![]() |
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Cam ciudat si putin probabil a fi acceptat acest traseu ... care sa includa nu numai centru ci si mihai viteazu ....
|
Nici eu nu cred ca s-ar primi aprobare pentru legale pe traseul asta, poate doar daca era inclusa cursa intr-un eveniment gen Zilele Bacaului.
Fara nici o legatura cu subiectul asta, aseara eram la un dealership de masini, ma uitam mai indeaproape la un Lincoln LS, cand am vazut live un accident de motocicleta. Il auzisem pe om cand a plecat de la semafor, se apasa putin pe ea, m-am uitat dupa el crezand ca e un amic de-al meu, si ma pregateam sa intorc capul cand de pe sensul opus a facut un tip la stanga fix in fata lui. Impactul a fost fix intre portiera si aripa din dreapta, stalpul de la parbriz a intrat cam pe un sfert inauntru, motocicleta s-a dat peste cap peste masina si a cazut in partea cealalta fara sa o mai atinga. Motociclistul a fost aruncat oblic peste capota si a ajuns in fund in fata masinii. Eu deja o luasem la fuga inspre el, si strigam la cei din trafic sa sune la 911 (telefonul meu era in masina) cand a incercat sa se ridice in picioare. Stiti cum e (cel putin eu stiu) dupa un accident care te-a zguduit umpic, esti cu adrenalina la maxim, nu simti nimic, nu te doare nimic, asa a patit si el, doar ca avea fractura deschisa la piciorul drept sub genunchi. A cazut la loc in fund, ajunsesera deja doi langa el si l-au tinut jos, incepuse sa planga si sa strige dupa maica-sa, cam atunci am ajuns si eu, si am simtit miros de benzina. Rezervorul de benzina de la motor se sparsese si acum curgea benzina din el pe sub masina - instantaneu am revazut in minte toate scenele din filme in care explodeaza masina/motocicleta si dau coltul toti de pe langa - asa ca am scos rapid cheia din contact, si le-am zis si alora din masina sa opreasca motorul. Au ajuns dupa aceea si pompierii, politia, destul de eficienti, nu ca la noi. Per total tipul a scapat usor, dar a si avut noroc fenomenal - sper ca data viitoare sa se apese mai usor in acceleratie ,limita de viteza era 35 pe strada aia. Oricum, cei care aveti motoare, grija maxima, mai ales pe strazile noastre. |
acu,ca a fost salvat,daca pateste ca in "final destination"? oricum stefane,ai avut sange rece.
|
bai tata... viata bate filmul...
|
Eu raman la parerea mea....cine isi ia motor o cauta ......pe tanti si coasa ei :twisted: :twisted:
Asa ca Dumnezeu sa ii dea sanatate,dar dupa sa vanda motorul ... |
Ba da ce-a patit Stavarache...s-a enervat asa...a pus interzis peste tot....la intersectia aia de langa Liceul Alecsandrii 3 dintre strazi au interzis...inainte era doar 1....
|
da ma
parca au innebunit da bine ca am terminat cu liceeul si nu am sa mai am treaba asa multa pe atunci |
opaaaa
neo is still alive :D |
poate aproxima cineva cam cand vom avea shi noi legale??interes exista...din partea noastra.pacat ca nu shi din partea altora...ce dreaq mah noi suntem mai 'prosti' ca altii??ce poate sa ma scoata din sarite chestia asta..pana la urma cum a ramas?ne da voie cineva pe undeva sa facem legale sau nu??
|
Nu se poate in Bacau..Nu e vorba de voie pur si simplu nu se poate pe aeroport deoarece singura zi care era inaite libera adik duminik a devenit ocupata si zborurile nu se pot amana..Eu cu Silviu si SFW am vrut sa facem ceva dar nu se poate..Am fost la aeroport am vorbit cu directorul de acolo....Sa sti ca implica destul de multe o cursa de genul asta..
|
ba, da pe mioritei nu se poate ???? de la autogara ( parcare pentru cei ce iau startul) pana la CIAO la peco???? cu intoarcere pe energiei, statuie, unirii si iar parcare autogara???????????????
ce spuneti???? distanta e foarte buna, ai loc si de oprire......... |
Ia sa jucam la loto.... poate cade norocu peste noi...si facem colo langa metro 1 bucata Km de strada cu tribune semafoare di tati... :D + ca iese si o afacere din asta! :D sau mai asteptam...
|
salut salut....ce mai faceti?????
|
salut cum te mai simti toate ok
ce noroc ba boule ca purtai casca |
fratii mei mai mari si mai agresivi, mai usor cu limbajul pls...
|
Quote:
Da tibi ...aveai dreptate ....noroc ca purtam casca ...altfel...erammort.... il dau in judecata pe taximetristul ala |
Quote:
|
Sal ;) ! Am vazut si eu niste poze de la "poze si filme de la intalnirile saptamanale"(parca asa se chema sectiunea)...Si majoritatea din unele poze nici macar n-au carnet...adica au vreo 15-16 ani:-) ...cred ca ei sunt "tunarii" Bacaului:D ...Se anunta o generatie promitatoare!:D
|
asa este speram sa fie.. stii tu cum este... generatia need for speed underground. suntem criticati luati pe sus si tot felul, dar nu ne pasa.
|
Quote:
nu-i rau ca sunt si pusti printre noi, vin din urma si vad live ceea ce eu vedeam doar la televizor sau prin bucuresti cand i se mai facea mila cate unuia si ma lua cu el prin zona herastraului... ;) |
Quote:
|
yeap...
apreciez k l-ai pus aici... era ceva asemanator si p accidente... |
:evil: Ma enerveaza aparatorii "Loganului". Nu stiu cum de o asa masina esuata are in continuare asa multi sustinatori, kiar si printre membrii 4tuning:?: In loc sa zica "stiu ce prostie de masina mi-am luat", unii zic ca e cea mai buna alegere in banii respectivi. Ma bucur totusi ca Loganul nu este o masina apreciata in Bacau. Fata de alte orase, aici s-a vandut mai putin:twisted: Eu voi continua sa-i sfatuiesc pe cei din jurul meu, prieteni, cunostiinte, ca Loganul nu merita. E o masina care nu-ti aduce nici o satisfactie:!: Nu poti fii niciodata mandru ca posesor de Logan si sa zici: "uite ala e Loganul meu":idea: E tot Dacia. Noi n-avem nevoie de Dacia:arrow: mai ales de Dacia la pret de peste 10000 euro ca atata cred ca va ajunge peste scurt timp, cand apare "noul" Logan. De mentionat ca 10000 de euro e BMW 320D din 2000:evil: Loganul incet-incet incepe sa intreaca la pret si masini marci premium.....Si ce dotari au fata de Logan.......;)
|
da cam asa e ...da cat costa o piesa de logan si asigurare de logan si cat costa casco la bmw si piese ca doar are 6 ani o sa mai devreme sau mai tarziu niste piese...........
|
Intretinerea la o masina de marca premium e normal sa fie mai ridicata. Dar e normal...nu toata lumea merge cu Mercedes sau Bmw. Inca majoritatea merg cu Autobuzu'...Insa sa nu crezi ca piesele la Logan sunt asa ieftine si calitatea serviciilor e f scazuta. Mai vreau sa atrag atentia asupra unei probleme...voi stiti ca la Logan din cauza portbagajului ala imens menit sa incapa butoaie, vizibilitatea in partea posterioara este ingreunata:?: Eu am auzit ca multi si-au montat senzori de parcare ca sa rezolve problema asta...
Va da-ti seama?! N-ati fii crezut niciodata ca Loganul si Toyota Land Cruiser au ceva in comun:twisted: ...Loganul e o imensitate:idea: |
Stire care ma bucura se zvoneste si a dat si la pro tv ca de la 16 ani o sa se poata da de carnet .....eu acusa fac 17 e numai bine ....asta cica spune Noul Cod Rutier.........eu sper ..
|
Eu sper sa nu se poata lua carnet de la 16 ani ... nu ajunge ca sunt atatia distrusi care iau carnet si se cred piloti de formula 1 ... ajung cati sunt ... nu trebuie sa fie mai multi.
|
Quote:
|
Quote:
|
mai sa stii ca intr un fel e cam rau
iti dai seama ce inseamna sa aiba toti soarecii carnet ??? ce impresii ar sa fie atunci ?? dar ...totusi poate fi si ceva benefic |
iar te iei de mine 83sof? de ce nu incetezi? bine ca ma cred eu shumacher. si sa stii ceva... eu nu depasesc 80-100 la ora... asta pentru cultura ta generala.
|
Ce sa caute "soarecii" la volan:?: La 16 ani soarecii astia nici nu stiu sa...:evil: Stiu ca sunt tari unde se poate obtine permisul de la 16 ani...dar acolo e alt mod de viata....In alta tara, un baiat poate munci de la 16 ani si poate sa-si cumpere masina lui, are responsabliltati si se maturizeaza mai devreme. La noi nu prea merge asa ceva...:idea: Sincer nu cred ca un individ de 16 ani e suficient de constient si responsabil pt asa ceva...Poate nu toti, dar majoritatea da!:twisted:
|
frate... recunosc... la 16-17 ma credeam shumacher... dar realitatea era alta cand am luat permisul... cristi mi-a zis atunci despre ce era vb... si avea mare dreptate. mersi crsiti pt sfaturi si imi pare rau ca invatz din greseli.
|
Mertzane daca tot esti pe forum pasare de noapte ca si mine;) , da si tu un vot la " cea mai impresionanta masina din Bacau":-)
|
Quote:
stiu...cel mai bine ar fi sa poti da la 16 si sa iei la 17 ....ar fi perfect....:!: :D |
Quote:
Cel mai bine ar fii sa dai la 18 si sa iei la 18. |
Quote:
Si te rog frumos inainte de a face o afirmatie...ca de exemplu sa invat sa scriu uitate ...la celalalte 548 de posturi pe care le-am scris si zimi dac e vreo greseala..asa ca mai stai si u in banca ta....ca aproape oricine de pe forum o scris cel putin odata o tampenie ca a mea :-P Trebe repede sa vina RaZv cu starea vremii de fiecare data............:-) |
Quote:
Poate merg eu cu viteza ... dar nu merg ca un tampit ... cum merg multi care deabia isi iau carnetul si nu stiu decat talpa ... fara sa se uite in stanga, in dreapta, in oglinzi ... si nici macar in fata ... ei stiu ca tre sa apese pe pedala ... cam atat ... dar viata nu e nfs ... Pt a avea carnet ... iti trebuie putina maturitate ... putina ratiune ... si in epoca nfs ... e pacat ca un pusti de 16 ani sa isi ia carnetul dupa ce a jucat in disperare nfs, asteptand cu nerabdare sa poata sa conduca o masina ... si cand isi ia carnetul sa ii dea, fiind sigur pe abilitatile lui de sofer pe calculator ... si Doamne fereste se intampla ceva ... Si repet, nu ma refer la toti, pt ca e f posibil ca unu la 16 ani sa nu faca greselile pe care le-am spus eu ... dar dupa mine, 16 ani inca e o varsta prea mica pt multi ... |
Quote:
|
cu multa parere de rau si rusine in suflet :oops: :oops: vreau sa va instiintez ca v-am furat ideea cu topul celor mai frumoase masini si am deskis si pe cluj thread...daca trebuie sa cumpar drepturile de autor sa imi ziceti pretul :lol: :shock: ,dar in loc de bani va vand un pont cu ce chiloti poarta fratele vali de sarbatori :shock: ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning