![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Fenomen macheta asta. Arata foarte bine, interiorul e de nota 20.
Se cere si Coupe-ul langa...:lol: |
Piesa frate...ce-i piesa...e piesa.:yes: Nu cred ca exista cineva pe forum caruia sa nu-i placa macheta asta. E cred ca e cea mai buna macheta pt mustangul asta:evil_laug
|
Cand vezi astfel de machete te intrebi de ce unele modele AUTOart, Minichamps sau Kyosho produse in ultimii doi ani costa peste 100 de euro.
|
macheta e de nota 10 perfecta ce mai, legat de ce costa atata unele brenduri e ca , zic e, au un nume si se folosesc de asta. pacat ca la ei nu vezi meritul banilor la toate masinile produse. inca odata felicitari pt mustang.
|
Quote:
Cei de la AUTOart sunt, pe alocuri, niste nesimtiti, ca s-o spun fara menajamente. Profita intr-adevar de gama foarte variata si produc cu precadere modele foarte cerute pe piata. |
Quote:
|
Quote:
|
Superb calul, mai rar asa ceva!!!
|
Merci. Urmeaza la prezentat 2 modele de ferrari ceva mai vechi, dar cu un design foarte reusit. Revin maine cu poze la prima din ele ...
|
2 Attachment(s)
ceva nou ...
|
Oh, e piesa de piesa ... chiar acum cateva zile m-am uitat de curiozitate la cateva review-uri Car Room Magazine si am vazut si frumusetea asta :-) Sper sa ma vad Ferrari-uri la tine in colectie, un Enzo, F430 BBr ar merge, poate Testarossa CMC, sau Sharknose-ul Exoto (care cred ca este cea mai reusita macheta ever)
|
Quote:
|
Quote:
|
Piesa grea Ferrari, astept pozele!
|
[B]Ford Mustang 1/2 (1964) - ERTL Precision 1:18
OOOpaa, ce avem noi aici??? Doi cai frumosi, am si eu modelul '64, dar pe negru...multe detalii frumoase, imi plac amandoua...keep it up! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De cand n-am mai intrat pe topicul tau multe bijuterii ai achizitionat. Imi plac in mod deosebit Mercedes Renntransporter (e grav), Pontiac GTO, T2-urile (superbe) si Mustang 1964 ce interior, ce frumusete. Felicitari!
|
Pune piese omul nu se joaca, il banuiesc ca are legaturi cu varu' Adi din Germania:!:
|
1 Attachment(s)
Revenim ...
|
Ai uitat sa stingi lumina...:-)
|
12 Attachment(s)
Peugeot 307 WRC (2005 - Plain body) - AutoArt 1:18
Doua machete seald, dar cu detalii bune pentru pretul lor. Desi initial nu vroiam sa tin decat varianta alba, din diverse motive am ajunsa sa detin 2 si nu imi pare deloc rau. |
Frumoase poze! Intr-adevar macheta are o groaza de detalii, am avut-o si eu.
|
Quote:
Dar tot raul spre bine. Am ramas cu ea in colectie si nu cred ca pleaca curand ... |
Quote:
am si eu modelul pe alb..arata bine de tot.... |
Lasa Peugeot-urile 307 de-o parte,astept prezentarea celor 2 modele legendare de Ferrari!:lol:
Vad ca te-ai dat numai pe CMC-uri si BBR-uri!:lol::shock: E superb 250,poate il voi lua si eu intr-o zi pe negru sau alb,ambele culori fiind dementiale!:D |
Quote:
As vrea eu sa cumpar doar CMC si BBR, dar poate in alta viata. 250 ti-l recomand cu incredere. Eu o sa il cumpar si pe varianta neagra, dar ceva mai incolo ... |
10 Attachment(s)
Ferrari 250 Testa Rossa (1958) - CMC 1:18
|
6 Attachment(s)
Ferrari 250 Testa Rossa - CMC 1:18 vs. Ferrari 375 Plus - BBR 1:18
|
Absolut superbe amandoua!
|
Superbe ambele exemplare!:shock::shock:
Imi place mai ales combinatia motorului(tot rosie) cu culoarea aleasa la 250 Testa Rossa!:D:shock: |
WOW! Foarte frumoase exemplarele tale.
|
Arata impecabil, parca nu e loc pentru greseli la modelele astea. Rotile spitate mi se par foarte reale. Spitele sunt metalice???
|
Doua modele superbe. Personal le prefer pe cele in cofiguratia de cursa, dar, alaturate, arata excelent si pe rosu.
Sunt metalice spitele si sunt realizate extraordinar, ca aproape orice componenta a acestor machete. |
Wow, next level bro'...ti ai reorientat colectia din nou Andrei?:P
|
Ma bucur ca v-au placut machetele. Nu mi-am reorientat colectia, dar sunt cateva modele vechi cu un design extraordinar. Cu siguranta o sa vina si 250swb berlinetta, dar momentan s-a terminat bugetul.
Suv-urile cu o realizare cel putin decenta la 1:18 sunt putin, asa ca nu ar mai fi decat vreo 4-5 modele(fara sa iau in considerare piata chinezeasca pentru ca acolo nu se justifica banii). Revin cu pozele cat de curand: A6 avant vs. A6 sedan. |
foarte frumoase cele doua Ferrari...li se potriveste de minune rosu:shock:
|
N-o sa spun prea multe ca sunt de prisos cuvintele, cert e ca 375 Plus o sa fie cel putin la nivelul acesteia, daca nu chiar mai sus . Fenomenale ambele, bine te-ai gandit sa le faci poze si impreuna, ca le sta foarte bine. Waiting for 375 8)
|
15 Attachment(s)
Audi A6 Avant - Norev 1:18
Macheta este cam cel mai bun norev din colectie, iar varianta avant imi place mai mult decat cea sedan. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning