![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
e greu sa uiti persoana la care tii!si nu cred ca exista metode..timpul e cel mai bun remediu..
dar nici el nu da mereu roade.. De exemplu sunt cu prietenul meu de 2 ani..timp in care a fost plecat prin strainatate cateva luni bune ...si in astia doi ani ne-am certat si ne-am impacat..dar nu am putut renunta unul la celalalt..oricat de mult rau mi-a facut si oricat de mult m-a mintit(pentru ca nu numai baietii sunt victime;)) am trecut peste.Numai ca dupa fiecare cearta devenea mai atent si mai grijuliu..Semn ca il mustra constiinta Si nu inteleg de ce mereu fetele sunt cele vinovate?De multe ori baietii sunt cei infideli...Si mincinosi.. Cum apare o tipa care arata mai bine cum dau vrabia din mana pe cea de pe gard;)... o melodie care ma linisteste totdeauna https://www.youtube.com/watch?v=HloPUzAGRmc ador versurile |
un raspuns pe care pot sa-l dau acum referitor la titlul threadului.. n`o mai uiti !!!!
|
O uiti dar greu si cu timpul cum zice @KittyCriss. Acuma intre noi fie vorba Criss, este ca iti place dupa cearta ? :D
|
Quote:
eu zic sa incerci sa vb cu ea serios 2 minute sa faci eforturi supraomenesti sa pari sincer serios, si ca si cum nu te mai intereseaza si sa o intrebi. ai pe altul? sau zi ce ai patit sa stiu si eu ce am de facut in viata. dar ai mare grija, sa nu aibe pe altul, sta se distreaza cu ala si peurma sa vina la tine. eu unul nu pot sa concep cum naiba bati atata drum, atatia kilometrii si ea dupa 5 min sa`ti dea vira..... ma depaseste sincer |
Quote:
Cam nu ar trebui sa zica asta ,parerea mea, as zice ca iar da de inteles ca depinde in principiu de ea si nu ar trebui asta ;) Dar intrebarea cu altul mi se pare si mie destul de potrivita,insa trebuie asta zisa fara opriri sau altceva,sa vada ca vb sincer cu ea. La multi ani si succes ! |
gbry_el_05-RSG - unde si-a petrecut fosta ta prietena Craciunul si Revelionul? Daca si-a gasit pe altcineva e imposibil sa nu si-l fi petrecut impreuna.
|
Quote:
Prin urmare, intrebarea pe care ai pus-o nu are o relevanta. Ambele sexe sunt de vina si ... ca orice om NORMAL, se da vina pe cealalta persoana. It's human nature... 2. Intr-adevar. Si eu consider ca barbatii sunt de cele mai multe ori infideli, mincinosi, etc. Pentru ca e foarte simplu: ne plac femeile, vrem sa avem cat mai multe la numar in palmares si suntem mai "deschisi" (ca sa folosesc acest termen) la sex si la o persoana care, aparent, stie sa faca anumite lucruri mai bine decat "vrabia din mana". Si unele femei fac acelasi lucru ca si noi: cu cat situatia financiara a tipului e mai buna decat ce aare prietenul ei, cu atat se descotoroseste mai usor de "fost" si se combina cu bogatanul. (subliniez UNELE FEMEI) Da' si cand ni se pune pata (barbati/femei) pe persoana pe care o consideram "aleasa"... nici ca ii mai dam drumul. ;) Cat despre faza cu Gabriel: m-am gandit la un lucru - in general, Craciunul se face in familie. Daca parintii ei sunt in Craiova, iar ea nu a venit de Craciun acasa la parinti... clar este o alta persoana in viata ei - nu vreau sa te dezamagesc, dar este extrem de dubioasa comportarea ei, iar toate "indiciile" indica un alt tip. |
Quote:
la asta ma refeream si eu. sa vada ca este serios si ca o sa trateze problema cu cap si ca sentimentele le`a dat laoparte pentru moment. e putin inselator cand vezi un om matur care gandeste limpede linistit ( fara exagerari de orice fel care da de banuit despre sentimentele tale). nu mai stii ce sa crezi si te si face sa te gandesti ca... acea persoana care era tandra si iubitoare, care se juca si se purta ca un copil cu ea poate fi si un om matur cu capul pe umeri, si era asa doar pt ea pentru ca o iubea. |
Quote:
scz pentru dublu post, peurma am ajuns si aici cu cititul... grabit de fel :D pentru ca traim intr`o tara saraca cu multi bigomani si care doar banul este singura imagine a binelui si a fericirii si sanatatii din familie de mici copii ni se implementeaza ca cel care e mai instarit, provine dintr`o familie mai buna e mai bun pentru tine, cel care are mai multa scoala ( chiar daca in multe cazuri scoala aia e facuta de banii taticului si persoana respectiva e un incompetent care nu stie sa se descurce in societate). daca te duci imbracat bine la "mama soacra" deja esti un ginere bun pt ea...deci din start iubirea are un adversar de temut. 2 ai foarte mare dreptate cu craciunul... dar ma tot gandesc la un singur lucru. cum naiba dintr`o data asa sa stins iubirea ei fata de el.... gabriel, iesi, fa`ti prieteni noi, fa sex cat cuprinde daca ai cu cine :D distreazate danseaza, bea (dar cu masura, nu de suparare) nu mai asculta melodii triste. asta macar pentru moment cat esti la inceput si e cea mai naspa faza si peurma ai destul timp sa reflectezi. nu te amagi ca indiferenta doare si ea va veni la tine... nu e adevarat, indiferenta e curiozitate pentru cealalta persoana. si te asigur ca in momentele astea ea se simte cu inima mai inpacata decat tine care te scoti singur vinovat pentru ce ai facut sau n`ai facut.din ce am citit eu pana acum... ai facut mai mult decat noi toti care am postat pe acest thread cred. mult prea mult...nu stie sa aprecieze treaba ei. eu am o metoda care cel putin pt me a dat rezultate chiar daca am fost blamat pe acest forum pt ca o folosesc... cand vad ca scartaie, ca sunt slabe sanse de inpacare devin simplu un nesimtit, trag si 2 injuraturi daca e nevoie (dar sa doara) si asa stiu ca pot sa ii aduc si luna dupa cer si nu se va mai inpaca cu mine. automat i`mi scot din minte gandul ca daca fac aia sau aia poate o recastig. eu zic ca te lupti pt o cauza deja pierduta si ar fi cazul sa i`ti gasesti pe altcineva. mult succes din partea mea si am sa citesc zilnic acest thread sa vad ce ai facut si nu mai fi suparat anul trecut de revelion si eu am fost negru de suparare, de la 12 m`am inbatat de uitasem de mine si pe 3 ian am fost parasit... exact cu o zi inainte de ziua mea.... adica 4, adica azi :D tu sa fii fericit, ca nimeni altcineva nu i`ti da de la el sa fii u bine |
O uiti dar greu si cu timpul cum zice @KittyCriss. Acuma intre noi fie vorba Criss, este ca iti place dupa cearta ?
:))iti dai seama ca ma consum si arunc cu vorbe fara sa tin cont.. Si la fiecare cearta aceleasi vechi reprosuri.. Dar am ajuns intr-un punct in care il cunosc atat de bine incat anticipez orice replica si orice miscare.. Si ne certam ca sa ne impacam ;)) Am discutat cu un baiat mai "trecut prin toate" si mi-a spus ca si baietii si fetele,vor mereu ceva nou..Evident ca daca te oferi pe tava unei fete. si ii spui la 2 minute ca o iubesti ea se va plictisi,se va simti sufocata si va cauta alta '' victima'' La fel e si in cazul baietilor..Cand o fata li se ofera pe tava( ma refer la faptul ca le arata iubirea)ei vor altceva..ceva ce nu pot obtine..Si tot asa.. Ceea ce eu nu inteleg este : De ce baietilor le e asa greu sa treaca peste o cearta ( atunci cand au fost parasiti pentru altcineva) ? pana la urma fata tot la ei s-a intors..!! Si aici in cazul fetelor e diferit..majoritatea iarta si ele sunt cele care fac orice ca relatia sa mearga;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Hmm partea cu "victimatu".. e tipică voua femeilor..,deşi cateodata am vrea poate să se întample ca în reclama la comote :lol::lol: Quote:
Pâna la urma mândria cade în faţa iubiri, depinde conjuctura ..situaţia în sine. Quote:
Dacă cu adevarat ţii la persoana respectivă, şi este reciprocă..eu zic că o respecţi mai mult decăt o iubeşti ,aşa că nu dezamăgeşti ;) |
Quote:
Adevarat!!Era si o vb;)) Mandria nu are loc in doi/E prima care naste un razboi :x Nu e nici o parte cu victimatul.;)) numai că femeilor li se intampla muuuuult mai des sa fie inselate mintite sau parasite.. |
faza cu monotonia aprea in orice relatie, acum depide de fiecare cat de mult vrea ca relatia sa dureze, daca exista comunicare in relatie dispare si monotonia.....de exemplu fosta prietena dupa ce ne-am despartit a inceput sa-mi reproseze anumite chesti, pe care daca le spunea la timp le remediam........si faza cu despartirea, cand ne-am despartit i-am zis sa imi zica daca are pe altu (pt ca eu banuiam) si nu a vrut sa recunoasca pt ca vroia sa ma simt eu vinovat.....ca doar asa-s femeile......
|
Quote:
Hmmmm deviem rău de la subiect Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? să avem un alt topic..Cum prevenim şi scăpăm de monotonie !:rolleyes2 cine e de acord.. poate să il facă (eu am o zi ...busy :???:) |
Quote:
|
corect....problema e ca uneori e greu sa treci peste.....da cum zic preteni nostrii mai colorati "toate vine, toate trece"
|
treci numai daca esti convins ca vrei si ca intradevar trebuie si este necesar:)
si daca mai ai un mic "ajutor" e si mai bine:) |
Faza cu uitatuL...e defapt ca nu o uiti.. pentru ca raman amintirile.. dar, poti sa ti se para indiferenta persoana aia, la mine merge solutia alcoolu, nu de mult am terminat si eu cu o fata care imi era draga si m-a durut cand am pierdut-o da o venit revelionuL craciunuL betzii una alta si am uitat-o adica n-am uitat-o da nu mai simt nimic ptr ea amintirile mai is, da nu mai simt nevoia sa o vad sa o sun si alea alea si mai merge si faza ca treci de ea... cu alta
|
Mafiozzo tati ... mai baga si matale un semn de punctuatie pe acolo. Sa mai inteleaga si lumea ce vrei sa spui. Pe langa asta, pune si tu linie de despartire a cuvintelor, pune l la CraciunuL, un punct la farsitul unei idei... Hai, ca nu e greu.
|
Quote:
|
restul parasitilor cum ati petrecut sarbatorile?
va povestesc de la mine? de craciun am rupt cluburile, bauturile exotice, dansatoarele din buric, etc de revelion am avut casa plina. dar nu am avut chef de nimic...erau 6 fete libere de care nu am putut sa ma ating...acum incep iar sa ma gandesc la EA deja nu mai suport. plec din tara...sa fiu cat mai departe sa stiu ca nu pot sa mai fac nimic...cred ca e cel mai bine sa nu mai pot sa o vad, sa nu ma mai intalnesc cu ea, sa nu mai vb la tel. trece baieti..trece sa le f***m mamele in c*r de p***e proaste :D. eu zic sa facem in constanta o adunare a celor parasiti si sa sarbatorim faptul ca am fost "exorcizati" ca pana la urma am scapat de draci :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Depinde de multe considerente faptul că NU TE MAI GÂNDEŞTI !! sau DA, TE MAI GÂNDEŞTI . Din moment ce ai luat verde .. e verde (implicit motivul devine cel care te dă peste cap şi începi să te găndeşti sau nu ). |
De ce ii blamati pe cei care parasesc? Pana la urma ce sa faca? Sa minta ?( cu toate ca pe majoritatea femeilor le incanta mai degraba o minciuna decat sinceritatea :-P ) Nu e bine sa-ti traiesti viata pentru cineva, mai exact sa-ti traiasca viata doar pentru ca te iubeste. Pana la urma tot la despartire se ajunge si cu cat trece timpul, cu atat mai rau.
Nu cred ca poti uita o persoana decat in momentul in care tu esti dispus sa accepti absolut tot ce implica o despartire. Daca in sinea ta nu esti impacat cu gandul, nu o sa o uiti niciodata. |
Quote:
hai mai...trebuie sa zambim cica sa nu iti para rau ca s-a sfarsit, sa-ti para bine ca s-a intamplat ;) stiu ce inseamna sa suferi...e mai durerea de genul asta e mai dureroasa decat o bataie zdravana. singura solutie este sa gasesti pe cineva repede care sa iti placa mult si sa trebuiasca sa te chinui sa ii ajungi iubit(a). asa vei uita foarte repede de fostul/fosta. NU MAI STATI IN CASA dupa ce treceti printr-o despartire...iesiti cu prietenii, faceti ceva, modificati masinile, bateti covoarele noaptea, plimbati cainele...orice! o sa fie mai usor |
Quote:
|
Quote:
Lipsa acută de simţul răspunderi îşi face loc şi totodată eşti lăsat/ă în neant, nu ai ce face şi speri să treci repede peste ce a fost deşi câteodată e greu , tare greu .. |
salutare tuturor !! Eu din fericire la final am putut sa uit persoana pe care o iubeam .... eram amandoi la acelas liceu ... si din momentul in care a trecut prin fata mea .... m-am si indragostit de ea .... apoi am fost impreuna ceva timp , in care eu o iubeam la nebunie ...imi vedeam restul vietii alaturi de ea , as fi facut orice pentru ea ...dar .. m-a parasit... si am avut de suferit multe luni .... chiar si dupa ce nu am mai vorbit cu ea cateva luni bune ... cand ne-am revazut , mi-am dat seama ca inca o mai iubesc ... pana ce am dat de o alta fata extraordinara din toate punctele de vedere ... ea m-a ajutat sa o uit ...iar acuma chiar de ar veni sa imi zica sa ne impacam .... nici nu as sta pe ganduri si as spune NUUUUUU!!! problema este ca .... in momentul de fata trec printr-o alta dezamagire.... fata aceasta care m-a ajutat sa o uit pe cealalta nu mai vrea sa fim impreuna ....am fost impreuna cateva luni ... timp in care totul a mers bine ... perfect ... ma simteam foarte bine alaturi de ea ..numai ca problema a fost ca nu prea cred k o iubeam in momentul acela....timpul trecea si incepeam sa ne certam din toate prostiile... k toate cuplurile mai nou ... pana in momentul in care eu nu mai suportam pentru ca am fost trecuta prin prea multe lucruri de tot ***'ul care m-au daramat psihic si am zis ca mai bine ar fi sa facem pauza ca sa imi revin ... in acea pauza ne vedeam foarte des ... din 3 in 3 zile ...eram ca si un cuplu doar k nu ieseam impreuna in oras... chiar daca faceam pauza ...eu tot nu ma uitam la alte fete ... si nu am inselat-o , nici nu am vorbit urat cu ea ... doar de atat aveam nevoie ..de o pauza ca sa imi revin ... timpul trecea .. ne mai vedeam si imi era foarte ciuda pentru ca mi-am dat seama ca am intalnit o fata minunata dar pe care nu o iubeam si nu stiam ce sa fac , ea .... cat timp eram impreuna ... doar pe mine ma vedea ... nu o interesa de altcineva ..si mi-a demonstrat in nenumarate feluri ca ma iubeste... iar cand simteam ca nu mai am nevoie de nici o pauza si vreau sa fiu cu ea ... atunci a apucat-o pe ea ... k acum ea ar vrea sa fie singura un anumit timp .. si multe alte lucruri... ne mai vedeam .. dar ea nu stia ce sa faca ,...sa fie cu mine sau sa fie singura.... eu vazand astea parca imi era din ce in ce mai dor de ea si vroiam sa fiu din ce in ce mai mult cu ea ....dar ar fi trebuit sa o las in pace , k cu siguranta s-ar fi intors la mine .... dar timpul trecea si eu tot ma intalneam cu ea , ea era la fel de nehotarata .... pana cand am zis sa fiu mai indiferent ...cum am fost indiferent ...am fost chiar foarte indiferent ... si s-a vazut ca o afecteaza ... si mi-a dat un mesaj in care a zis ca i-a fost dor de mine ( nu am mai fost vorbita cu ea cateva zile ) dar la cum a vazut ca ma comport , nu merita , pt k si eu sunt ca si restu baietilor ...si ca s-a convins cu mine . Eu i-am explicat de ce m-am comportat asa .... i-am explicat ca si ea a gresit si ca ar merita sa fim iar impreuna ... a zis ok ... dar nu a durat mai mult de cateva zile ... a zis k nu mai este ca si inainte ... si ca nu va fi ...eu as fi vrut sa treaca macar o luna .. ca eram convins ca lucrurile vor reveni la normal ... amandoi am gresit si am avut din ce sa invatam si poate ar fi fost mult mai frumos daca ne-am fi acordat mai mult timp ... eu atunci ma simteam foarte rau ... nici pofta de mancare .... nici nimic ...nici un chef ... vroiam doar sa fiu cu ea ... timpul trecea ... mai mergeam pe la ea ...cand ma vedea zicea ca ii era dor de mine ... indiferent ca au trecut cateva zile ....iar eu i-am zis k ar merita mai tarziu sa ne dam o sansa sa vedem cum merge ... ea a zis sa stau linistit ca daca a fi sa fim impreuna , cu siguranta vom fi .... timpul trecea si imi dadeam seama k nu mai are cum sa fim impreuna ... de sarbatori eu ma duceam la chefuri si ma imbatam iar apoi ma duceam la ea si tot o bateam la cap k sa ne impacam peste cateva luni si cand ma trezeam imi era ciuda pentru ca mai mult o indepartam de mine .... In momentul de fata mi-am propus sa nu mai intru pe ea ... sa nu ma mai tot rog de ea sa ne impacam ca nu rezolv nimic cu asta , ii ziceam sa ne impacam deoarece noi ne stim de cativa ani .. inainte eram cei mai buni prieteni iar apoi am fost impreuna ... si e greu sa uiti pe cineva pe care stii de multi ani .. cu care vorbeai in fiecare zi .. dar nu imposibil. Eu o sa continui sa nu mai vorbesc cu ea .. a trecut o saptamana de cand nu am mai vorbit deloc cu ea si incetul cu incetul incep sa ma obisnuiesc ... in urmatoarele zile o sa ma duc pana la ea acasa ...eu fac facultatea de psihologie si am de facut un studiu de caz ... si ma duc la sora ei sa ii dau niste teste de facut ...iar daca o sa fie si fosta acasa.. nu vorbesc deloc cu ea .. ma arat indiferent ... indiferenta face minuni cateodata . Iar daca a fi sa ne impacam .. o sa ne impacam ... pana atunci eu nu stau sa imi plang de mila , ma duc , ies prin oras, cunosc lume noua ... cel mai bun antidot k sa uiti o fata este sa incepi o alta relatie cu o alta fata .... iar cu timpul ....o sa fie din ce in ce mai bine ... timpul le rezolva pe toate.
|
nu am avut rabdare sa citesc tot .. cand vin .. inapoi .. o sa va scriu ;) ceva interesant proomit ;) ..
|
si cand vii inapoi? eu azi am avut o surpriza fosta mea prietena mia zis dupa un an de zile ca ma iubeste.......adica de un an de zile nu mia mai zis ca ma iubeste chiar daca eram impreuna si eu eram inebunit de ea, cand o intrebam imi zicea ca nu poate sa raspunda si azi asa din senin ma intreaba daca o mai iubesc si eu ii zic ca nu pot sa-i raspund la intrebarea asta si ea zice nah eu te iubesc.....am ramas cateva secunde socat, n-am stiut daca glumeste sau vb serios dupa care am vaz ca vb serios......si dupa vre-o jumatate de ora am tipat foarte tare la ea ca ma enerva, i sa facut frica si am facut-o sa planga si m-am simitit foarte naspa....insa spre surprinderea mea dupa 3 ore cand am sunat-o i-a trecut, lucru asta daca sar fi intamplat acum un an nu m-ar fi iertat ca am tipat la ea....sa mor eu ca nu mai inteleg nik.....oricum nu o mai las sa se joace cu mine
|
Dogy, incearca sa fii realist... incearca sa nu te arunci dupa toate vorbele ei... pentru ca e posibil sa vada daca mai tii la ea - sa se joace cu tine.
Fii mai ... indiferent cu ea, mai miserupist... fa-o sa se intoarca in 4 labe dupa tine - daca te iubeste, o va face de maxim 3 ori. ;) Daca iti arati cartile din prima, s-ar putea sa iti iei teapa. Eu am trecut de 2 ori prin asta cu aceeasi persoana si m-am fript in ambele cazuri. A treia oara cand a incercat-o, nu i-a mai iesit, iar acum nu mai vorbim decat 2-3 cuvinte pe luna. Si zic ca e mai bine. ;) |
asa si acum cu mine ....eu i-am tot zis i-am tot explicat ... ca am devenit mai matur ... nu stiu cum de s-au intamplat toate asa.... eu cand vroiam pauza eram satul de absolut tot ... si nu prea vroiam sa o vad nici pe ea ... vroiam sa fiu doar eu singur .. sa ma duc intr-un loc unde sa stau doar eu ... aveam nevoie de o perioada sa imi revin ... :D dupa ce mi-am revenit ... a inceput ea .. ca ii tanara .. urmeaza sa faca 18 ani ... k nu vrea acuma relatii serioase .. ca bla bla etc etc ...eu tinand foarte mult la ea ... chiar enorm .. de iubit nu stiu .... dar ma gandeam in unele momente ce frumos ar fi dak ea ar fi persoana cu care sa imi petrec restu vietii ;)) .. asa in fine .. eu tot i-am zis k ar merita sa incercam sa fim iara impreuna ... ea zice ca nu are rost ca nu mai simte nimic langa mine si tampenii din astea... probabil am gresit si eu cu pauza aia dar ce sa fac daca in momentul ala asa simteam ... ca sunt prea presat .. k pur si simplu am nevoie de o pauza .. i-am explicat si la ea dar ea nu ca ea a suferit ca am vrut eu atunci pauza ...si multe chestii de genu ... Eu imi zic ca nu are de ce sa ma stresez ca nu eu pierd ... tinand cont de faptul ca sunt o persoana foarte de treaba si pana acum niciodata nu mi-am inselat partenera indiferent de cine a fost ea sau ce mi-a facut ...si intotdeauna am incercat sa fac sa fie cat mai bine ...a trecut ceva timp ... am suferit si eu enorm dar incep sa imi revin si cu timpul o sa fie si mai bine ... eu totusi as vrea sa ma impac cu ea ... pt ca nu m-am inteles cu nimeni asa cum m-am inteles cu ea ... dar ce sa faci .. nu poti avea in viata tot ceea ce iti doresti ...ea imi zicea ca in viata mai trebuie sa si pierzi ... uite eu intotdeana am pierdut ... dar ce sa faci... ce nu te omoara te face mai puternic ;)
|
si apropo de indiferenta ... cat timp ar trebui sa fi indiferent ... si cum iti poti da seama daca pe ea o doare lucrul acesta ? De exemplu eu nu am mai vorbit cu fosta de exact o saptamana ... si si atunci i-am zis k merita sa ne impacam ...eu o credeam alta persoana , mai intelegatoare , ca ma va intelege si ne v-om acorda inca o a doua sansa pentru ca chiar ar merita ... ceea ce mi-am propus sa fac este urmatorul lucru : In urmatoarele zile trebuie sa ma duc pana la ea , trebuie sa fac un studiu de caz si ii voi da surorii ei niste teste de rezolvat , iar daca va fi si fosta acasa, voi fi extrem de indiferent , ma voi face ca imi suna telefonu , si ca eu vorbesc cu ceva fata ... si apoi vin acasa , vreau sa incerc sa o bag cat mai putin in seama .. Chiar daca nu ne vom mai impaca .. vreau sa fiu cu capu' sus sa nu vada ca eu sufar dupa ea , Mai are si altcineva alte idei ? :D
|
Quote:
|
Quote:
si sa nu uitam ca mereu femeile sunt acuzate ca se comporta in asa fel incit nu mai stiu barbatii ce trebuie sa inteleaga. |
sincer sa fiu .. chiar vreau sa ma impac cu ea ...am incercat multe lucruri dar vad ca nici una nu a iesit ... trebuia sa fi fost indiferent mai demult ...ca acum cred k e prea tarziu si daca sunt indiferent ...problema e ca .... ea, mai demult cand i-am zis ca vreau sa ne impacam , mi-a spus ca ii tanara , ca nu ii pregatita pentru o relatie serioasa , iar de fiecare data cand ne vedeam dupa aceea ajungeam in final sa ne sarutam , apoi imi zicea ca baietii is niste porci si ca nu merita nimic si cand a fi sa fie cu careva , o sa fie cu cineva care o sa merite , eu ma gandeam atunci ...sa ma comport frumos sa vada ca eu merit , dar nu a tinut nici lucrul asta , iar peste ceva vreme mi-a zis ca nu ii de maritat si ca o sa fie si cu alti baieti ...si a da .. prietena ei cea mai buna ii si ea singura si probabil ca si ea ii baga tot felul de prostii in cap .. ce sa fac... eu vreau sa ne impacam ...dar daca vad ca nu mai are nici un rost si nu ne putem impaca eu vreau sa o uit ... vreau sa vad acum cu indiferenta cum merge , sa vad cum reactioneaza ...
|
Quote:
practic te folosesti de tipa ca sa o uiti pe cea la care tii .. si uite..tocmai d'asta baietii sunt considerati mitocani porci etc.. te-ai gandit daca nu reusesti sa o uiti..si prietena actuala chiar pune suflet ? Si uite asa..fosta isi da seama ca nu poate trai fara tine,tu o ierti..va impacati ..si saraca fata ramane si ea parasita , si incearca sa uite persoana iubita ... intr-adevar timpul le rezolva pe toate.. am stat eu si m-am gandit..dc e nevoie sa uitam persoana iubita? eu nu vreau sa uit nimic..accept k nu mai suntem impreuna(cu greu..)pastrez tot ce a fost frumos...arunc toate certurile ..si merg mai departe..din greseli invata omu' ..nu e un capat de lume P.s. E usor de zis :sad::sad::sad::sad::sad: |
bine ... poate nu m-am exprimat eu bine ... sa iti dau un exemplu .. probabil nu ma pot impaca cu fosta ... cunosc o fata care ma place .. si ii explic din start : Uite am fost atata vreme cu cineva si vreau sa o uit ... daca ai vrea sa fim impreuna ... etc etc ... nu o duc cu zaharelul si ii spun tot felul de lucruri care nu ar fi adevarate ... pur si simplu i-as cere ajutorul ca sa o uit pe fosta , si poate incep sa ma indragostesc de fata aceasta , si poate cand o sa vrea fosta sa ne impacam , eu nu o sa mai vreau... nu sunt porc si nu sunt nici mitocan si niciodata nu m-am folosit de o fata ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning