![]() |
Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning
astazi pe la ora 19:15 eram la semaforul din fata de la Prefectura ,era un politist care a oprit circulatia spre Podu Ros si claxonau astia din spate la greu(eu fiin pe scuter eram primul la semafor )si stau si astept si ce sa vezi ,parca era desfasurare de forte,trec cateva masini de politie apoi niste bmw negre cu girofar apoi niste Suv-uri ,apoi o ambulata si o masina pe pompieri ,acum ce vreau eu sa stiu daca stie cineva ce mare demnitar ,sef de stat a fost la noi in Iasi de s-a oprit circulatia de am stat vreo 10 min la semafor ca prostu
|
A fost Base la Iasi.
|
Nu stiu daca prezinta interes pentru cineva, dar poate ca pasionati ai masinilor va vor place si niste reprezentari mai mici ale acestora. :) In perioada aceasta se desfasoara concursuri de machete scara 1:18, 1:24 si 1:43 pe sectiunea de machete. Va dau linkul direct la concursul 1:24 unde puteti vizualiza machetele si sa votati preferata voastra.
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=100293 |
votat 645 CI!!!
|
Mersi CRyS` :D Asteptam si alti votanti :)
|
un vot si de la mine ... il meriti ;)
|
Meeting de protest impotriva taxei auto!
Plecare din Iasi-sambata, 13 decembrie, ora 2:00,din fata palatului culturii! Intalnire zilnica 8-12 decembrie, ora 18:00, Palatul Culturii!! http:********************** |
Si un vot din partea mea pt. bmw645Ci! l meriti!
|
Le multumesc tuturor celor care au votat indiferent de optiunea lor. Poll-ul se va inchide pe 4.01.2009.
|
un vot de la mine pt bmw 645 CI
|
sunt si eu prin zona ... exista posibilitatea sa ne mai gasim baieti ?
|
Multumesc din nou celor care au votat indiferent de optiunea aleasa.
Este pe aici vreun proprietar de Golf MK3 GT? Sau cineva care cunoaste modelul foarte bine? Trebuie sa pun luminile la macheta de Golf la care lucrez si nu stiu care si cum vin. :D |
Scuze de double-post, dar poate asa am mai multe sanse :???:
Exista pe aici pe forum (din Iasi de preferinta) vreun proprietar de Golf MK3 GT? Sau macar vreun fost proprietar sau cineva care cunoaste foarte bine modelul? PS: S-a incheiat concursul de machete la care am participat si eu. Le multumesc celor care au votat, rezultatele le gasiti aici. |
Am eu un amic care a avut un Gti , Gti Edition si Gt ...dami un add la adresa de mai jos ..:) si am sa te pun in contact cu el :)
|
ma da voi nu va mai intalniti nicaieri in iasi? astia vechi de`a lui sleep zyz`u cristy etc. ? daca da pe unde, ca eu nu va mai vad nicaieri, sau v`ati schimbat cumva toti masinile? ;)
|
Hai Multi Ani Espi, ca nu ne-am vazut anu' asta. Noi ne vedem vineri la 9 seara sus in rond agro. Hai sa bem o mocolata maine si mai vorbim. Nu stiu despre ceilalti, da' la mine zyzu' asteapta piese. Eu ma misc cu un E46 argintiu tot cu nr. ZYZ. Nu e zyzu', da-si face treaba.
|
ehe... espy, multe s-au schimbat de cand nu ai mai dat pe la intalniri....
la multi ani pe anul asta.. |
mda.. din mesajele postate si cele primite pe pm, inteleg ca v`ati separat cumva?
daca e asa .. e pacat era frumos cand erati impreuna. sunt sigur ca si voi sunteti siguri de asta. poate se face o reunire. eu sper sa ne intalnim iar toti, nu conteaza daca in fundatie ori la rond sau in parcare la stadion , ori in fata la palat. chiar tin minte ca la palat erati f multi, si chiar se mai faceau iesiri spre sculeni :) mi`e chiar mi`au placut vremurile alea. |
vremuri...
|
Suntem separati ca si cluburi, da' uniti in continuare de aceeasi pasiune. Iar vremurile alea nu ne opreste nimeni sa le reiteram. Poate doar vremea, da' si ea e schimbatoare ;)
|
corect..... cluburile sunt, dar noi tot ne intalnim mai toti.....
|
Salutare , cand se fac intalniri la iasi ma anuntati si pe mine? apropo poate ne dam odata pe zapada cu masinile
|
Quote:
|
scuze , citeam invers, obisnuit de pe alt forum, citeam arhiva de la inceputul topicului:)
|
Vineri la 21.00, de obicei in rond agro. Esti binevenit, si tu, alaturi de ceilalti care se rezuma doar la a posta pe forum, fara nici un obiectiv final. Lumea se simte bine, se discuta despre masini, se mai ingheata cu o mocolata-n mana...
P.S.: Le multumesc baietilor din CD pentru o seara superba. De mult n-a mai fost ca ieri, meniu complet: discutii la obiect, voie buna, plimbarica, joaca, o mocolata calda. Bravo, baieti, pentru ca stiti sa tineti flama aprinsa. |
asta trebuie sa vrem toti pentru a reusi; afara se incalzeste si cred eu ca va veni din ce in ce mai multa lume.
succesuri. dum 21:30 :) |
da in afara de vineri ( eu ca deobicei nu`s in iasi) nu va mai intalniti?
|
intalniri se fac aproape in fiecare zi, dupa 8 juma - 9, dar cele mai "mari" intalniri sunt vinerea si duminica
|
Numere de telefon pt cei care vor sa participe la una din intalniri se pot oferi pe pm ... Unii din noi ...spre exemplu eu, am la semnatura numarul de telefon .
|
Quote:
Sunati-l pe ZyZ ca el e mai..jucaus sa zicem asa.. :bunch: |
Faci glume cu subinteles, smechere. Ma mai joc si eu, da' cu imbusu' de 3 si cheia de 10...:twisted:
|
Quote:
:lol: |
Daca scrie Rieger pe el, cu atat mai bine. Daca nu...il las pe Low la primire :lol:
|
of ... mofturosule :)) daca scrie SH ce are ? :)))))
si app Low e doar al meu ... nu va mai bagati b-( |
am si eu o intrebare.... la iasi nu se face nici un concurs de tuning?
? |
se fac ...
|
ohoo de abia ast sa vad si eu un asemenea show..mai tinem leg pe forum.. azi mam logat si sper sa fiu cat mai activ
ms pt raspuns |
Baieti cum va recunosc , daca veniti in seara asta? ce masini ar trebui sa vad
|
Quote:
|
ceva masini cu old school ar trebui sa fie?!!, am vazut multe masini din club prin oras azi:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning