Quick , chiar m-am gandit la un H&R Ultra low , si din ce observ arata bine.N-am mai facut nici o modificare oricum.Macar stiu cu ce o sa incep la Civic , categoric trebuie lasat mai jos . Un motor mai mare nu o sa lipseasca oricum.
|
DariusAlexandru; utzu02; multumesc frumos!
|
1 Attachment(s)
@dms28-Foarte fare masinile astea!..Ai grija de ea!
@Rid3r*RaCe-Iar fabulezi:rolleyes2 @s0ke-Arata rau..Dar sper ca o aduci al normal! @DariusAlexandru-Foarte frumos fitmentu:X:X.. @quick_silver2-Arata foarte bine!..Bravo Incet si Bine :arrow: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Acum 30 de min iam montat la E36 stopuri led.Iar acum ma duc la un nene sa vad 2 planetare deoarece ale mele sunt cam terminate
|
Salut ! Frumoase masinile! Am reusit cu un prieten sa scot tot de pe Caddy si am dus`o la cineva sa imi scoata rugina.A spus ca in 2 zile e gata dupa care o si vopseste :D
|
5 Attachment(s)
Domnilor...Maine masina intra la vopsit...in 3 ore am gasit la dezmembrari bare/praguri intregi si fara rugina ( 400 lei berele si 250 pragurile) si am scapat si de rugina de pe usi si aripi...numai portiera dreapta fata nu a mai putut fi salvata....era gaura de bagai pumnu prin ea...asa ca am luat si o portiera (500 lei)...Si pe aceasta cale vreau sa le multumesc celor 5 baieti care m'au ajutat sa realizez toate acestea in cateva ore...Niste oameni de nota 100
|
Am inceput sa montez motorul la Nissan dar am intampinat niste probleme si cred ca o sa renunt la proect!Ma mai gandesc:idea:
+ Am cautat un BMW E36 318is si am gasit ceva in Germania.Azi plec dupa el! |
3 Attachment(s)
Salutare ;)
Ieri am terminat de reparat masina ;) indreptat tot si astazi.. m-am trezit devreme si am zis sa ma duc pe la garaj sa vad ce piese de e36 mai am ;) Si am gasit asa:2 praguri de M si aripa dreapta intreaga :X le-am montat totu bine :D acum mai am de montat doar interioru :D Caut masca si "nari" ^_^ |
@KrYpToN: Fă ceva cu roţile că-ţi freacă în aripi.
@s0ke: Eşti pe drumul cel bun.Îmi place. @jurec10: Păcat că renunţi la Nissan,da' poate te răzgândeşti. @ionut.alex63: Ai ales perfect numărul de înmatriculare "NFS".Chiar e desprinsă din NFS.Hai fie culoarea e ceva mai unic,nu mă leg de ea,da' portbagaju' ăla clean şi număru' pe bară nu prea e ce trebuie.Da' asta e doar părerea mea. @R.Equinox: Încet,da' iese treabă. Mă apuc şi eu imediat de curăţat rugina de pe aripile din spate.Poze mai târziu. |
Nu freaca inca :) mai are putin :D
|
1 Attachment(s)
Stopurile au revenit la culoarea lor originala,
am luat o carpa, am imbibato in diluant si am dat jos sprayul rosu ce a fost aplicat pe stop, au iesit lacrima, ca si inainte fara nici o urma! Modificarile masinii se vor opri aici pentru o perioada, deoarece consider ca am tinut-o mai mult in garaj si nu am apucat mai deloc sa ma bucur de ea! |
3 Attachment(s)
@Krypton hai ca usor, usor isi revine .
@Equinox o sa faci piata cu el :lol: :lol: ? Glumesc, hai mai repede cu el gata, ca de cand n-am mai vazut asa Chevy . @PiTyK Frumos BMW-ul, dar parca unghiul e un pic cam mare . @Darius Cat imi place cum muncesti :oops: . @s0ke Frumoasa masina, profita ca sunt destul de rare . @Quick Frumos Civic, mereu mi-au placut masinile tale ! Parca era mai frumoasa cu stopurile rosii . Am revenit acasa . Noutati : E34 s-a vandut cu pretul de 3500 E . E36 sta in garaj . Mi s-au ars angel eyes, dar nu mai cumpar . Las farurile OEM . Ford-ul sta cuminte . Daca mi-am luat alta masina, s-au amanat planurile pentru el . Noua achizitie : VW Golf 2 CL, neinmatriculat, fara motor, cu tot felu' de cromuri pe el = 700 E . Planuri : VR6-le montat, frane, evacuare, suspensie sport, eliminare crom, jante si vopsea noua (varsta isi spune cuvantu') |
2 Attachment(s)
@KrYpToN: Din poze aşa pare.
@Tis-ul: Bună alegere cu farurile OEM pe pisică.Iar Golf-ul arată bine,spor la treabă. Am terminat de curăţat rugina de pe aripi şi le-am chituit. |
Caut un mecanic bun sa ma ajute sa repar Reno-ul... contact [email protected] ...Cred ca trebuie schimbat motorul...se aude ca tractoru lu' bunicu din 1900 toamna
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning