![]() |
Re: Chat
pe cei care au bani ca eu is pe janta:((
|
am o intrebare pt voi! stiu ca sunt suspensii reglabile pe inaltime, acuma intrebarea mea este cat de reglabile :lol: ... adica in sensul cam care ar fi variatia pe care o pot suporta aicea ma refer in cazul in care se pot ridica/cobora relativ usor... pentru ca sa intelegeti mai bine ce intreb va spun si dc: la mine, intrarea in garaj e in panta, si pentru o masina ceva mai joasa pune mari probleme... acuma eu ma gandeam daca s-ar putea cumva rezolva prin reglarea suspensiilr de ficare data cand iesi/intri in garaj :)
|
stie cineva ce naiba s-o intamplat azi la observator de o fost blocata toata calea turzii de la baba novac pana la observator?
|
s-o modificat sensurile de mers...se mergea pe interior...acuma se merge pe exterior
|
Quote:
|
ce a fost duminca la Oradea? nu pune nimeni poze?
|
Quote:
|
ii aglomneratie din cauza ca se lucreaza pe observator pe ambele sensui de mers si o ramas numa cate o banda pe o sens...si atunci cand o fost aglomeratia aia mare.. or schimbat benzile ...de circulatie... pentru ca una pe fiecare sens era gta asfaltata si s-au apucat de celelalte:D
|
Quote:
|
nu shtiti cine poate aduce un amplificator xtreme 1500x ? sau la ce magazin gasesc, unde se afla ... pe scurt... de unde pot sa cumpar acest amplificator :)
|
KENT8 are ban...asa ca calmati-va ;)
|
iti multumesc :)
am gasit statia :) 10x oricum |
ma isi vinde driveru amplifu urgent la care va trebuie sunati-l
|
ma WOB nissanu ala ii tractiune spate? tu.......vrei sa-mi iei locul de DK?:bat: ca vad ca numa tot poze cu drifturi ai pe messenger si semnaturi cu si despre drift....poate vrei sa te provoc ;):evil_laug :evil_laug
|
bring it on sister , bring it on 8)
nissanu are 60cp :( si FWD si e automat.. si io jur ca ma rastorn cu el.... ma is interesat de drifting .. ca am mai multe posibilitati aici .. plus de asta unu din circuite e la 50km de mine .. si am inceput sa imi fac prieteni dintre cei cu masini de drift asa ca .. sper .. ca doar posibilitati sunt .. si sti doar pilotii de D1UK sunt dupa japonezi printre cei mai buni ;) |
creed ca o sa imi cumpar jante pt coaja:P
is galbene asa ca si la subaru:P is spitate si is si in 3 prezoane acum mai ramane sa il opresc pe om pe strada si sa vb cu el:D mi rusine da is prea tari:P |
ce jante ma? alea DANEZU motorsport? :lol:
|
pt dacie mah!!!
nu stiu pe o dacie galbena la mine in cartier is:P |
ce model is?
|
plm nu stiu cum sa iti explic da is tari jur
is spitate in 3 prezoane |
nu le vinde...
i-am pus si eu anuntz in geam pe vremuri si nu mi-o raspuns! p.s. din cate am vazut eu nu potrivesc gaurile! is momo jantele! |
da da alea is da is faine mah!!!
|
cine ma poate ajuta?
sal...sunt novice in acest domeniu(tuning) si as avea si eu cateva nelamuriri...
cum poti sa intri in cadrul unor grupuri de tuning din cj..??si ce varsta tre sa ai ca s apoti face parte??astept sugesty.. ms anticipat:?: :?: :?: |
1. prezinta-te pe sectiune ( topicul prezentati-va)
2. arata la lume ce varsta ai ce masina conduci(daca e cazu) si care iti sunt interesele si talentele 3. forumul e o sursa buna de informatie ! daca ai timp sa il rasfoiesti vei afla surprinzatr de multe chestii din domeniul AUTO !! |
nu multe foarte multe, si bine ai venit printre noi chiar daca ai postat in alta parte, oricum ii sectiunea chat :P
|
Quote:
|
DA!!!! asta era cuvantul pe care il cautam! PROPULSIE SPATE
vai vai......elev |
Ma baietzi mar interesa doua (Altzipilduri) cu CSR delea mici cum se pun pe capota si pe porbagaj nu stit de la cine pot face rost? astept un rsp daca se poate pe privat.si apropo cat costa 2 delea cu CSR:)?
|
astia ma care tot criticati moderatorii sectiunii cluj.
e nevoie sa stiti ca oricand puteti contacta conducerea siteului si sa ne reclamati doi, nu stiu de ce tot ziceti "moderatorii nu-si fac treaba" eu personal verific forumul aproximativ odata pe ora, asa ca nu inteleg ce vina am eu ca vin 2 si scriu in 5 minute 10 posturi offtopic care inca nu apuc sa le citesc nici eu nici tekno. putina intelegere va rog ca nu sunt presedintele tarii ca sa fiu nu stiu cat de atent si nu stiu cat de rapid. si tekno verifica destul de des forumul. uneori suntem plecati de acasa, ca tot omu, sau plecati din oras. PUTINA INTELGERE ca sa urlii si sa faci teoria chibritului in 3 minute ii usor. |
piry yo am fost de vina...sorry/.....
|
nu cred ca se referea la tine ! de fapt sigur nu se referea la tine stai linistit ! bine ai ajuns pe forumul '' de tuning''
piry tzo placut la expo? |
k....ms de intampinare....
|
ma piry are4c dreptate daca e ceva vb cu el si se rezolva;)
|
Stiti de ce inchide femeia ochii cand face sex oral???
PT. CA NU SUPORTA SA VADA BARBATUL FERICIT!!!!! :-))))))))))))))))))))) |
hahahahahahah
|
Ma baietzi mar interesa doua (Altzipilduri) cu CSR delea mici cum se pun pe capota si pe porbagaj nu stit de la cine pot face rost? astept un rsp daca se poate pe privat.si apropo cat costa 2 delea cu CSR?
IMI RSP PLS!!!! |
ma pt a avea ale trebuie sa faci parte din club si pt a face parte din club trebuie sa indeplinesti niste conditii!!!!!
sper ca te-am lamurit !! stikerele cu CSR (cluj street racing) nu se vand ca si cele din piata sau stiu eu de pe unde cu nike,adidas,dunlop,tuning si stiu eu ce mai este!! te-am lamurit |
Vex ule daca vrei sa i dai peste nas la Danutzu .. du-te la o firma de publicitate si fatzi colante cu CSR ;) cat masina de mari !!!:lol:
|
Quote:
|
dadad wob si daca csr e inregistrat si asta face asa ceva si il dau in judecata o sa planga nu??!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning