![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
|
pai daca s-ar strange 100 de masini per oras ar fi aiurea sa se duca toti in acelasi loc..25 intro benzinarie 25 in alta si etc etc si 4 blocate dintrun foc...am zis 100 asa ca se poate cu muult mai bine ca se vede clar cand e vorba de liniute cerculete cata lume/masini se strange/strang
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
Quote:
da,multumesc., nu stiam in ce jurnal sa ma uit. |
Salutare , am si eu nevoie de o lista cu toate orasele participante la protestul de vineri 14.10.2011 de la ora 17 si locurile de intalnire va rog. cei care sunteti membri si altor cluburi luati lista si postatio poate asa se vor mai incuraja mai multi .
Am inteles de la antena 3 de dimineata de la stiri ca taximetristii independenti vor protesta si boicota benzinarii joi 13.01.2011 incercati sa aflati ora si locul si haideti sa ii sustinem cei care pot si nu sunt la servici sa le aratam ca noi avem obraz si sarim in "ajutorul" lur si asa poate ii atragem si noi vineri. A fost o idee daca imi permiteti. |
Dragi colegi de forum sincer, sper sa nu fiu gresit inteles si sa nu se supere nimeni inutil, dar am urmarit cu interes tot ce se scrie pe aici:sad: si raman usor stupefiat de ceea ce vad mai ales ca in loc sa ne luptam cu benzinarii asa cum se doreste prin acest protest si cum spune si titlul, observ ca ne ciondanim intre noi, ca fiecare are ceva cu fiecare, ba ca scrie mare, ba ca scrie mic, ba ca sa plece din tara daca nu-i convin preturile(de parca a ales el sa se nasca in tara asta), ba ca scrie agramatical etc.
Ideea e ca nu suntem absolut decloc uniti si pentru a nu stiu cata oara dovedim ca noi romanii suntem o "specie" aparte(si cand spun asta nu vreau sa ma refer nici macar la animale, pentru ca le-as jigni, fiindca si ele macar au instinctul de grupare in haita pentru aparare si supravietuire, deci sunt mai inteligente decat noi). Eu unu as dori sa particip la protestul de pe 14, dar nu prea am vazut pe aici pe nimeni sa confirme din Galati si oricum nu voi alimenta cu monezi ci voi sta de mai multe ori la rand si voi alimenta cu cardul cate 50-100 bani ca sa fie obligati sa-mi emita doua bonuri(pentru benzina si pentru plata cu cardul) si totodata sa piarda prin plata comisionului de la card, comision care va avea valoare mai mare decat ceea ce alimentez eu. Astept un raspuns de la cei ce participa la protest din Galati sa stiu unde ne gasim si la ce ora(daca e tot la 17 cum e in restul tarii). |
Credeti ca am putea sa ne mobilizam si sa treimitem toti mesaje precum cel in care se solicita sa nu mai alimenteze nimeni in perioada 17-19 , numai ca de aceasta data sa specificam in plus sa nu se mai alimenteze de la PETROM/OMV niciodata pana nu scad pretul?
|
cu placere montero
|
Realitatea - Tariceanu cu Dani in privinta carburantilor.
|
Am inteles ca pentru exploatarea unui baril in Romania se cheltuiesc 20$.
1 baril= 159 litrii, In Romania 159 litrii la pompa costa peste 800 lei, deci 1 baril este platit la pompa cu 243 $. 40% din productie proprie la un cost de 20$/baril + 60 % import la un cost sa zicem 90 $/baril = aproximativ 60$ / baril iar noi ajungem sa platim 243$ Am inteles adaugam la acesti 60$ accize si tva, adaugam adaosul comercial da chiar asa de 4 ori mai mult? Chiar trebuie sa inghitim pretul asta |
1 Attachment(s)
astazi s-a alaturat si timisoara ,si va mai urma .
http://www.tion.ro/soferii-timisoren...10111-08333476 |
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca ar trebui sa incepem sa nu mai alimentam de la statiile OMV-Petrom pentru ca petrom este cel care extrage resursele din tara si el ar trebui sa tina pretul cel mai jos, eu zic ca asta ar fi cel mai bun mod de protest, sa nu mai aiba vanzari si sa vedeti cum intr-o luna isi revin.
|
Quote:
|
Baieti sper ca nu intervin aiurea cu o idee...
Plecat din Bucuresti.. mers usor si pe avarii pana la Ruse ( facem plinul si ne intoarcem inapoi la fel de usor) ... Si asa ne au depasit bulgarii la multe de ce nu ne ar depasii si la asta Eventual oprit la OMV/Petrom si alimentat pe marunt... |
Quote:
Ma bucur ca ai ajuns la parerea aceasta, asta gandim cu totii si asta va fi si strategia de protest pe termen lung a multora dintre noi.. convinge-ti si apropiatii sa protesteze la fel ca tine si este perfect |
Quote:
Emisunea de azi Marti 11.01.2010 ora 21 dai dupa 1 ora si 10 minute http://www.realitatea.net/jurnale.html realitatea de la ora 11 azi 11.01.2010 de la minutul 8 http://inregistrari.antena3.ro/view-...minute-32.html Foarte interesanta emisunea...s-au vorbit lucruri de mare interes...cine are urechi sa auda de la 1 ora si 7 minute In continuare vad ca nimeni nu vrea sa se implice v-am spus ca de saptamana viitoare nu mai pot sa vin la astfel de emisiuni si sa merg pe la transportatori sa fac lobby pentru aceasta cauza...eu astazi ca sa vorbesc 15 minute in total la 3 emisiuni mi-a consumat o zi intreaga. Fac asta ca sa vina cat mai multa lume si sa avem un efect maxim am plecat la 10 dimineata si m-am intors la 23.00. Chiar nimeni nu este in stare sa apara la televizor si sa se implice??? Toata lumea vine cu sfaturi ne aprindem pe forum dar sa ajutam cauza asta in care credem nu se gaseste cineva? |
nu stiu dany pacat ca in bucuresti e multa lume...pacat ca nu sunt acolo ca te ajutam dar asta e romanu trebuie sa-l impinga cineva de la spate si nici atunci nu vrea
|
Uita-ti ce s-a intamplat in Craiova.
http://www.gds.ro/Eveniment/2011-01-...din+benzinarii Nu cunosc ziarul si mai ales seriozitatea cu care este luat in zona, ca eu sunt din Arad. Cei din Craiova pot confirma sau infirma stirea? Sau este pentru intimidare? |
nu au ce sa le faca nu au dovezi si daca ar avea spun ca claxona ca se blocasera sa se miste mai repede...acum daca esti mai slab de inger ti-o iei
|
Singurul lucru pentru care s-au legat de ei au fost claxoanele. Si la noi in Arad s-a claxonat, dar nu a fost Politie sau Jandarmerie prin preajma. Oricum eu am tot sustinut in discutiile cu aradenii, sa fim linistiti. Oricum cei care am si vom participa la protest, am mai fost o data notati intr-un carnetel al Politiei la una din intalnirile saptamanale.
|
si la noi prima data a fost asa cu claxoane si avarii si inca nu s-a intamplat nimic dar acum a doua oara am vorbit cu ei si am fost calmi si a fost multa politie si la noi si jandarmerie si tot ce se putea da nu au ce sa ne faca
|
faceti rost de chitante de la benzinaria aia cum ca voi a-ti bagat mai multa benzina si ca nu a-ti fost parte la miting.doar se intampla sa trebuiasca sa alimentati in mometul acela.
apoi la alta clauza puneti faptul ca politaiul nici macar nu a vorbit cu voi fapt la care voi aveti martori iar el nu. o alta clauza o puteti pune ca exces de zel bazat pe faptul ca el a dat amenda la toti trecatorii si nu numai participantilor la "miting" si daca gasiti un judecator bun puteti sa castigati procesul si sa anulati toate amenzila si sa-l mai faceti si de cacao la seful lui si mai vede promovare la pulivara |
Cred ca se vrea innabusirea manifestarilor de acest fel. Nici nacar termenul de "protest" nu isi are locul in ceea ce facem noi, pentru ca trebuie autorizatie, etc. Boicotul in liniste si disciplina e cel mai bun, plus forma de abtinere de a alimenta de la unele benzinarii in unele zile (cum sunt cele stabilite) sau chiar o luna intreaga e chiar binevenita de a nu alimenta de la benzinariile mentionate anterior.
|
Nu au ce sa iti faca, te duci ca un simplu client sa pui benzina de cat iti permite bugetul,,, daca iti permiti sa faci plinu sau sa alimentezi de 0.5lei este treaba ta... adevaru e ca daca nu te iei un pic cu ei in gura si nu cunosti catusi de putin legile poate sa iti toarne nu o amenda , ci 300.
Asadar nu are politia ce sa faca(aici vorbind legal) Plus de asta sunt si eu oameni si merg si ei cu masina deci nu stiu de ce ar fii impotriva noastra(a protestatarilor). Si pe langa asta statul e mai mult de vina decat benzinariile pentru ca a crescut si pretul Gazului deci a crescut acciza , asadar mai fura si ei de unde se poate.. |
Quote:
Eu particip, sa nu credeti ca o dau la intors, dar vreau sa si discutam pe tema asta a abuzurilor care pot sa apara. |
In Craiova s-au dat amenzi la greu. Nu am inteles exact pentru ce si cat de legale sunt, dar s-au dat.
|
Foarte rau! Eu am tot spus ca nu e bine sa le dam motive sa ne dea amenzi.
Nu e bine sa ne ia toti de huligani sau perturbatori ai linistii publice. Noi suntem niste baieti numultumiti care merg si alimenteaza. Nu scandalagii! |
Duceti-va si depuneti niste sesizari datii in judecata ca nu se mai poate asa ceva in tara asta de CaCao... mie rusine sa fiu roman.... mai bine zic ca sunt RROM...... pe ce baza s-au dat amenzile?
|
Scrie in articol. Tulburarea linistii si ordinii publice.
Sincer sa fiu si eu v-as fi dat pentru ca sunt ferm convins ca au existat persoane deranjate de claxoanele voastre! (si acum astept injuraturile...) |
probabil daca sa claxonat exagerat da da asa cate unu doi un claxon doua mergea ca se mai dau claxoane da nu 30 de masini si toate
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
si la noi la iasi ma sunat azi un transportator important din iasi si mia zis sa margem sa alimentam in moldova si sa dam filmele la televiziuni . sa numai alimentam de la ei petrom si omw
ei de jumatate de an ALIMENTEAZA DE LA MOLDOVENI indiferentca trebuie satransporte in turcia a si vb de turcia la ei pretul e mare la pompa dar in vama e jumatate din pretul de la pompa deci din 1,60 e in vama dai la jumate 80euro centi asa ca ..... ce ar fi daca am alimenta toti care avem posibilitate din exteriorul tarii noastre atunci ar suferi cu adevarat si am filma si am da televiziunilor sa la faca publice ginditiva ideia cu protestul tot dela cei din" had ofice " a venit tot acolo o sa gasim si solutia pt a ieftini benzina |
da o sa inceapa cu intimidarile
e de asteptat noi furam de la stat e penal ei fura de la noi e legal statul nu suporta concurenta deci de acuma se joaca tare cu amenzi si arestari ???????????? da e sa fie asa atunci asa sa fie ..... eu sunt pregatit de orice pentru viitorul copilului meu daca e sa mor .mor dar sa stiu ca nu are sa chinuie ca noi tara unde statul fura mai mult ca toti hotii pestii dilarii si altii care fac magariii https://www.youtube.com/watch?v=ZRSOLgh0Jqc au dreptate baietii haideti sa ii sustinem si sa fim solidari cu cei din craiova sunt fratii nostri nu ii putem lasa asa va rog fratilor tot pentru noi au iesit acum trebuie safim solidari cu ei https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI https://www.youtube.com/watch?v=X9MEz...eature=related sunt ai nostri frati nu uitati https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4 inercam sa facem si ceva de la iasi tot ce putem o sa anuntam televiziune si masmedia |
Quote:
|
Am un prieten care e mecanic, frate
Si munceste ca un rob de la 7 la 7 Cand vine acasa nu mai face nimic De ce? Ca dupa asemenea program ii se duc puterile Si vrea familie, vrea si el sa fie bine Nu-i asa ca seamana cu tine, romane, spune! Cati dintre voi simt la fel viata Si la cati dintre voi a murit speranta Fratii vostri care au murit in '89 Au murit ca sa va fie bine tot voua (Da' spune-ne acum unde-i binele promis?) Ce adevar spune aici. Nu se mai poate trai in asemenea situatii, fac practica la o statie de itp si toata lumea vorbeste de pretul carburantilor, multa lume se plange de traiul pe care il duc. NU SE MAI POATE ASA! Trebuie sa ne impunem punctul de vedere, ar trebui vorbit cu ceva sindicate sa ne ajute in priviinta asta! Sa se faca un protest mai amplu, poate un prostest simultan in toata tara!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning