![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
masinuta lui e in service ca nu il despagubeste asigurarea, dar se lucreaza la ea...;)
|
Cum mah Johnson nu-ti despagubesc astia masina?
Parca ii dadeai in judecata... Te-ai lasat la mana ta??? |
Quote:
|
Quote:
|
vn-08-nen ...da-mi mie bora aia si-ti dau eu bmw meu......:D
|
care stie pe cineva la care sa imi montez si io o toba sport(trebuie sudata)mersi
|
OBOR ! Sau orice service care are rampa :D
Nu iti dau bora :D doar si o mica diferenta sau 2 bmw :D |
la sud vis-a vi de zamfir 60ron iti ia:)
|
Da` bora e a ta ma de o vinzi? Cred ca-ti da tactu cu bemveurile in cap :))
|
Quote:
|
da nu vinde bora cred ca ia zis sa isi ia o masina inscrisa sau neinscrisa pana in 3000 de euro daca aude ca o vinde trebuie sa il primiti pe la voi...;)
|
mersi baieti ,am rezolvato azi!
|
e bine... ast sa vad cum se aude... pune si tu un filmulet ceva
|
Eu glumeam cu bora . Stie tata de bmw si e deaccord !
P.S. : Nu intru in niciintru-un club :) |
Quote:
|
Nen dar ai strans banii de pachet???
|
Quote:
|
Quote:
|
aaaaaaaaaa...my bad then
|
las ca isi ia nen bmw si va da fum il subestimati voi...;))
|
Quote:
Nu imi place sa comenteze careva si sa faca misto la adresa mea . Imi iau un 318 si gata . Nu inteleg ce e cu atata tam tam . Ca ma duc la **** mea in club la nu stiu pe unde . Fara mistouri nu se poate ??? Daca imi iau bmw acum trebuie sa ma dau cu toti ? Nu inteleg ... Poate ca nu vreau ... Vedeti-va de lungu nasului si nu mai comentati aiurea !!! |
da...pai da...mai lasati omul in pace...nen poti sa iti iei si avion...nu conteaza doar sa iti placa tie...;)
|
nen, daca tot esti hotarat asa sa iti iei bmw nu te mai uita la un litru in plus ai altele ia-ti ceva mai mare nu 1.8 iti spun din proprie experienta.
|
da da da.... ia-ti 1.8 IS....:D
|
Quote:
|
Quote:
|
318 are 115hp daca nu ma insel si 318is are 136hp....se comporta altfel motorul, trage altfel, lucreaza altfel....bafta la cumparare
|
318is are 2 axe cu came. 318i are intr-adevar 116 cai iar 318is are 140. La consum.. nu stiu dar presupun ca is-ul are un consum putin mai mare decat 318i.
|
Prostul poate folosi si google.ro.
|
Dacă nu mă înşel IS-urile sunt cu vanos începând cu 92 şi după 96 cu dublu vanos (adică au vvt). Un bmw-adicted poate confirma sau infirma...
|
Quote:
|
Quote:
ceea ce vroiam eu sa iti zic era sa iti iei un motor mai mare ca sa traga mai bine 1.8i nu stiu daca o sa iti satisfaca placerile sau acum cum crezi tu poate tu iti iei bmw doar ca sa ai bmw si sa mergi cu el doar la consum Scuze daca am gresit |
Quote:
|
Quote:
|
da asa e. e alegerea lui eu am vrut sa ii dau un sfat dar el...
lasa sa isi ia ce vrea oricum se vede ca nu prea stie despre bmw Quote:
|
Nu e vorba ca nu stiu nimic de masini . Am prieten care e mecanic auto la Peugeot unde lucreaza si Franco , care cand pleaca zboara pavajele din spatele lui , plus ca are masina praf :D .
Nu e vorba de dragul marcii sau de caii putere . Stiu ca 316 are caroserie mai usoara dar motor mai prost , pe cand 318 are motor bun si caroserie frumoasa , cel putin asa am inteles de la Thunder pe mess . La bmw imi place tractiunea spate care stiu ca pentru un incepator imi va da batai de cap , pana voi invata sa plec frumos cu el si sa nu intru in derapaje nevrute . Bmw are piese scumpe , asa ca e greoi de intretinut pentru cineva care nu are un loc de munca sau munceste dar salariu nesatisfacator . Ficare lucru din lume are avantaje si dezavantaje , asta e situatia . Multi m-au intrebat de ce nu imi iau o Corsa sau 107 ... pentru ca sunt mici si nu am unde sa plec la un drum intins cu ceva bagaje in plus sau sa ma plimb cu prietenii . Recunosc ca au consum foarte mic , motor bun ( ma refer la clasa mica in general ) , dar mie imi plac mai mult berlinele sau hatchbackurile . Cat despre tuning , daca va primi ceva masina ... nu stiu . Am mai multe marci in cap la care ma gandesc si deasta ma informez sa aleg una buna . Sper ca s-au rezolvat toate nelamurirele . Numai bine |
Victore esti pe dinafara total cu masinile scuza-ma dar nu m-am putut abtine, tu te auzi ce zici? "Stiu ca 316 are caroserie mai usoara dar motor mai prost , pe cand 318 are motor bun si caroserie frumoasa " Au aceeasi caroserie, dar un motor mic pe o caroserie grea o sa consume mult mai mult fiind si puturos in acelasi timp.
|
Quote:
Si la piese nu iti face griji nu sunt chiar asa de scumpe si plus de asta gasesti multe la mana a2-a;) daca nu vrei noi. |
Quote:
De la 316 pana la M3 de 3.2L e cam aceeasi caroserie.. exceptand barile,pragurile,jantele,oglinzile, bandourile,sistemele de franare ....... etc. Esti pe dinafara.. no offence! Ia-ti o bicicleta! Vei fi mult mai safe. Si pe aia poti sa o tunezi! (Ia exemplu cu wooferul pe portbagaj). respect |
Quote:
Daca o sa-ti iei 316 fii sigur ca o sa o pui de-a latu la fiecare curba..si fara blocant !! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning