Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

raul_rebelul2005 12-05-09 20:20

Re: discutii Satu Mare

dupa ce am copait pozele si vreau sa le dezarhivez imi cere folder 2 si nu is toate pozele,numa cateva....ce se poate face??

zvivi 12-05-09 21:23

salut all...nou pe aici :-)
doresc sa ma incadrez in discutziile satmarului nostru....tunat...
sa mai cunosc lumea...;)
vad ca lume este multa si masini faine...

Dracushor 12-05-09 22:35

Acuma sigur o sa mearga
Poze1
Poze2
Poze3

floryn bmw 12-05-09 22:44

daka tot nu merge raul suna un prieten:)))))

Dracushor 13-05-09 08:53

Acuma se poate descarca deja garantat :P

cj58ard 13-05-09 19:41

salut.eu sunt raducu (loganul albastru de la n1)

e vreo problema cu pozele sau cu netu meu???
o reusitcareva sa downloadeze???

zvivi 13-05-09 19:46

am intzeles k vor mai fi etape din astea nu ? cand ?

cj58ard 13-05-09 20:03

campionatul satmarean de rallysprint e format din 6 etape

a fost in 7 feb,14 martie,9 mai si vor mai fi inca 3 etape care se vor anunta din timp pe forum

zvivi 13-05-09 20:12

si cam cum se sta cu locurile ? ca presupun k ii dupa puncte acumulate...daca nu ma insel is 2 loganuri pe primul loc urmate de un Honda

raul_rebelul2005 13-05-09 20:17

iara trebe sa dau spaga sa vad o poza cu mine...mersi

cj58ard 13-05-09 20:22

e un pic mai complicat. in total sunt 6 etape dar se iau in considerare doar 5 etape pentru ca multi concurenti sau inscris doar din etapa 2.asadar la cei care au concurat in toate cele 6 etape li se va sterge punctajul cel mai slab.(ex. daca un concurent a luat pana acum locul 1,locul2 si locul 4 i se va sterge locul 4) ca sa fie toti cu punctaje din doar 5 etape.cei care au 0 la prima etapa inseamna ca nau concurat,iar la cei care au puncte la toate cele 3 etape li se va sterge rezultatul cel mai slab.sper ca mam facut inteles:???:

in partea de jos a paginii gasesti clasamentu pe grupe...
http://365hp.forumer.ro/autosport-sa...-acr-t2-15.htm

cj58ard 13-05-09 20:29

eu de exemplu is grindean radu cu logan albastru de la n1...
nam fost la prima etapa si mam inscris de la a 2-a. am luat locul 3 la et2 si locul 1 la et3 si am 10+6 pct.,zaharia adrian10+8+8 pct si vezendan mihai8+10+6 pct. . lor li se va sterge pt zaharia 8 pct. si pt vezendan 6 pct. ,deci pana acum zaharia are 18 pct. si vezendan tot 18 pct.

veveve 13-05-09 20:36

Serus raducu, ma bucur ca te-ai plictisit si ia-i explicat tu la baiat cum sta treaba, de nu-i ziceai tu, nu stiu cine dintre noi avea rabdarea sa-i explice :lol::lol::lol: Raul, ce sa faci , tre dat spaga la comitet :lol: da sa stii , de dinainte de concurs nu dupa ;):lol:

cj58ard 13-05-09 20:45

:)))
eu ma bucur mai tare ca cineva o inteles explicatia mea...nu credeam ca intelege cineva ceam zis...
sper sa mai apara materiale(foto-video) despre eveniment
miar placea sa fie o echipa profi care sa filmeze ca lumea evenimentele din mai multe viraje fara tremurici la mana si fara telefon de 1,3 Mpixeli.ar fo ok sa primim un film de 2 ore si sa ne taiem noi din el cat vrem sau sal pastram tot ca amintire.as plati inca 15 lei in plus pt un dvd filmat ca lumea..ar trebui sa ridicam problema

eu am 19 ani... ar trebui sami adun materiale sa le dau exemplu nepotilor...ca nu mai am mult de trait:)))))(glumesc)

veveve 13-05-09 20:59

Dupa etapa asta o dat Misu comanda la 8 Logane :lol::lol::lol: CRX-u il arunca :lol:

cj58ard 13-05-09 21:11

:)))))):))))):))))) buna asta...o fost buna
cred ca o si avut ceva probleme la frana de mana misu...ii ramanea blocata unpicutz dupa ce o tragea...:-? asa mia spus.
pe voi satmarenii nu cred ca va asculta loganu...tre sa fi clujean sal poti dresa ;):P

floryn bmw 13-05-09 21:17

daa asa e noroc ca e cine sa stapaneasca loganu` ka ar fi jale:)))

zvivi 13-05-09 21:18

e super fain CRXu lui...stiu ca nu e nimic special in el da masina aia chiar poate arata clasa...si mai sunt multe altele...desi nu stiu cum sta el cu gasitul pieselor :lol:
BTW....felicitari raducule si tuturor participantilor...baaaaaaaafta :D

veveve 13-05-09 21:30

Quote:

Originally Posted by cj58ard (Post 2316261)
:)))))):))))):))))) buna asta...o fost buna
cred ca o si avut ceva probleme la frana de mana misu...ii ramanea blocata unpicutz dupa ce o tragea...:-? asa mia spus.
pe voi satmarenii nu cred ca va asculta loganu...tre sa fi clujean sal poti dresa ;):P

Va lasam voua loganele, noi ne ocupam de bestiile mai mari:dresam ursi , evo-uri,subaru si alte animale de astea salbatice :-P:lol:

zvivi 14-05-09 16:11

da...asta daca ar fi :lol:

ca la noi vezi numai 63amg, a5, m6, clk....pe scurt numa exotice...
nu prea tuning de calitate:sad:

cj58ard 14-05-09 17:26

mah.... nu stiu ce sa zic de bestiile astea mari....
parerea mea e ca 90% din rezultat e meritul pilotului si 10% a masinii
la cursele astea nu cred ca ai nevoie de mai mult de 100-130 de cai...da' daca voua va plac mai mult bestiile alea cu integrala si cu 2000 turbo si 300 de cai ar trebui sa fie si o diferenta vizibila la timpi.
diferenta dintre 120 de cai si 400 de cai nui chiar asa mare pe o distanta de 10 m cat ai intre 2 curbe de pe un traseu de indemanare.se vede diferenta pe un traseu mai larg,fara curbe asa stranse,unde atinigi viteze peste 120 km/h...nu 70 km/h(viteza pe care o atingi si cu scuteru)
Bob Florin(amator) - 1.32.78 citroen 3 de 1100cm3 aprox.50-60 de cai
Csillag Gyuri(pilot profesionist) - 1.31.87 subaru impreza wrx sti peste 200 de cai

cred ca ar fi trebuit sa fie diferenta mai mare

zvivi 14-05-09 19:14

aici sunt de acord cu tine...dar cam 70-80%
hai sa iti spun si dc...vara 2008 am fost in kiev la unchiul meu si s-au organizat track days acolo. Pista este mare...insa erau si piste de kart cu viraje stranse toate alea...insa s-o concurat si pe alea cu masini normale...
unchiul meu (40 ani)...:lol: a intrat in concurs cu 2 masini...pe pista mare cu un M3 e46...680hp...locul 4 obtinut...(nu vorbesc ca locurile din fata au fost luate de un EVO9 700hp+, skyline si un porsche gt3...
pe pista mica...a intrat cu un golf 2 rallye...300cai...turbo... nu puteai spune ca merge foarte tare...dar are acceratie de itzi rupe gatu si la curbe...impecabil...

raman la ideea ta dar totusi zic ca itzi trebuie acceleratie...cuplu...

bine...parerea mea...si cunostintele mele...novice...cam odata :oops:

cj58ard 15-05-09 18:20

mah din 100 de milioane de poze din arhivele alea....apare si un colt din masina mea intro poza cu un bmw rosu...nu mai zice cas toate masinile.

13tsp 15-05-09 18:22

Quote:

Originally Posted by cj58ard (Post 2322662)
mah din 100 de milioane de poze din arhivele alea....apare si un colt din masina mea intro poza cu un bmw rosu...nu mai zice cas toate masinile.

Trebuia sa dai si tu spaga, alaturi de Raul :lol:

cj58ard 15-05-09 18:27

:)))...al cine tre impins???? nu o sa avem probleme cu DNA-ul???

o sami aduc echipa de fotografi la urmatoarea etapa si o sa vrea organizatorii sami dea spaga si tot no sa le dau poze :P...ciuda,ciuda :))))))))))(glumesc)

veveve 15-05-09 23:30

Quote:

Originally Posted by zvivi (Post 2318605)
da...asta daca ar fi :lol:

ca la noi vezi numai 63amg, a5, m6, clk....pe scurt numa exotice...
nu prea tuning de calitate:sad:

M6 zici ha?:lol::lol::lol: ia zi unde , ca eu n-am vazut.Te rog sa te abtii pe viitor daca zici ca nu te pricepi.

zvivi 16-05-09 00:13

recent...numere de germania...a adus-o un prieten...el se ocupa cu adusul masinilor...in special BMW. Are un Porsche Carrera in SM...unu albastru.
A da...si scuze...dar nu e nevoie sa-mi spui k nu ma pricep...poate nu asha de bine ca tine da ma pricep...????oky fratiuc ????:D
Mod:Mareee grija la cum te exprimi ca nu esti frate cu tata.ok fratiuc ?

quick_silver2 16-05-09 00:24

Scuzati ca ma bag, porsche carrera in sm albastru e cel cu : SM XX TCA ..
de el zici ? eu nu cred ca tipul aduce masini da in fine..

c00lzer0 16-05-09 01:02

eu o singura data am vazut un M6 in satu mare si cred ca era in trecere, avea ceva numere ciudate cum nu am mai vazut niciodata si daca conteaza era alb si recunosc un M cand vad un M

zvivi 16-05-09 11:53

mai...deci sa le luam de la capat. Porsche Carrera ala cu TCA e a lui doru tucaci :lol:...si e negru...e clar cine il stie pe tucaci nu e nevoie sa se mai spuna nimic.
este tot asha un porsche in SM dar albastru...mai deschis...salon crem...nush numarul de inmatriculare sorry...proprietarul detzine un complex de service si spalatorie pe drumul catre PETEA...inainte de marele AUTONET...pe stanga ;)
el se ocupa cu adusul masinilor...in special BMW...volvo, audi...

raul_rebelul2005 16-05-09 16:35

Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 2322668)
Trebuia sa dai si tu spaga, alaturi de Raul :lol:

mai eu nici macar intr-o poza nu apar,data viitoare dau spaga inainte,pac pac pac,hahalelelor:)

A2racer(Ovi) 19-05-09 21:33

Cum se intra pe forumul SM, chiar primul topic este Zona comerciala SM, un topic cu titlu de vreo 15 / 4 cm imposibil sa nu-l vezi, era chiar asa greu sa postezi doar acolo, cine e interesat sigur il citeste. NUU, trebuiau poluate toate topicurile, nici macar unul n-a scapat, ca doar cea mai buna strategie este cea a tiganilor(ma scuzati romilor) care vand covoare, ii inchizi usa, iti intra pe geam ca vezi doamne poate te-ai razgandit si vrei un covor...asa ceva. Ori e lipsa de bun simt ori e sindromul MSR(mi se rupe). Ce ar fii daca ar face toata lumea asa, ar fii un ghiveci pe forum. E si acuma sa revin la subiect m-a rugat impresarul meu sa intreb pe forum daca nu mai sint cumva proprietari de ceva masini clasice prin SM, ar avea nevoie de 1-2-3 masini ptr ceva filmare cu niste modele(fete) cica platesc la ora sedintele de filmari, el zicea de masini de prin 60'-70'. Daca mai e careva si e interesat o sa-i trimit nr impresarului prin PM.

veveve 19-05-09 23:47

Bun, deci dupa jumate de ora de sters gunoaie , pot sa-mi zic si eu parerea.Nu accept pe partea noastra de forum, dupa ce ca suntem numai cativa, sa intre "destepti" de astia , si sa tulbure linistea forumului.Clar, la urmatoarea abatere a lui "erdosf" o sa fie banat direct .Iara din partea lui Raul nu ma asteptam la ce o facut, ma asteptam la mai multe de la tine, stii ca nu trebe sa te iei in gura cu toti prostii ;)
numa bine,
Nicu

c00lzer0 20-05-09 14:38

Daca cineva este interesat : sambata 23 mai in Cluj-Napoca va fi organizat ceva rally sprint aproximativ cum a fost la Satu Mare

aici am gasit detaliile:
http://www.speedhunters.lx.ro/

din cate am inteles vor fii doar 25 de concurenti si o taxa de 200 lei pentru inscriere

bafta

floryn bmw 28-05-09 00:25

mai da cat stres pt masinile altora :)

c00lzer0 05-06-09 14:14

cine ma ajuta cu folii omologate pe masina, 2 usi, 2 geamuri laterale si luneta, daca se poate sa imi aratati in ce directie sa o iau( nr de tel/persoana de contact)

multumesc anticipat

gergo 05-06-09 18:07

Szemerei Zsolti: de minim 5 ani in meserie, singur lucreaza, la nivel absolut profesionist, mie personal pe Mitsu, pe Peugeot si inca pt 10 prieteni a facut lucru excelent. 0742-035804, poti sa-i spui ca de la mine ai recomandarea (Gergo, Evo9)

c00lzer0 08-06-09 18:11

mc mult de ajutor, l-am contactat si pe marti sunt gata vedem atunci produsul finit

Snoopy 13-06-09 17:25

Salutare.Va rog sa im recomandati pe cineva care poate sa regleze injectia la un golf3 1.8...consuma cam mult iar la turatii mari nu trage..nu are putere.Multumesc.

c00lzer0 13-06-09 17:46

mc mult gergo a facut o treaba excelenta

All times are GMT +2. The time now is 06:13.

- Copyright 2026 4Tuning