![]() |
Re: ACCIDENTE
Quote:
stie cineva ceva de acest accident? nu stiu ce pasaj era pt ca nu cun prea bn bucurestiu... |
Quote:
Citez un user pro-bike: "AZI SA STINS DIN VIATA UN MOTOCICLIST ,SE NUMEA CRISTI VARSTA 34ANI MOTO R1 CARTIER TITAN MOMENTAN NU STIU EXACT CE SA INTAMPLAT ACOLO DAR NU MAI CONTEAZA FAMILIA ESTE DISTRUSA A RAMAS O SOTIE SI 2 COPII FARA TATA DACA STITI CEVA SAU AVETI IMAGINI VA ROG SA LE POSTATI ,,,CONDOLEANTE FAMILIE NU TE VOM UITA CRISTI ,, DACA MAI AFLU CEVA REVIN CU DETALI SI AMANUNTE ,,,ATENTIE MOTOCICLISTI SI MAI MARE ATENTIE LA AUTOMOBILISTI CARE NU SE ASIGURA DELOC DEGEABA VINE MASINA ECHIPATA CU OGLINZI CA SUNT DOAR DECOR.......................astazi 21-07-11 pt cei care vor sa aprinda o lumanare trupul neinsufletit va fi depus la o capela de pe strada POPA LAZAR in apropiere de cimitirul sfanta vineri ca punct de reper se poate intra si pe strada lizeanu sau pe la obor pe linia tranvaiului 21........................maine 22-07-11 va avea loc inmormantare la cimitirul belu ora 13,00 daca se modifica ceva am sa revin cu detali,,,,,,,,,,,cei de la IML au scris in fisa medicala cauza decesului FRACTURA CERVICALA SI STOP CARDIAC " Mai multe detalii pe pro-bike Nu stiu ce sa cred, posibil ca presa sa scrie iar de la ea |
Ce sa scrie de la ea ? "pilot"-ul a fost vinovat 100% . Sunt o gramada de "reisari" pe doua roti care alearga cu 200+ in oras costumati in slapi + maieu..
|
totusi, sa mergi cu peste 100 km/h in oras e nebunie mare, eu unul nu mai depasesc 60 km/h, mi-a sarit un copil in fata. o fetita de 11 ani. nu am lovit-o. dar m-a lovit cineva in spate. din fericire au iesit doar table indoite.
acum, dca motociclistul a observat coloana de masini tarziu, daca circula regulamentar putea sa opreasca in siguranta...daca............. |
Totuşi.. Dumnezeu să-l ierte!
Haideţi să īnvăţăm din greşelile altora , nu dintr-ale noastre! |
Azi dimineata la Ant 1. (observator) au aratat un accident cu un moto, care a tras cu 150 km/h prin oras si a fost prins de o masina.
Conform relatarilor, masina a fost de vina pt. ca nu i-a acordat prioritate. :!: Acuma hai sa fim seriosi, care dintr-e noi ce sta la volan si circula īn oras ia īn calcul ca un tembel din asta se apropie cu 150 km/h īn oras īn loc de 50 km/h ? Stai la intersectie, dai prioritate, vezi ca e liber si cīnd dai sa pleci apare un bou din asta ce se crede superman pe doua roti din nimic cu 150 km/h. Cum dracu vrei sa mai reactionezi? Nici un sofer nu e pregatit pt. astfel de surprize si nimeni nu ia īn calcul astfel de viteze excesive īn circulatia de oras de zi cu zi, indiferent daca e pe un drum cu prioritate sau fara. |
A mai fost discutia pe seama blocarii vitezometrului si nu este suta la suta sigura viteza dinaintea impactului doar pe baza blocarii acului indicator!!
Motociclistul nu avea carnet nici casca in cap macar sa nu mai zic de costum cizme protectii.. |
Quote:
te asiguri, intri īncet īn intersectie si... VRUMMMM apare boul descult calare pe capra de tabla cu excess de viteza si da īn tine. Quote:
|
A mai fost un accident moto in neamt,tot un R1 ,pilotul decedat,pasagera din ce am inteles stare grava si un pieton in varsta de 80+ ani si el decedat.....
|
|
Quote:
|
Urat , condoleante familiei
|
5 Attachment(s)
"Duminica, 24.07.2011, in judetul Teleorman, in localitatea Vaceni, o soferita inconstienta a depasit un TIR in panta, pe linia continua, izbind frontal o motocicleta care venea regulamentar din sens invers. In urma producerii accidentului au decedat pilotul si pasagera motocicletei, si soferita impreuna cu pasagerul din dreapta, iar cei doi pasageri de pe bancheta din spate a autoturismului sunt grav raniti.
Am atasat doua foto cu cei 2 tineri (Gabi si Cristi) care se aflau pe Hayabusa si care au pierit ucisi in accidentul de la Vaceni - Teleorman, in data de 24.07.2011 . Proaspat casatoriti acum 2 luni. Groaznic. Nu au avut nici o sansa. Dumnezeu sa-i odihneasca!" - Pro-Bike Cateva foto nepublicate, cu resturile din motor si din autoturism, dupa accident. Asa ca uite... tuta a simtit pe pielea ei ca te omoara si un moto... Am citit pe acolo ca acul la hayabusa era oprit la 140km/h iar la golf era oprit la 160km/h Au murit toti din masina pana la urma...urat |
Trist...am avut cativa prieteni si cunoscuti motociclisti care s-au dus,din vina lor sau a altora...
|
cea mai mare ciuda am pe soferite, mai ales cele care se macheaza, fardeaza etc la volan
acum un an o proasta intr-un 206 la 50 metrii de o trecere se gandeste sa se intoarca cu spatele la copilul ei cam de 8 ani. cred ca toti stim, cand te intorci in spate cu mana pe volan tragi automat in dreapta sau stanga in functie de directia in care te intorci. ea nu stia. putea omora copilul, daca doamne fereste era cineva la trecere si vedea masina chiar putea fi omorat pe marginea strazii foarte regulamentar. eu dadeam din maini ca disperatu pe marginea strazii sa vada proasta dar pana nu si-a aranjat copilu sau ce dracu facea nu a sesiizat ca o lua pe aratura. deci din pct meu de vedere poate fi posibila varianta cu femeia inconstienta totusi pe partea cealalta doza de adrenalina care ti-o da un motor este de multe ori mortala. diferenta e ca la unii mai devreme la altii mai tarziu.... si sa circuli, si sa respecti toate semnele de circulatie dar sa ai o viteza foarte mare nu e un mers regulamentar |
Am cativa prieteni cu motoare si de fiecare data cand iesirile noastre is pe final ma despartesc de ei ca si cum ar fi pentru ultima data. :))
|
Quote:
|
Quote:
|
am niste poze si o filmare de azi de la munca..am fost la interventie....dar nu pot sa le pun ....sint horror....
2 roti si fara casca in cap........:headache: |
Ar trebui puse jakal,poate se mai linistesc unii...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mai am 2 dar sint mai grave.....poate uni sint mai slabi de inima....:???: |
Poate ar trebui sa le postezi totusi ...
|
a nimerit si el chiar capu' ala de pod ...
ps:viu in niciun caz numai e ala |
Scuter cumva? Unii chiar nu inteleg ca si pe scuter trebuie purtata casca ... :|
|
Quote:
Quote:
|
nu as vrea sa imi sara nimeni in cap.. doar imi expun punctul de vedere.. nu cred ca e ok ca ai pus pozele astea aici pe forum.. ar putea intra oricand o ruda, un copil, frate, sora si nu cred ca ar fi de acord sa vada pe cel apropiat intins pe jos si desfigurat..
doar mi-am expus punctul de vedere.. sper ca nu am suparat pe nimeni si daca da rog sa mi se stearga acest mesaj.. |
Quote:
dar am vrut sa arat ce inseamna sa nu ai casca chiar si pe un scuter......la insistentele altor useri..... moderatorul are posibilitatea de a le sterge...nu ma deranjeaza..... |
Pica unii cu bicicleta si se fac varza,d-apoi de pe orice dracie motorizata :lol:
Acum vreo 4 ani am picat cu scuterul la 3 metri dupa ce am plecat de pe loc,ce-i drept am plecat pe o roata,si am tras niste julituri in ambii genunchi,pe coate,pe umarul stang,si naiba le mai stie cate au fost,ca cicatrici am si acum :lol: nici 10km la ora nu prinsesem,nu vreau sa stiu cum e de la 40 sau 50km/h :???: |
Şi eu am o motocicletă , o am de vreo 6 luni , şi nu pot să port cască... sunt claustrofob , dar nu mă joc cu vitezometrul... :)
Aici depinde şi de om , trebuie să fie conştient de ce i se poate īntāmpla , chiar şi pe un scuter . Pui răul īnaintea binelui! |
1 Attachment(s)
Hai maestre sa-mi fie cu iertare dar alta scuza nu gaseai?
Exista castile open frame,sau cele cum le au politistii,open frame dar si cu protectie pentru mandibula dar care se roteste si se face cosorog Attachment 2118768 Musai in dosarul pentru categoria A ar trebui pusa o hartie prin care sa confirmi faptul ca in caz de accident mortal sa donezi organele care mai raman zdravene :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Nu prea se vede bine, urmarile dupa un accident din zona Cotroceni. Am inteles ca au fost implicate 3 masina, una s-a dat si peste cap :rolleyes2
Culmea, semaforul din centru a mai fost paradit odata, cine a trecut pe acolo a vazut cum atarna semaforul dar tot functiona si nimeni nu s-a sinchisit sa il schimbe. Acum l-au ras de tot :lol: si bineinteles, cu ocazia asta au pus unul nou :lol: Attachment 2127476 |
cum vine vara cum incep bmw-urile sa se pocneasca!
|
1 Attachment(s)
Ieri in jurul orei 16 pe E68 in dreptul comunei Selimbar ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning