![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Craiova , 8 martie... ia ziceti cine se baga s-au mergem in grup???
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Avand in vedere ca imi vand masina, daca cineva este interesat, ii pot da perechea mea de stopuri de pe masina, in schimbul triplelor originale binenteles. Nu vreau diferente sau mai stiu eu ce .. doar asa .. ca va iubesc :) PS. Au costat 150 euro, deci eu zic ca e afacere ... |
le vreau eu sabothor :oops: asta daca nu e altcineva la rand :D cu respect !
|
Nu ar fi rea ideea cu mersul la Craiova,dar......sa vedem cum o fi vremea:shock:
Eu sunt pentru! |
Quote:
Ne auzim! |
pacat :P ....sper sa se bucure de ele flo :D ca nu cred ca la asa oferta o sa intervina ceva ..numai bn !
|
ms sabo.. o sa ma bucur cu cea mai mare placere :D
|
Quote:
|
Pai Flo tu nu mai vinzi masina, ca zilele trecute dadusei si tu un anunt de vanzare?
|
Quote:
|
salut baieti,
cine imi poate spune si mie consumul real urban/extra/mediu al unui bertone turbo (192 cp) ? am tot citit o gramada de pareri....si nu stiu ce sa mai cred.... Multumesc frumos. |
EWN, depinde cum mergi. Real este undeva intre 13-15, daca o calci poate sari si la 16-17.
|
Quote:
acum.. la mers frumos.. :D acceptabil adik.. nu batraneste am 13,4%.. iar dak ma dau grav la ea.. sare in 15-16 :) |
Mie imi consuma 13.8 % ( 2.2,nu turbo) mers combinat (normal + "forjat")
|
treaba cu consumul e cu dute-vino. mie cand imi consuma 11 cand 14 cand 9,5. depinde. eu am 1,8 si merg numai cu 1a 2a si maxim a3a in oras in cursul saptamanii.
in IASI locuiesc. cred ca peste tot se circula prost... |
1 Attachment(s)
consumul meu e 50 ron 90km mai sar cateodata la100 dar rar
|
1 Attachment(s)
tnx sabo :hug:Attachment 804842
|
flo.....sa le stapanesti sanatos....norocosule!!!
|
Quote:
|
Daca nu sunt la munte s-ar putea sa fiu si eu la Craiova pe 8 martie..
|
Quote:
|
Cursele de la Craiova sunt pe 15 martie. Nu mai sunt pe 8.
S-a schimbat si locatia. Pe undeva pe la Bucovat. Am vazut grupele de putere si Bertonele turbo se incadreaza la 180-230 cai. Cam nasol daca nu ai chip. |
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cu macar un chip eu zic ca bertonele nu ar trebui sa aiba probleme la grupa asta, fara chip... depinde de adversar |
@ flo_bbi - cat au costat discurile si placutele?
|
Quote:
|
stie cine unde gasesc si eu "serpisori" pentru un bertone 1.8? noi sau sh
|
Quote:
|
13 Attachment(s)
pentru ca am postat de mai multe ori si am mai pus unele intrebari legate de bertone a venit vremea sa arat si bertonele meu.
e drept ca sunt la al 2 lea in ultimul an dar am sa pun cateva poze cu cea care am avuto si am vandut-o ai apoi cu actualaAttachment 806958 Attachment 806959Attachment 806960 asta aurie era motor 1,6 16v si acum actuala 1,8 Attachment 806958Attachment 806959 Attachment 806960Attachment 806961 Attachment 806962Attachment 806963 Attachment 806964Attachment 806965 Attachment 806966Attachment 806967 Attachment 806968Attachment 806969 Attachment 806970 astept sa vina caldura si o sa urmeze multe schimbari de look la masina inclusiv suspensii reglabile sport si evacuare dubla am cerut niste oferte de pret celor in domeniu de aici de pe forum si preturile sunt nu bune f bune. sper ca acum mi-am facut prezentarea oficial :suspiciou:suspiciou:suspiciou sunt bine venit in comunitatea bertonistilor???:rolleyes2:rolleyes2 |
Binenteles ..... ca esti binevenit .... pan acuma nu erai???
Apropo care stiti unde vand si eu jantele mele dp masina cele originale..... pe 16. |
eu zic ca eram doar ca nu imi vazuse nimeni masina si cum au mai fost discutii pe forum cu alti useri care se dadeau ca puneau intrebari despre bertone si de fapt aveau un nickname de alta marca de autoturism:P
am citit cam toate paginile forumului ca sa stiu despre ce e vorba si mai toti userii au postat poze cu masinile lor sau cel putin le-au prezentat, in schimb eu ramasesem in urma |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning