![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
@TNO: ce scor cerea ala pentru scaune?
|
Daca ai scaunele din textil si incalzire nu iti pune piele...o sa se faca crapaturi si cute pe piele de la sigurantele care incalzesc scaunul
|
3-4 mil
|
Quote:
|
asa este...si vara cand masina sta in soare 8 ore si tu intri in ea si te lipesti de scaun ?:))
|
adio pielea de pe fund si de pe spate...nu mai vorbim de 1000 si ceva de km sa stai in ea ca prostesti in masina
|
@trafy aduna-ti bani de'acuma :-)))
@Chucky se inmoaie daca o ti in gura vreo cateva ore @tino eu zic sa vorbesti cu trafy poate faceti jumi-juma ca cealalta bucata vreau s-o pun deoparte pt nepotii mei :-)))) |
Sunt de acord sa impart guma...impartim si banii nu ?:))
|
si cand ma gandesc ca de azi cu autobuzu :))
|
x_t ptr mine nu mai ai nici o guma?
|
hai ca din jumatea mea mai facem jumate jumate :))
|
facem o intalnire azi sa punem parasolarele? ce ziceti? Propun o parcare incapatoare (la cedonia ca imi e aproape, sau la Sub Arini, ca e si lumina).
Daca e sa ne strangem , sa luati la voi pistoale de-alea de la Clin sau Rivex cu detergent sa putem sa le lipim, asta in cazul in care o sa trebuiasca, daca nu , mai spalam un geam, facem un ban...:) |
Ai intrat in gaura asa rau?
Tino , cu parasolarele ale noastre cum ramane? |
Quote:
|
@Chucky, sunt pana pe 20 in a mai mare gaura posibila, si nu mai am nici gaz pe masina , deci nu stiu ce ma fac, de aia am zis aproape de mine la Cedonia, ca e parcarea mare si e si luminata, si e si cel mai convenabil loc pentru mine. DAR merg si la Sub Arini cu cea mai mare placere.
Ideal ar fi azi, ca vineri sa avem toti parasolarele montate. |
parasolarele sunt dar numai pe alb.deocamdata
|
daca e saptamana asta de dupamasa intalnirea pentru filmare pe mine ma poti sterge. Strig absent. Fac parte din clasa muncitoare in schimburi :)
Inclusiv sambata! |
atunci stam chill saptamana asta, si o facem spt. viitoare, ca si-asa multa lume vad ca nu poate sa ajunga vineri seara.
Sau putem filma sambata dimineata. Oricum, mai vorbim...dar astept si parerea voastra, si niste fotografii cu locatii de prin Sibiu care s-ar preta la o filmare asa "Underground" |
Quote:
@tino bucata e a lu' trafy deci trateaza cu el :-D |
O impart cu cine vrea numai sa`mi ramana si mie putin sa imi aduc aminte de gust:))
|
astia sunt oltenii , impart tot :)
DAMN iar se lasa ceata, aseara era vizibilitate 2m cat bateau luminile. Cu xenon si faza lunga nu deranjam pe nimeni + ceatza |
Quote:
|
Quote:
|
femeia se imparte singura :))
|
hahaha buna asta
|
Deci sa facem un anunt...cine a comandat parasolar (doar scris) sa imi dea un telefon...cine asteapta si background si parasolar (scris) sa mai astepte putin...o sa dau mesaj la toti cand or sa vina si celalalte ca sa le putem pune.Multumesc
|
Daca stiti un magazin sau persoana fizica care se ocupa de comercializarea de antene CB, ca la chevrolet si pe turda, in spate la ambient am fost dar slaba dotare.
|
stiu eu unul pe str.Moreni.nu stiu numar de casa dar majoritatea timpului vei gasi taxiuri acolo daca mergi pana pe la 14.00...
|
cine are chef de o plimbare??:D
|
eu am chef........
|
cel de pe moreni se ocupa daca nu ma insel cu statii protejate nu cu cb-uri, iar antenele difera de la protejata la cb
|
Quote:
|
Quote:
|
Wake up ca`i dimineata
|
unii mai au un pic si termina de lucru mai friend...
diseara merem in parcare? sa facem o mini-intalnire? :) |
mergemmmmmmmmmm
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Attachment 1830641ce rupe afara :X vreme buna de cerculete :X Si porumbeii s-au speriat
Quote:
|
zapadaaaaaaaa = frana de mana.:))
|
nu-i adevarat, zapada e scapat masina de sub control efectuand derapaje controlate SEMNALIZATE!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning